Campingpladser i Jura

Camping for hele familien i Jura

Hvis I søger en fantastisk campingferie for hele familien, lige midt i nogle af de smukkeste, uspolerede omgivelser i Frankrig, så skal I tage til Jura. De dejlige, mørke, træbevoksede bjerge, det bølgende frodige landskab samt bjergsider med vinmarker, der strækker sig fra Bourgogne til Vogeserbjergene og langs grænsen til Schweiz. Jura er et sandt paradis, hvis I er glade for udendørs aktiviteter. Vandr gennem det dejlige landskab eller svøm i den dejlige Clairvaux sø  eller i Chalansøen. Floderne Loue og Ain er perfekte til kajakture og fiskeri. I kan cykle gennem skovene og bestige de stejle Jurabjerge. Eller bare slappe af ved vandet med et glas Chateau-Chalon og et stykke dejlig Comtè ost.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Jura med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Bois de Reveuge

Huanne-Montmartin - Jura - Frankrig

Dejlig campingplads i smukke omgivelser, med skønne pools og masser af aktiviteter. Børnene får det sjovt på legepladserne eller på kanoture på Ognon og Doubsfloderne.

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrig

Stor og hyggelig familie campingplads ved søen. Campingpladsen har egen strand og masser af muligheder for leg og sport. Gode omgivelser til spændende udflugter.

Camping Le Grand Lac

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrig

Dejlig campingplads med swimming- og børnepool, direkte adgang til den rekreative sø. Sødistriktet i Jura indbyder til vandring, cykling og vandsport.

Camping Vesoul

Vaivre-et-Montoille - Jura - Frankrig

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Campingpladsen ligger smukt direkte ved søen, omgivet af skov og bjerge. I kan gå direkte fra pladsen til stranden. Der er mange aktiviteter ved søen: svømning, sejlads og vandsport.<o:p></o:p></span></p>

Når I befinder jer lidt væk fra campingpladsens fred og ro er der meget at se og oplevelse. Den kønne, middelalderlige by Arbois, hvor Louis Pasteur boede og Ornans den charmerende, gamle by der er kendt som France-Comtés lille Venedig. Ønsker I historie og kultur, så tag til Musée de Beaux Art i Besancon eller besøg den dejlige by Dole med dens fantastiske arkitektur fra 16. århundrede. Ønsker I en hyggelig bytur? Så tag til den gamle by Dijon eller slentr genne den smukke Haut-Jura Natural Regional Park, på den anden side af grænsen ved Geneve og dens sø. Jura er virkelig er fortryllende sted at holde en rigtig dejlig campingferie med hele familien. Det er det ultimative sted at læne sig tilbage, slappe af – C'est la belle vie!

Sjov for hele familien ved søen eller floden i Jura

På en campingferie i Jura bliver enhver naturelskers drømme til virkelighed. Campingpladsen er enten beliggende lige ved en sø eller ved en flod. Sejl, svøm, windsurf, sejl i kano eller stå på vandski på Clairvauxesøen. Tag en tur på vandcykel, plask løs med børnene eller slap helt af i solen ved Chalainsøens bredder. Floderne Ain og Loue flyder stille og roligt forbi campingpladsen, og er perfekte til familiesjov. Lej en kajak og udforsk området fra vandsiden. For lidt roligere tidsfordriv kan I tage fiskestangen med til floden Loue, som er et af Frankrigs bedste steder at fluefiske. Fang en ørred eller gedde, så kan I tilberede frisk fisk til middagen på campingpladsen.

Byture fra jeres campingplads i Jura

Søger I en dag fyldt med kultur nær jeres campingplads? Så besøg byen Besancon og dens its Musée de Beaux Art, hvor I kan beundre de fantastiske værker af Renoir, Matisse, Rubens, Rembrandt og Goya. Selvom Dijon er mest kendt for sin velsmagende sennep, er denne dejlige, gamle by et must for vinentusiaster, da den er del af Bourgogne vinruten. Det smukke velbevarede middelalderlige bycentrum er som taget fra et postkort. Kør gennem skovene, forbi floderne og vinmarkerne i Doubsdalen til den charmerende by Dole. Den gamle bys centrum domineres af den flotte kirke Collégiale Notre Dame fra det 16. århundrede. Der er lidt længere til den fantastiske schweiziske by Geneve, men turen gennem Haut-Jura Natural Regional Park er uforglemmelig. Brug dagen ved den imponerende Genevesø, nyd en hyggelig frokost og husk at købe noget lækkert Favarger chokolade med tilbage til campingpladsen.

Udendørs aktiviteter nær jeres campingplads i Jura

Jura er et sandt paradis når det drejer sig om udendørs aktiviteter. Der er så meget at vælge imellem i nærheden af jeres campingplads. Området er perfekt til spændende cykel- eller mountainbiketure. I kan vandre gennem skove og bakker i det skønne Les Rousses vildnis. Bestig nogle bjerge, dyrk canyoning i Saint-Claude eller nyd en svømmetur i Clairvauxsøen. Ønsker I at se området fra et fugleperspektiv? Så tag til Monnières og stig til himmels i en varmluftsballon. Noget helt enestående kan I opleve i Ponthoux, hvor I kan komme på en hundeslædetur gennem det smukke landskab. Skal børnene forkæles? Så tag dem til skønne Jura Monkey Forest og lad dem opleve adrenalinfyldt sjov i go high parken i Doucier.

Oplevelser og attraktioner nær campingpladsen i Jura

Besøg den kønne middelalderby Arbois og beundr dens herlige 1300-tals kirke, Eglise Saint-Just. Gør holdt ved Louis Pasteurs gamle laboratorie og se stedet, hvor den berømte forsker opdagede pasteuriseringsprocessen. Et andet  historisk kendemærke kan opleves i Salins-les-Bains  med dens fascinerende underjordiske kamre af byens saltminer. Den charmerende, gamle by Ornans kaldes France-Comtés lille Venedig og har smukke gamle huse, bygget på pæle i floden Loue. I kan beundre udsigten fra Grand Pont broen, og holde en pause og nyde en afslappet frokost ved vandet. Familier med små børn bør opleve en dagstur til Parc Animalier du Herisson in Menétrux-en-Joux. Det er en dejlig, lille zoo ved en mindre sø. Her er lamaer, ulve, yakokser, geder, heste, vildsvin og falke. Børnene vil nyde at hjælpe med at fodre dyrene og samtidig er det et dejligt sted at nyde en lækker frokost.

Campingplätze in der Region Jura

Campingplätze im Jura

Sie suchen nach einem Camping- Urlaub in Frankreichs unberührter Natur? Dann ist ein Camping im Jura eine ausgezeichnete Wahl, da sich in dieser Region alles um das Thema Natur dreht. Vor allem das Seengebiet lockt viele Touristen an. Geographisch grenzt der Naturpark Haut-Jura an die Schweiz. Dies ist das perfekte Gebiet für lange Wanderungen und Skitouren im Winter. Der Jura erreicht Höhen über 1700 Meter. Sie werden sich an den großartigen Ausblicken über den Genfer See und die Alpen erfreuen. Entdecken Sie unberührte, wundervolle Gegenden von Ihrem Camping im Jura aus.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Jura med Vacansoleil

Warum versuchen Sie während Ihres Camping- Urlaubes im Jura neben Wandern, Klettern, Reiten oder Mountainbiking nicht auch einfach einmal Paragliding oder Drachenfliegen. So können Sie diese großartige Gegend auch von oben erleben. Auch diese französische Region ist für ihre Weine bekannt. Genießen Sie die köstliche, regionale Küche und finden Sie Ihren Lieblingswein. Ein entspannter Urlaub voller Ferienfreude auf Ihrem Camping im Jura ist garantiert.