fr-bou.jpg

Campingpladser i Bourgogne

Familieferie i Bourgogne

Når man er på familieferie i Bourgogne, får man smagt på det gode liv i nogen af Frankrigs smukkeste områder. Regionen er et veritabelt paradis for vinelskere og nogle af de bedste vinproducenter i verden ligger kun en kort køretur fra jeres campingplads. Chablis, Montrachet, Pouilly-Fuissé og Pommard, bare for at nævne et par stykker. Bourgogne er meget end blot en vinkenders paradis. De skønne byer Dijon, Auxerre, Mâcon og Chalon-sur-Saône tilbyder en utrolig rejse gennem nogle af de mest spændende kulturelle og historiske kroge af Frankrig.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Bourgogne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Bourgogne - Frankrig

Velholdt område langs floden Saône. Mange legemuligheder for børnene; de kan lege ved floden, i poolen eller i børnepoolen. Attraktiv region for cykel- og vandreture.

Camping Château de Chigy

Tazilly - Bourgogne - Frankrig

En smuk campingplads på et stort slotsdomicil på 70 ha. Fred, luksus og afs lapning for store og små. Dejlig stor swimmingpool og tre fiskedamme. Skønne vandre- og cykleområder.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Bourgogne - Frankrig

Ægte Bourogne atmosfære på en grøn bakke med fantastisk udsigt over druemarkerne. En mindre, men komfortabel campingplads. Landsbyen er indenfor gåafstand.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrig

Hyggelig campingplads i hjertet af Beaujolais regionen. Vingårde til højre og venstre - vingårde allevegne. Nyd at her er fred, masser af plads og gode faciliteter. Her er swimmingpool, legeplads og frisk brød fra bageriet hver morgen!

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Bourgogne - Frankrig

En dejlig campingplads ved Saône mellem Villefranche og den herlige by Lyon. Et minitog kører til landsbyen Anse og Vinruten går lige forbi pladsen. Godt opholdssted på vejen sydover.