Campingpladser i Villeneuve-de-Berg

Camping Villeneuve-de-Berg

At holde ferie på en campingplads i Villeneuve-de-Berg, er ferie i den rå del af Ardéche i Frankrig, med fascinerende bjerglandskaber og ældgamle sovende, men meget attraktive landsbyer. Denne solrige region hører til en af de mest populære i Frankrig. Den imponerende natur, de mange floder med strande, grotter og slotte gør Villeneuve-de-Berg til en alsidig feriedestination. Oplev denne populære del af Frankrig og book jeres campingferie i Villeneuve-de-Berg hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Villeneuve-de-Berg med Vacansoleil

Camping Le Pommier

Villeneuve-de-Berg - Ardèche - Frankrig

En varieret ferie for hele familien. Herlige swimmingpools og god underholdning. Der organiseres mange aktiviteter i dette inspirerende område.

Historiske landsbyer og smukt landskab i Villeneuve-de-Berg

I vil ikke finde nogen storbyer i området ved jeres campingplads i Villeneuve-de-Berg. Ardeche er tyndt befolket, men det er hjem for flere små middelalderlige landsbyer. Besøg fx den hyggelig by Aubenas eller dejlige Balazuc, som er placeret på en stejl bjergside. Gå gennem smukke, smalle og stejle gader, besøg slotte eller nyd den smukke udsigt over Ardéche. Den middelalderlige by Vogüé bør I ikke overse. Tag en kulturel udflugt i byen og I vil lære den fascinerende historie om den befæstede by at kende.

Det rå landskab i Villeneuve-de-Berg er virkelige smukt. I kan finde mange grønne områder, smukke skove, bjerge og bakker, som er ideelle til en god gå- eller cykeltur. Vovehalsene kan også klatre på klipper her og der er mange at vælge imellem. Oplev mange vandløb og små vandfald omkring jeres campingplads i Villeneuve-de-Berg eller hop på en båd og nyd den smukke natur fra vandet. I vil aldrig blive trætte af udsigterne her.

Udflugter fra campingpladsen i Villeneuve-de-Berg

Fra jeres campingplads i Villeneuve-de-Berg, kan I tage på mange dejlige ture. Ardéche tilbyder mange smukke muligheder. Fx grotterne nær Pont d'Arc. Her kan I beundre rigtig forhistoriske hulemalerier eller nyde en uforglemmelig udsigt af naturen fra Sampzon. En køretur langs den hundrede m dybe kløft Ardéche Gorges, bør I virkelig ikke gå glip af. I kan også finde flere ældgamle slotte, som bestemt er et besøg værd under jeres campingferie i Villeneuve-de-Berg.

For dem som ønsker at se noget andet end historie og kunst, er krokodillefarmen i Pierrelatte bestemt et must. Glem ikke kameraet, for her svømmer nogle af de mest sjældne krokodillearter rundt. I vil blive endnu klogere i laboratoriet og husk også at kigge i yngel kammeret. Måske er I heldige og se en rigtig baby krokodille kravle ud af sit æg. I vil helt sikker vende tilbage til jeres campingplads i Villeneuve-de-Berg med en hel masse nye billeder.

Sportsaktiviteter i området af campingpladsen i Villeneuve-de-Berg

Området omkring jeres campingplads i Villeneuve-de-Berg tilbyder mange sportslige udfordringer. Bjergklatring, cykling i bjergene og kanosejlads er bare nogle eksempler. Selvfølgelig skal en dag med kano eller rafting indgå i jeres ferie. For dem som foretrækker en mere afslappende ferie, egner området ved campingpladsen sig godt til gåture, dasen ved floden eller en svømmetur under et vandfald. Kort sagt, en campingferie i Villeneuve-de-Berg er en drøm for alle!