Vacansoleil Logo
France Corsica

Campingpladser i Korsika

En campingferie for hele familien på Korsika

Korsika, en uopdaget juvel i Middelhavet! I er sikret en uforglemmelig ferie, når destinationen er den smukkeste ø i Middelhavet! Her mødes I af betagende kystlinjer, vanvittigt smukke bjerge, vilde skove og storslået, rå natur. Øen er Napoleon Bonapartes hjemstavn, her er byer rige på kultur, stilfulde kystbyer og nogle af de fineste strande i Europa. Stedet er et sandt paradis for vandrere og cyklister og her kombineres fransk og italiensk inspireret kultur og natur på fascinerende vis. Med sin meget gæstfri atmosfære, imødekommende beboere og vidunderlige mad, er Korsika virkelig det helt perfekte sted at holde en helt eventyrlig campingferie!  

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.

  Familiecamping ved stranden i Korsika

  De fleste campingpladser i Korsika ligger lige ud til stranden. I kan gå direkte fra pladsen ud på de perlehvide strande og dykke ned i de svalende, krystalklare bølger. Strandene i Korsika er præcis så smukke som strandene ved det Caribiske Hav. Lige fra den skønne Saleccia strand nordpå, til den betagende Palombaggia, som ligger på den sydlige del af øen og af mange regnes som den fineste strand på hele Korsika. Syd-østkysten nær Porto Vecchio har også nogle fantastiske strande, hvis bløde sand og kølige, blå hav strækker sig til Santa Giulia Beach og Rondinara, som heller ikke er langt fra campingpladsen.

  Byture fra jeres campingplads i Korsika

  Der er masser af muligheder for sightseeing i nærheden af jeres campingplads. Besøg for eksempel Napoléon Bonapartes fødeby, Ajaccio, som er Korsikas elegante hovedstad og besidder en ubesværet skønhed. Den livlige gamle havneby, Bastia, er det helt perfekte sted at suge kulturen til sig. Nyd at slentre gennem de levende, historiske kvarterer, og smut så ned til havnen og nyd en doven frokost. Hvis I er ude efter noget helt specielt, bør I tage til Bonifacio, den billedskønne by, som dramatisk hviler på klipperne på øens sydspids. På en klar dag kan I ovenikøbet se Sardinien! Har I lyst til at kombinere kultur, shopping med lidt afslapning på stranden, så er Porto Vecchio lige stedet for jer! Med arkitektur fra det 16 århundrede, restauranter, barer, butikker, et marked, og nogle af Korsikas mest idylliske strande, er det et sandt paradis.

  Udendørsaktiviteter i Korsika I nærheden af jeres campingplads

  Korsika er et udendørs paradis med spændende og udfordrende vandreruter, såsom nr. Gr 20 ikke langt fra jeres campingplads. Cykelentusiaster vil elske de kilometervis af veje, der spænder lige fra nemme ruter for begyndere til rigtige Tour de France ruter. Korsika er også et fantastisk sted, hvis I holder af at fiske. Fisk med fluer efter ørred, fisk efter hvidfisk på kysten eller tun og sværdfisk på det dybe hav. For de meget aktive og vovede, er en vandretur gennem Gorges de la Restonicdem den perfekte aktivitet. De mere roligere af sind bør opleve en tur på hesteryg gennem de vilde bjergskove eller langs de afsides strande i det betagende landskab på Korsika.

  Aktiviteter og seværdigheder i nærheden af campingpladsen i Korsika

  Korsika byder på en vidunderlig kombination af sightseeing, kultur, natur og fantastiske strande, alt sammen lige i nærheden af jeres campingplads. Se jer omkring i det hus i Ajaccio, hvor Napoleon blev født. Nyd det betagende syn af byen Bonifacio,  som klamrer sig dramatisk til klippesiden. Tag et smut til grotterne, Grottes de Bonifacio, de helt enestående, dybe huler med kæmpe kamre dybt nede i undergrunden. Tag på delfin- og sælspotting i Scandola Nature Reserve og tag på vandreture gennem den historiske by i Bastia. Vinelskere må besøge Domaine de Torraccia vingård, som ligger mellem bjergene og Middelhavet i nærheden af Porto Vecchio. Her kan I købe lækker, velsmagende vin for bare € 4 literen.