fr-bou.jpg

Campingpladser i Bourgogne

Camping i Bourgogne

Lev det gode liv på en camping i Bourgogne. Tilbring en ferie her og udforsk området på cykel. Dem, der nyder vandreture vil finde smukke skiltede ruter i den storslåede naturpark Morvan. I kan ride, rafte, tage en kano eller prøve bjergbestigning i dette behagelige og kuperede område. Rundt i blandt slotte, historiske byer, vinmarker, klostre og romantiske floder og kanaler er utallige campingpladser skjult i det storslåede Bourgogne landskab.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Bourgogne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Bourgogne - Frankrig

Velholdt område langs floden Saône. Mange legemuligheder for børnene; de kan lege ved floden, i poolen eller i børnepoolen. Attraktiv region for cykel- og vandreture.

Camping Château de Chigy

Tazilly - Bourgogne - Frankrig

En smuk campingplads på et stort slotsdomicil på 70 ha. Fred, luksus og afs lapning for store og små. Dejlig stor swimmingpool og tre fiskedamme. Skønne vandre- og cykleområder.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Bourgogne - Frankrig

Ægte Bourogne atmosfære på en grøn bakke med fantastisk udsigt over druemarkerne. En mindre, men komfortabel campingplads. Landsbyen er indenfor gåafstand.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrig

Hyggelig campingplads i hjertet af Beaujolais regionen. Vingårde til højre og venstre - vingårde allevegne. Nyd at her er fred, masser af plads og gode faciliteter. Her er swimmingpool, legeplads og frisk brød fra bageriet hver morgen!

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Bourgogne - Frankrig

En dejlig campingplads ved Saône mellem Villefranche og den herlige by Lyon. Et minitog kører til landsbyen Anse og Vinruten går lige forbi pladsen. Godt opholdssted på vejen sydover.