Campingpladser i Gard / Cevennerne

Camping i Gard / Cevennerne

Ferie på en camping i Gard området på højre bred af floden Rhône, betyder en uforglemmelig ferie blandt frugttræer, vinmarker og bjerge. Regionen løber fra Cévennerne i nord til det kystnære marsk i syd. De fleste campingpladser i Gard ligger i nærheden af Anduze. Ved og i omegnen af campingpladserne i denne utroligt smukke del af Frankrig er der alle former for aktiviteter. Jeres børn vil have masser at opleve, mens I læner jer tilbage og nipper til jeres fremragende vin.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Gard/Cevennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Ile des Papes

Villeneuve Les Avignon - Gard/Cevennerne - Frankrig

Et stort antal top faciliteter på en lille ø i Rhônefloden. Perfekt beliggenhed bare 6 km fra den gamle paveby Avignon. Busservice til byen, togstationen og lufthavnen.

En udflugt til byen Nimes er en dejlig forandring i løbet af et ophold på en camping i Gard. Byens centrum byder på mange rester af sin romerske fortid. Den spektakulære akvædukt ved Pont du Gard er et must at opleve, ligeledes er hulerne i Trabuc. Jeres børn kan lege i spændende Parc Parfume d'Aventure træklatringspark. Endvidere er det stærkt anbefalesværdigt at tage en tur til den gigantiske bambusskov La Bambouseraie og en tur  med damptoget til Saint Jean du Gard, når I holder ferie på en camping i Gard.