Campingpladser i Bourgogne

Familieferie i Bourgogne

Når man er på familieferie i Bourgogne, får man smagt på det gode liv i nogen af Frankrigs smukkeste områder. Regionen er et veritabelt paradis for vinelskere og nogle af de bedste vinproducenter i verden ligger kun en kort køretur fra jeres campingplads. Chablis, Montrachet, Pouilly-Fuissé og Pommard, bare for at nævne et par stykker. Bourgogne er meget end blot en vinkenders paradis. De skønne byer Dijon, Auxerre, Mâcon og Chalon-sur-Saône tilbyder en utrolig rejse gennem nogle af de mest spændende kulturelle og historiske kroge af Frankrig.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Bourgogne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrig

Hyggelig campingplads i hjertet af Beaujolais regionen. Vingårde til højre og venstre. Nyd at her er fred, masser af plads og gode faciliteter. Her er swimmingpool, legeplads og frisk brød fra bageriet hver morgen!

Se de spektakulære slotte, imponerende middelalderlandsbyer, gamle kirker og den fantastiske renæssancearkitektur. Udendørsentusiaster tager til Morvan naturpark eller glider ad vandvejen på charmerende kanalbåde. Hop på cyklen eller tag vandrestøvler på og begiv jer fra campingpladsen ud i det maleriske landskab fuld af bølgende bakker, snoede floder, og marker beklædt af lysende, gule blomster. Slap bagefter af på terrassen på jeres campingplads med et køligt glas Chablis, som den liflige duft af boeuf bourguignon breder sig fra køkkenet. Mmm… La vie est belle!

Familiesjov ved søen eller floden I Bourgogne

Bourgogne ligger dybt i hjertet af det skønne, franske landskab, men selv dem som elsker vandsjov behøver ikke bevæge sig langt væk campingpladsen. Tag til Saônefloden og køl ned efter en dag i den varme sol. Denne majestætiske flod snor sig lige igennem Bourgogne. Når I får lyst til en dukkert i en smuk sø, er Morvan naturpark det helt rigtige sted at besøge. Vælg imellem den populære sø Setton, som ligger midt i skoven, eller søen Chaumecon eller sidst men ikke mindst den mere rolige sø Panneciere. Columbier søen nær Anse er endnu et perfekt sted til en svømmetur. Tag frokosten og noget lækker, lokal vin med og tilbring en vidunderlig dag ved vandet.

Ture til byerne fra jeres campingplads I Bourgogne

Der er masser af skønne byer tæt på jeres campingplads i Bourgogne. Heriblandt er Dijon, som er berømt for sin sennep, men som også er hjem for Musée des Beaux-Arts, et af Frankrigs ældste museer, hertugslottet og den gotiske kirke Notre Dame fra det 13. århundrede. Længere mod nord finder I Auxerre. Gå en tur igennem den gamle by forbi de knirkende bindingsværkshuse og se kirken Abbaye Saint-Germain og det smukke, romanske klokketårn. Vinelskere med smag for Chardonnay tager til Mâcon. Sæt jer ved en terrasse ved floden Saône og få den ultimative, franske vinoplevelse. Besøg Chalon-sur-Saône, byen hvor fotografering blev opfundet, og tag en sejltur ned ad floden. Byen er smuk som et glansbillede og byder på masser af hyggelige steder at nyde en lang, afslappet frokost.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Bourgogne.

Bourgogne er et af de smukkeste områder i Frankrig og en rigtig lækkerbisken for udendørsentusiaster. Hop på cyklen eller tag vandrestøvler på og bevæg jer ud i det fantastiske landskab, forbi bølgende bakker, endeløse vinmarker og gennem hyggelige middelalderbyer. Hvis I føler tørst, så følg ruten Route Touristique des Grands Crus de Bourgogne og forkæl jer selv med noget af Frankrigs fineste vin. Har I lyst til action i vandet så tag til Morvan naturpark og prøv kræfter med rafting, kano- og kajaksejlads, eller hop en tur i en af de svalende søer og få jer en dukkert. Vil I hellere plaske rundt i vandet nær jeres campingplads så er Saône floden det perfekte sted. Se også Bourgognes skønhed ovenfra med en tur i varmluftballon.

Oplevelser og sightseeing nær jeres campingplads i Bourgogne

Når I alligevel er i Bourgogne må I bare besøge en af de mange vingårde. Lige meget hvor I bor, er der altid en vingård i nabolaget. Clos de Vougeot, Meursault, Montrachet og Nuits Saint Georges ligger alle i Beaune området. Mens I er der så tag også forbi de storslåede, middelalderlige hospitaler. Chablis, som er kendt for hvidvin, ligger længere mod nord nær Auxerre, og det gør Château de Tanlay også, et smukt eksempel på fransk renæssancearkitektur. I kan også opleve området mens I glider ned af kanalerne Canal de Bourgogne eller Canal du Nivernais på en pram. Kunstelskere tager til Vézelay for at se de skønne gallerier og kunstsamlinger i Musée Zervos. I det gamle, egenartede kloster Abbaye de Fontenay i Montbard kan I indsnuse atmosfæren, som munkene levede i i det 12. århundrede.