Campingpladser i Clairvaux-les-Lacs

Camping Clairvaux-les-Lacs

Jeres campingplads I Clairvaux-les-Lacs tilbyder jer alt det I ikke har derhjemme. Et utal af klare søer, mellemhøje bjerge, mørke grønne skove og et bølgende landskaber. Den smukke uberørte natur i Jura garanterer den ultimative ferie. De store søer, såsom Lac de Vouglans, er ideel til mange timers aktiviteter i vandet, bygge sandslottet, vand- og windsurfing. De mystiske skove er oplagt til mange gå- og mountainbiketure. Hvad end jeres yndglingsaktivitet er, vil I kunne udføre den her på en campingplads i Clairvaux-les-Lacs.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Clairvaux-les-Lacs med Vacansoleil

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrig

Stor og hyggelig familie campingplads ved søen. Campingpladsen har egen strand og masser af muligheder for leg og sport. Gode omgivelser til spændende udflugter.

Campingpladsen i Clairvaux-les-Lacs, er et godt udgangspunkt for ture i området. Besøg de imponerende vandfald Herrison og nyd en udflugt til Geneve via en vej som løber lige gennem den spektakulære Parc Naturel Regional du Haut-Jura, en stor nationalpark syd-vest fra Jura bjergene. Byen village of Clairvaux byder også selv på meget underholdning. Det ugentlige marked, de mange fine butikker og den fantastikse gastronomiske køkken, alt dette kan I opleve på en ferie på en campingplads i Clairvaux-les-Lacs.