fr-jur.jpg

Campingpladser i Jura

Camping for hele familien i Jura

Hvis I søger en fantastisk campingferie for hele familien, lige midt i nogle af de smukkeste, uspolerede omgivelser i Frankrig, så skal I tage til Jura. De dejlige, mørke, træbevoksede bjerge, det bølgende frodige landskab samt bjergsider med vinmarker, der strækker sig fra Bourgogne til Vogeserbjergene og langs grænsen til Schweiz. Jura er et sandt paradis, hvis I er glade for udendørs aktiviteter. Vandr gennem det dejlige landskab eller svøm i den dejlige Clairvaux sø  eller i Chalansøen. Floderne Loue og Ain er perfekte til kajakture og fiskeri. I kan cykle gennem skovene og bestige de stejle Jurabjerge. Eller bare slappe af ved vandet med et glas Chateau-Chalon og et stykke dejlig Comtè ost.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Jura med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine de Chalain

Doucier - Jura - Frankrig

Smukt beliggende ved bredden af Chalainsøen. Mange slags vandsjov i søen og på campingpladsen, samt mange aktiviteter for hele familien.

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrig

Stor og hyggelig familie campingplads ved søen. Campingpladsen har egen strand og masser af muligheder for leg og sport. Gode omgivelser til spændende udflugter.

Camping Le Moulin

Patornay - Jura - Frankrig

Børnevenlig campingplads i smukt området, god til vandreture. Dæmningen sørger for at der kan leges ved floden fyldt med fisk.

Camping Les Bords de Loue

Parcey - Jura - Frankrig

Langt, smalt område langs Loue floden, med gode strande og mange muligheder for leg. Det rette sted for de der nyder at fiske.

Camping L'Ile Chambod

Hautecourt-Romanèche - Jura - Frankrig

Meget børnevenlig campingplads med meget fokus på sport og underholdning. Venlig atmosfære, lille bæk og ikke langt til en dejlig lavvandet sø, der indbyder til leg.

Campingplätze in der Region Jura

Campingplätze im Jura

Sie suchen nach einem Camping- Urlaub in Frankreichs unberührter Natur? Dann ist ein Camping im Jura eine ausgezeichnete Wahl, da sich in dieser Region alles um das Thema Natur dreht. Vor allem das Seengebiet lockt viele Touristen an. Geographisch grenzt der Naturpark Haut-Jura an die Schweiz. Dies ist das perfekte Gebiet für lange Wanderungen und Skitouren im Winter. Der Jura erreicht Höhen über 1700 Meter. Sie werden sich an den großartigen Ausblicken über den Genfer See und die Alpen erfreuen. Entdecken Sie unberührte, wundervolle Gegenden von Ihrem Camping im Jura aus.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Jura med Vacansoleil