fr-lan.jpg

Campingpladser i Les Landes

En campingferie i Les Landes

Les Landes er det ideelle sted for en perfekt familieferie ved havet.  Det byder på nogle af Frankrigs fineste sandstrande, endeløse smukke, uspolerede fyrretræsskove og en køn kyststrækning fyldt med livlige badebyer. Les Landes er også  et paradis for surfere, og Capbreton og Hossegor er nogle af Europas hotspots for windsurfere. Har I lyst til en sjov tur i byen? Så tag til den fashionable badeby Biarritz, regionens kunstglade hovedstad Mont-de-Marsan eller verdens vinhovedstad Bordeaux. Hvis I er glade for friluftsaktiviteter, befinder I jer det helt rette sted! Her er et væld af muligheder såsom kanosejlads, kajaksejlads, vandre- eller cykelture nær jeres campingplads. Trænger I til at slappe lidt af? Så tag til Dax med de gamle, romerske spaer og termiske bade. Vend fuldstændig fornyede tilbage til campingpladsen, hvor I kan sætte jer udenfor jeres telt eller mobilhome med et køligt glas vin og nyde synet af solnedgangen.

Læs mere
Vælg mellem 11 campingpladser i Les Landes med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Eurosol

Saint-Girons-Plage - Les Landes - Frankrig

En campingplads for alle aldre. Luksusfaciliteter, skønne swimmingpools, afslappende underholding og en fin restaurant. Tag på en cykeltur i indlandet.

Camping Les Dunes de Contis

Saint-Julien-en-Born - Les Landes - Frankrig

Slap af ved havet og nyd den friske duft af fyrretræsskove. På Les Dunes de Contis kan I gøre begge dele. Den venlige familie campingplads i den store skov, blot 4 km fra stranden i Les Landes. Dejlig pool, gode faciliteter og mange aktiviteter!

Camping Au Lac de Biscarrosse

Parentis-en-Born - Les Landes - Frankrig

Livlig familiecampingplads, smukt beliggende ved søen, fyrretræsskoven og tæt på Atlanterhavet. Et rigtigt vandparadis. Helt perfekt til en solrig campingferie for hele familien. Tæt ved Bordeaux’ smukke vinregion.

Camping Le Soleil des Landes

Lit-et-Mixe - Les Landes - Frankrig

En attraktiv campingplads tæt på Lit-et-Mixe centrum, dog stadig i et stille og grønt område. Swimmingpool, bar, restaurant. Vandre- og cykelsti fører til stranden, hvor I kan lege, solbade eller surfe.

Camping Eurolac

Aureilhan - Les Landes - Frankrig

Denne dejlige fire-stjernet campingplads ligger på bredden af Lac d'Aureilhan og tæt på Mimizan-Plage. Det gør det til en perfekt destination, for både surfere og børnefamilier.