fr-cor.jpg

Campingpladser i Korsika

En campingferie for hele familien på Korsika

Korsika, en uopdaget juvel i Middelhavet! I er sikret en uforglemmelig ferie, når destinationen er den smukkeste ø i Middelhavet! Her mødes I af betagende kystlinjer, vanvittigt smukke bjerge, vilde skove og storslået, rå natur. Øen er Napoleon Bonapartes hjemstavn, her er byer rige på kultur, stilfulde kystbyer og nogle af de fineste strande i Europa. Stedet er et sandt paradis for vandrere og cyklister og her kombineres fransk og italiensk inspireret kultur og natur på fascinerende vis. Med sin meget gæstfri atmosfære, imødekommende beboere og vidunderlige mad, er Korsika virkelig det helt perfekte sted at holde en helt eventyrlig campingferie!  

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Korsika med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Marina d'Erba Rossa

Ghisonaccia - Korsika - Frankrig

En hvid sandstrand, azurblåt vand og bygninger i nordafrikansk stil. Smukt campingplads midt på Korsikas østkyst. Behagelig atmosfære og underholdning for alle.

Camping Perla di Mare

Ghisonaccia - Korsika - Frankrig

Det er som paradis på denne ø. Oplev Korsika fra denne lækre beliggenhed. Direkte ved stranden, med luksuriøse liggestole ved beach baren.

Camping Sole di Sari

Solenzara - Korsika - Frankrig

Splinterny er denne 100% økologiske campingplads ved bredden af floden La Solenzara, som ligger tæt på strandene på kysten af den smukke ø Korsika.

Camping Acqua e Sole

Sainte-Lucie de Porto-Vecchio - Korsika - Frankrig

Rolig beliggenhed nær en hyggelig landsby tæt på nogle af Korsikas smukke bounty strande. Dejligt mix af kultur og (vand-)sport 15 km fra Porto-Vecchio.

Camping Le Kallisté

Saint-Florent - Korsika - Frankrig

En mindre campingplads med en charmerende atmosfære, blot to min. gang fra stranden. Beliggende ved en af de smukkeste strande ved Middelhavet og samtidig rigtig meget at se i området. Hele familien får en rigtig dejlig ferie på denne campingplads!