Campingpladser i Corrèze

Camping i Corrèze

På og omkring en campingplads i Corrèze finder I alt, der kræves til den perfekte ferie. Her er smukke slotte, fantastisk natur og små byer. Her er også masser at udforske som par, og regionen er ideel til vandre- og cykelture. Golf, kanoture, ridning og rafting er bare nogen af de aktiviteter I kan afprøve, mens I opholder jer i Corrèze. Glem heller ikke at prøvesmage det lokale køkken. Vacansoleil har udvalgt de smukkeste campingpladser til jer, så I kan glæde jer til en dejlig ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Corrèze med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Naturen omkring jeres campingplads i Corrèze

Naturelskere kommer ikke til at mangle noget, når de holder ferie i Corrèze. Her kan I bruge lang tid på at tælle, hvor mange forskellige nuancer af grøn, der findes. Regionen er kendt som Frankrigs grønne hjerte, og dette med god grund. Ældgamle træer, kæmpe frugtplantager, hede landskaber beklædt i lilla, skiferbrud og brusende floder. Luften i Corrèze er usædvanligt ren og naturen er en afspejling heraf. I kan finde sjældne blomster, planter og orkidéer, når I udforsker omgivelserne omkring jeres campingplads i Corrèze. 

Action, sport og eventyr

Jeres campingplads er det perfekte udgangspunkt til vandre- og cykelture. Rundt omkring campingpladsen kan I finde et væld af småstier og veje, der fører ud i det gamle landskab. Herfra bliver I ført langs bække, floder og vandfald. I kan bruge timer på at cykle og gå rundt og nyde naturen. Her er både cykelruter, der passer til familier og til sportsentusiaster. Hvis I vil have endnu mere action, er her klatremuligheder og adventureparker. Regionen kan også opleves fra ovenfra, under vingerne på en drageflyver eller en paraglider. Frie som fugle svæver I over det skønne landskab og måske endda over jeres campingplads i Corrèze.

Mærk historiens vingesus på en campingplads i Corrèze

Kunst-, kultur- og historieinteresserede bliver forkælede på campingpladserne i Corrèze. Her er et væld af små landsbyer, hver med sin egen arkitektur og specielle atmosfære. Collonges-la-Rouge er et førsteklasses eksempel på en pittoresk landsby, for her er alle bygninger opført i røde mursten. Brive-la-Gaillarde skal helt bestemt også opleves. Byen ligger ved floden og er prydet af smukke bygninger. Besøg også områdets klippehuler, vindmøller og museer. Opdag det traditionelle håndværk og lokalhistorien, mens I bor på en campingplads i Corrèze.

Et væld af vand

Når I bor på en campingplads i Corrèze befinder I jer i ”Frankrigs Vandtårn.” Denne region er fyldt med brusende floder - overalt er der vand. Strømmende bække og vandfald, rolige søer og marskområder. Floderne er perfekte til kanoture, og søen Lac du Causse er et dejligt sted at tilbringe en dag. Her kan I svømme, ro, sejle og stå på vandski, eller bare slappe af på stranden og nyde den bjergtagende udsigt. I kan selvfølgelig også hoppe i poolen på jeres campingplads i Corrèze, når vejret er varmt.