Campingpladser i Canet-en-Roussillon

Camping i Canet-en Roussillon

Ønsker I at tilbringe jeres ferie i det sydlige Frankrig nær den spanske grænse? Så bør I vælge en campingplads i Canet-en-Roussilon. Regionen har noget for alle og enhver. Byen ligger på kysten i ved østlige Pyrenære og er derfor ideel for fantastiske vandre- og cykelture, samt afslapning i solen. Med Middelhavet indenfor rækkevidde, er der masser af vandaktiviteter. Kulturelskere vil ikke blive glemt. Der er mange historiske byer i nærheden og den spanske grænse er ikke langt fra jeres campingplads i Canet-en-Roussilon. Hvad venter I på? Denne inspirerende, forfriskende og attraktive feriedestination i Frankrig kan med fordel bookes gennem Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Canet-en-Roussillon med Vacansoleil

Camping Ma Prairie

Canet-en-Roussillon - Languedoc-Roussillon - Frankrig

Tæt ved Perpignan og de hyggelige fiskerlandsbyer langs kysten i Rousillon. Skønne swimmingpools, mange sportaktiviteter og tre km til sandstrand!

Smukke omgivelser nær jeres campingplads i Canet-en-Roussilon

Naturentusiaster vil have det fantastisk, i de smukke landskaber, nær jeres campingplads i Canet-en-Roussilon. Den store lagune bag byen er hjemsted for et stort antal vilde dyr, størstedelen fugle. Så smukt. Udover det, er en stor del af regionen Languedoc og Roussillon, hvor Canet-en-Roussilon ligger, fyldt med vingårde. I kan ikke undgå at se de grønne rækker med vindruer, som strækker sig ud lige så langt øjet rækker. De høje bjerge omkring jeres campingplads i Canet-en-Roussilon tilbyder jer uforglemmelige panoramaudsigter. Ægte naturelskere vil rigtig føle sig hjemme her.

Sportsaktiviteter

Omgivelserne ved jeres campingplads i Canet-en-Roussilon, er perfekte til en lang række sportsaktiviteter. Selv stranden og havet byder på en stor del af dem. Vandski, sejlture, windsurfing, dybhavsfiskeri og dykning. Der er mange vandsportscentre rundt omkring, som kan lære jer et par nye sportsgrene og udleje jer udstyret, hvis I ønsker at opleve   Middelhavet under overfladen. I den smukke natur kan i vandre, cykle eller ride. Området er fyldt med smukke vandrestier, cykelruter samt ridestier der vil føre jer til vingårde, bondegårde, lokale frugtplantager og andre herlige steder. For jer der elsker at spille bold, så er der adskillge tennisbaner og et stort antal smukt placerede golfbaner nær jeres campingplads i Canet-en-Roussilon. Der er masser at lave!

Tag på udflugt fra jeres campingplads i Canet-en-Roussilon

Jeres campingplads i Canet-en-Roussilon er den perfekte start på en masse herlige udflugter. I kan lære alt om vin og tage på forskellige vinsmagninger. I kan også snuse til kulturen i Canet-en-Roussilon. Efter blot 15 min. kørsel kan I komme til en typiske catalanske by, Perpignan. I kan se imponerende bygninger og mange museer blandt snoede stræder. Her er det kulturelle helt i centrum. Den kunstneriske by Collioure, bør I ikke ikke misse at se, men bestemt heller ikke Carcassonnes middelalderlige arv. Er i til teater, udstillinger eller koncerter? Så er I det helt rigtige sted på en campingplads i Canet-en-Roussilon, hele året rundt, med højdepunkter i juni og september, hvor der er talrige optrædener i byen.

Nyd den smukke natur, middelhavsklimaet, det blå brusende hav og de utallige attraktioner. Nyd en ferie på en campingplads i Canet-en-Roussilon.