fr-gro.jpg

Campingpladser i Gironde

En campingferie i Gironde

I denne region mødes I af hvide sandstrande så langt øjet rækker, en af Frankrigs mest populære byer, Bordeaux, og nogle af de bedste vinmarker i verden. Gironde har alle ingredienserne til en fantastisk campingferie for hele familien. Friluftsentusiaster kan slå sig løs her, hvor både Atlanterhavet og ferskvandssøerne sørger for et utal af muligheder for aktiviteter indenfor svømning, surfing samt kano-og kajaksejlads. Cyklister kan følge cykelstien langs Atlanterhavets kystlinie, og vandrefolket finder den optimale rute gennem Landes de Gascogne Regional Natural Park. Hvis I er på jagt efter en helt speciel oplevelse, kan I bestige Europas højeste sandklit, den enorme Pilatklit. Især vinelskerne befinder sig i et sandt paradis i Gironde og vil nyde at besøge de verdensberømte vinmarker Médoc, Saint-Emilion, Margaux og Pauillac. Husk endelig at købe nogle flasker med hjem til at nyde på campingpladsen.

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Gironde med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Atlantic Club Montalivet

Vendays-Montalivet - Gironde - Frankrig

Dette ferieresort direkte ved atlanterhavets strande er som ny, efter en komplet renovering. Med opvarmet pool og et wellnesscenter med sauna og hammam.

Camping Soulac Plage

Soulac-sur-Mer - Gironde - Frankrig

En populær strand campingplads tæt ved Gironde flodudmundingen. Alle - både børn, teenagere og voksne - vil få en fantastisk ferie her! Den har et stort poolområde og underholdning hver eneste dag. Og sidst men ikke mindst - en betagende udsigt udover Atlanterhavet!

Camping Domaine de Soulac

Soulac-sur-Mer - Gironde - Frankrig

Velanlagt familiecampingplads med masser af skygge. I kan allerede dufte den friske havluft! Forbered jer på en omgang seriøs svømning, solbadning og bygning af sandslotte. Eller hop i det dejligt opfriskende vand i campingpladsens pool!

Camping La Forêt

Pyla sur Mer - Gironde - Frankrig

Luksuriøs familieplads bag den berømte sandklit Dune du Pilat, den højeste klit i Europa. Har I nogensinde løbet ned på stranden fra så høj en klit?