Campingpladser i Millau

Camping i Millau

På campingpladsen i Millau, ved foden af de imponerende klippeformationer, kan I nyde charmen fra en landsby, dens rige kulturarv og varierende natur. Beliggende på bredden af floden Dourbie og med udsigt over den verdensberømte Tarn bro, byder denne camping på en fantastisk ferie. Ved engen er der en smuk rislende bæk med småstensstrand og krystalklart vand. Fiskeri, svømning, solbadning og lege er alle prioriteterne her. På campingpladsen i Millau er I sikre på ro, afslapning og en fantastisk ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Millau med Vacansoleil

Camping Le Millau Plage

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrig

Rigtig camping i et fuldt udstyret telt ved floden Tarn. Børnene er altid beskæftigede og i det fjerne glitrer Auvergnes barske kalkstensplateauer. En garanteret feriesuccess for hele familien!

Campingpladsen Les Rivages campsite er beliggende i Millau, en indbydende by med historiske smalle stræder.  Denne luksuriøse camping blander unikke livsstile. Afslapning og sport går hånd i hånd. Byens omegn har ligeledes meget at byde på. Udover kanosejlads, vandreture, rafting, delta flyvning, bjergbestigning eller ridning på hest, er det også stærkt anbefalelsesværdigt at besøge slottene ved syd Aveyron, grotterne Aven Armand og ostekældrene i Roquefort under jeres ophold på en camping i Millau.