fr-mva.jpg

Camping ved Annecysøen

En campingferie ved Annecysøen

Annecysøen er det mest vidunderlige sted at holde en familiecampingferie, fantastisk smukt  indkapslet i den underskønne grønne Haute-Savoy region, i nærheden af den schweiziske grænse. Det er intet under, at området her er kendt som et af Frankrigs smukkeste. I finder jer omgivet af Europas reneste sø, et storslået bjerglandskab, landsbyer ved søer som indbyder til skønne feriefotos og noget af den smukkeste natur I nogensinde vil opleve. Området omkring Annecysøen er uden tvivl ren forkælelse for udendørsentusiaster, med fantastiske muligheder for vandreture, cykelture, svømning, sejlads, vandcykling, windsurfing, hesteridning, fiskeri og paragliding. Området indbyder også i den grad til total afslapning ved søen eller udforskning af de frodige, grønne enge i Parc Naturel Régional du Massif des Bauges eller af det højeste bjerg i Vesteuropa, Mont Blanc. Hvis I interesserer jer for kunst og historie, anbefaler vi varmt et besøg til de charmerende byer Annecy, Aix les Bains, Grenoble og Chambery. I kan også vove jer lidt længere over den schweiziske grænse, og beundre byen Geneve og dens smukke sø. Er I mere til at holde jer i nærheden af jeres campingplads, har I stadig rig mulighed for de skønneste natur-og byoplevelser, når I kører en tur rundt om Annecysøen og oplever de kønne og charmerende landsbyer, Doussard, Lathuile, Talloires og Menthon Saint Bernard.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Annecysøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping l'Idéal

Lathuile - Annecysøen - Frankrig

Sjældent har en campingplads navn været så passende: Annecysøen, skøn udsigt. Mange sports- og legemuligheder for børn. Ideel!

Camping La Nublière

Doussard - Annecysøen - Frankrig

Direkte ved Annecysøen med egen strand og vandsportscentrum. Godt udgangspunkt for surfere. Udendørsaktiviteter samt cykelruter langs søen op til Annecy.