Campingpladser i Gironde

En campingferie i Gironde

I denne region mødes I af hvide sandstrande så langt øjet rækker, en af Frankrigs mest populære byer, Bordeaux, og nogle af de bedste vinmarker i verden. Gironde har alle ingredienserne til en fantastisk campingferie for hele familien. Friluftsentusiaster kan slå sig løs her, hvor både Atlanterhavet og ferskvandssøerne sørger for et utal af muligheder for aktiviteter indenfor svømning, surfing samt kano-og kajaksejlads. Cyklister kan følge cykelstien langs Atlanterhavets kystlinie, og vandrefolket finder den optimale rute gennem Landes de Gascogne Regional Natural Park. Hvis I er på jagt efter en helt speciel oplevelse, kan I bestige Europas højeste sandklit, den enorme Pilatklit. Især vinelskerne befinder sig i et sandt paradis i Gironde og vil nyde at besøge de verdensberømte vinmarker Médoc, Saint-Emilion, Margaux og Pauillac. Husk endelig at købe nogle flasker med hjem til at nyde på campingpladsen.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Gironde med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Viviers

Lège-Cap-Ferret - Gironde - Frankrig

Livlig nok til en aktiv familieferie og rolig nok til fuldstændig afslapning. Camping Les Viviers er velorganiseret med sjove oplevelser for børn og muligheder for afslapning for forældre.

Camping Domaine de Soulac

Soulac-sur-Mer - Gironde - Frankrig

Velanlagt familiecampingplads med masser af skygge. I kan allerede dufte den friske havluft! Forbered jer på en omgang seriøs svømning, solbadning og bygning af sandslotte. Eller hop i det dejligt opfriskende vand i campingpladsens pool!

Camping Soulac Plage

Soulac-sur-Mer - Gironde - Frankrig

En populær strand campingplads tæt ved Gironde flodudmundingen. Alle - både børn, teenagere og voksne - vil få en fantastisk ferie her! Den har et stort poolområde og underholdning hver eneste dag. Og sidst men ikke mindst - en betagende udsigt udover Atlanterhavet!

Camping Le Braou - Village Seasonova Arcachon

Audenge - Gironde - Frankrig

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Charmerende familiecampingplads i Gironde, i det sydvestlige Frankrig. Byt cykelsadlen ud med en hestesadel og oplev den smukke natur fra et andet ujævnt perspektiv. Hestene er allerede sadlet op til jer 3 km fra campingpladsen! </span></p>

Familiecamping ved havet i Gironde

Hvis det er strande, I ønsker, befinder I jer på det helt rette sted! Gironde byder på kilometervis af skønne strande og en uspoleret kystlinie lige i nærheden af  jeres campingplads. Her er en strand for enhver smag. Familier med små børn foretrækker bugten Or Archachon, hvor en fjord skaber ro i havet. Hvis I har mere lyst til en livlig badeby med mange barer og restauranter, vil Soulac-sur-Mer eller Montalivet være den perfekte destination for jer. Alternativt kan I tage en kort færgetur fra Soulac-sur-Mer til de berømte og populære badebyer Royan og Grande Conche eller til den mere afsondrede strand,  Pontaillac. I Frankrigs østershovedstad,  Lège-Cap-Ferret , vil I opleve en mere intim og afslappet stemning. Her har I muligheden for at købe friske østers direkte fra båden og nyde dem lige ved siden af vandet.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Gironde

Når I nyder ferielivet på en campingferie i Gironde har I muligheden for at prøve kræfter med  en masse udendørsaktiviteter.  Området byder på endeløse strækninger med uspoleret kyst og er det perfekte udgangspunkt for sjove vandaktiviteter for hele familien. Surfere, windsurfere og kitesurfere tager til Lacanau eller Biscarrasse Plage. Hvis I har lyst til kano og kajakture, er Or Archachonbugten den ideelle destination for jer. I har også muligheden for at leje en båd og selv fange fisken til jeres middag. En ting er sikkert – I får en meget spændende dag! Og cyklisterne er der skam også tænkt på  i Gironde. Vi kan anbefale den atlantiske cykelrute, Velodyssey, langs strande og fyrretræsskove, fra Soulac sur Mer til Hourin eller fra Lancanau til Lège-Cap-Ferret. Børnene kan brænde deres energi af og samtidigt have det rigtigt sjovt, mens de prøver at bestige Pilatklitten. Bagefter bliver I rigeligt belønnet med en suverænt uforglemmelig udsigt og en kølig, opfriskende dukkert i det lokkende hav.

Byture nær jeres campingplads i Gironde

Bordeaux er den største by i nærheden af jeres campingplads i Gironde og vi anbefaler jer et besøg på det herlige museum, Cité du Vin, hvor I kan lære alt, I har brug for at vide om den dejlige vin. I vil  nyde at slentre langs den smukke flodbred – og glem endelig ikke at besøge Grand Opera Theatre på jeres rute. Tag jeres nyerhvervede viden  om vin med jer til de dejlige byer Libourne og Bergerac. Byerne er kendte for deres  vinmarker og i de gamle, charmerende châteauxer tilbydes der hyggelige vinsmagningsture. Tag en slentretur gennem Bergeracs gamle bydel, forbi bindingsværkshusene og videre til Cloître des Récollets fra det 17. århundrede, som huser Maison des Vins, der viser regionens vine. Hvis I er til en kombination af shopping og strandliv, er det bare med at komme afsted til badebyen Royan med den livlige boulevard, butikker, casino og Belle Èpoque arkitektur.

Attraktioner og forlystelser nær campingpladsen i Gironde

Gironde er vinentusiasternes paradis og der er ikke langt fra jeres campingplads til Margaux og Pauillacs vingårde. Saint-Emillon og Médocs smukke vinhus ligger kun 40 km sydøst for Bordeaux og er helt sikkert et besøg værd. En helt speciel oplevelse med børnene er den enorme Pilatklit, hvor I kan lade dem løbe op til toppen og bagefter køle af i havet. Hvis I har lyst til at forkæle jeres børn med en anden udflugt, kan vi også anbefale den korte færgetur fra Soulac-sur Mer til Royan zoo. Når shoppinglysten brænder I jer, så er det bare med at komme afsted til det store marked i Montalivet. Der er mere end 200 boder at vælge imellem, og markedet er  berømt for sine lokale produkter. En lækker frokost, væk fra campingpladsen, kan nydes i Lège-Cap-Ferret, som er kendt for at have de bedste østers i Frankrig.