Camping ved Annecysøen

En campingferie ved Annecysøen

Annecysøen er det mest vidunderlige sted at holde en familiecampingferie, fantastisk smukt  indkapslet i den underskønne grønne Haute-Savoy region, i nærheden af den schweiziske grænse. Det er intet under, at området her er kendt som et af Frankrigs smukkeste. I finder jer omgivet af Europas reneste sø, et storslået bjerglandskab, landsbyer ved søer som indbyder til skønne feriefotos og noget af den smukkeste natur I nogensinde vil opleve. Området omkring Annecysøen er uden tvivl ren forkælelse for udendørsentusiaster, med fantastiske muligheder for vandreture, cykelture, svømning, sejlads, vandcykling, windsurfing, hesteridning, fiskeri og paragliding. Området indbyder også i den grad til total afslapning ved søen eller udforskning af de frodige, grønne enge i Parc Naturel Régional du Massif des Bauges eller af det højeste bjerg i Vesteuropa, Mont Blanc. Hvis I interesserer jer for kunst og historie, anbefaler vi varmt et besøg til de charmerende byer Annecy, Aix les Bains, Grenoble og Chambery. I kan også vove jer lidt længere over den schweiziske grænse, og beundre byen Geneve og dens smukke sø. Er I mere til at holde jer i nærheden af jeres campingplads, har I stadig rig mulighed for de skønneste natur-og byoplevelser, når I kører en tur rundt om Annecysøen og oplever de kønne og charmerende landsbyer, Doussard, Lathuile, Talloires og Menthon Saint Bernard.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Annecysøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping l'Idéal

Lathuile - Annecysøen - Frankrig

Sjældent har en campingplads navn været så passende. Nær Annecysøen, skøn udsigt. Mange sports- og legemuligheder for børn. Ideel!

Camping Les Fontaines

Lathuile - Annecysøen - Frankrig

Mindre, familievenlig campingplads. Stor legeplads for børnene og en skøn swimmingpool med vandrutschebaner og en sej "space Bowl". Annecysøen ligger blot 1 km fra pladsen!

Sjov familiecamping ved Annecysøen

Annecysøen er beliggende lige ved jeres campingplads. Det er en af Frankrigs største søer og den reneste i Vesteuropa. Her kan I slappe af, dykke, dyrke vandsport, sejle i båd eller bare dase på en af de skønne strande og lave absolut ingenting! Annecysøen har de mest vidunderlige strande langs den storslåede kystlinje; blandt andre Menthon Saint Bernard, Talloires, Veyrier-du-Lac og Sevrier. Hvis I har lyst til at plaske rundt i en af Frankrigs største naturlige  gletsjersøer, så er det bare med at komme afsted til Lac du Bourget ved Aix-le-Bains. Denne vidunderlige sø er omgivet af snedækkede bjerge og frodige, grønne bakker. Start dagen med en opfriskende dukkert i søens krystalklare vand og begiv jer dernæst til fiskerbyen Aix-les-Bains eller Bourget-du- Lac, hvor I kan nyde den lækreste fiskefrokost, I nogensinde har oplevet og med den mest betagende udsigt som prikken over i’et.

Udendørsaktiviteter i nærheden af jeres campingplads ved Annecysøen

Annecysøen er kendt som den europæiske hovedstad for udendørsaktiviteter, med uendelige muligheder for sjove aktiviteter i nærheden af campingpladsen. Men Annecysøen i sig selv er også en ren sportshimmel. Her kan I svømme i det rene, klare vand, prøve kræfter med at ro i robåd, windsurfe eller sejle. I kan også  sejle i kano på den smukke sø eller, hvis I har mere lyst til at slappe af, hoppe på en vandcykel og læne jer tilbage og udforske søen i ro og mag. Cyklister har rig  mulighed for at nyde en afslappende cykeltur rundt om søen og de mere ambitiøse feriegæster kan give sig i lag med de stejle bjergpas, såsom Tour de France ruten ved Le Semnoz.  De omgivende bjerge indbyder til vandreture, klatreture og mountainbiking.  Der er også et væld af muligheder for de lidt mere modige såsom grotteudforskning, bungee jumping, Go High og paragliding. Hvis I har lyst til en lidt mere stille og rolig ferieaktivitet, kan vi varmt anbefale en fisketur, hvor I kan fange jeres aftensmad eller en behagelig slentretur langs Annecysøens smukke kystlinje.

Byture i nærheden af jeres campingplads ved Annecysøen

Annecy er den primære by ved søen, og ligger kun 18 km fra jeres campingplads. Denne smukke by er kendt som Alpernes Venedig på grund af de vidunderlige kanaler. Besøg det maleriske middelalderslot og fængsel, Palais de l’Isle, det storslåede Château d’Annecy og den henrivende, romantiske Pont des Amours. Hvis I har lyst til at slappe helt af, vil vi anbefale jer et smut til spabyen Aix Les Bains ved søen Bourget. Den ligger kun 30 min kørsel fra jeres campingplads og er fuld af fascinerende, historiske seværdigheder, såsom ’Roman Temple of Diana.’ Gør som alle de sande kunstelskere, de valfarter til byen Chambery og besøger Musée des Beaux-Arts eller til Musée de Grenoble, for at nyde de fantastiske kunstværker. Bagefter kan I tage den bobleformede kabellift til toppen af Bastillebakken og besøge den gamle borg fra det 18. århundrede. Når I holder ferie på en campingplads ved Annecysøen, er en tur til den charmerende by Geneve et must. Tag ind til byen og se den 1.000 år gamle St. Pierre Cathedral, og nyd bagefter en frokost i de storslåede omgivelser ved den smukke sø.

Seværdigheder i nærheden af jeres campingplads ved Annecysøen

Der er så meget at se og foretage sig i nærheden af jeres campingplads ved Annecysøen. Eventyrere drager til det gigantiske Mont Blanc, det højeste bjerg i Vesteuropa, for at vandre og klatre. Husk endelig at holde ind ved Mer de Glace, Frankrigs største gletcher. Hvis I føler jer aktive, så er det bare med at komme afsted på en smuk cykeltur omkring Annecysøen og besøge de kønne landsbyer, Saint-Jorioz Duingt og Veyrier-du-Lac. Smut også forbi Talloires, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Byen er også et brændpunkt for paraglidere. En skøn oplevelse for jer, vil også være at kombinere en bådtur på Annecysøen med en udsøgt frokost eller middag. I hopper bare ombord på en restaurantbåd, hvor I vil få en lækker kulinarisk oplevelse i atmosfæriske og smukke omgivelser. Hvis I vil nyde synet af området i fugleperspektiv, så anbefaler vi jer en tur til det vidunderlige slot fra det 13. århundrede, som ligger hævet over  den kønne landsby Menthon Saint Bernard. Hvis I også har lyst til at opleve et af Alpernes store vidundere, så anbefaler vi jer et besøg til den utroligt smalle kløft, Gorges de Fier, en af de ældste turistattraktioner nær Annecy. Hvis I har mod på at rejse lidt længere væk fra jeres campingplads, bør I tage den 45 min lange køretur til Schweiz og besøge den fantastiske by Geneve og dens smukke sø.