Campingpladser i Les Landes

En campingferie i Les Landes

Les Landes er det ideelle sted for en perfekt familieferie ved havet.  Det byder på nogle af Frankrigs fineste sandstrande, endeløse smukke, uspolerede fyrretræsskove og en køn kyststrækning fyldt med livlige badebyer. Les Landes er også  et paradis for surfere, og Capbreton og Hossegor er nogle af Europas hotspots for windsurfere. Har I lyst til en sjov tur i byen? Så tag til den fashionable badeby Biarritz, regionens kunstglade hovedstad Mont-de-Marsan eller verdens vinhovedstad Bordeaux. Hvis I er glade for friluftsaktiviteter, befinder I jer det helt rette sted! Her er et væld af muligheder såsom kanosejlads, kajaksejlads, vandre- eller cykelture nær jeres campingplads. Trænger I til at slappe lidt af? Så tag til Dax med de gamle, romerske spaer og termiske bade. Vend fuldstændig fornyede tilbage til campingpladsen, hvor I kan sætte jer udenfor jeres telt eller mobilhome med et køligt glas vin og nyde synet af solnedgangen.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Les Landes med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Soleil des Landes

Lit-et-Mixe - Les Landes - Frankrig

En attraktiv campingplads tæt på Lit-et-Mixe centrum, dog stadig i et stille og grønt område. Swimmingpool, bar, restaurant. Vandre- og cykelsti fører til stranden, hvor I kan lege, solbade eller surfe.

Camping Domaine d'Eurolac

Aureilhan - Les Landes - Frankrig

Denne dejlige 4-stjernede campingplads ligger på bredden af Lac d'Aureilhan og tæt på Mimizan-Plage. Det gør det til en perfekt destination, for både surfere og børnefamilier.

Camping Le Col Vert

Vielle-Saint-Girons - Les Landes - Frankrig

Stor campingplads i et naturreservat, fuld af aktiviteter for hele familien. Direkte adgang til søen Léon, men heller ikke langt til sandstrandene i Les Landes. Ideel til cykelture.

Sjov familieferie i Les Landes

Hvis I søger en dejlig campingferie nær stranden, er mulighederne uendelige i Les Landes. Lige fra de populære, livlige badebyer Mimizan Plage, Biscarrosse Plage og Messanges-Plage til den roligere Arachon bugt, hvor fjorden sørger for, at bølgerne er mindre kraftige og derfor velegnet til små børn. Surfere tager til Biarritz, Capbreton eller Hossegor, hvor der altid er imponerende bølger. Uanset hvilken campingplads I bor på i Les Landes, er der altid mulighed for en afslappet dag på stranden tæt på!

Byture nær jeres campingplads i Les Landes

I Les Landes er der mulighed for nogle fantastiske byture nær jeres campingplads. Surfere tager til de lange sandstrande ved den elegante badeby Biarritz på Frankrigs sydvestlige baskiske kyst. Vinentusiaster anbefales at besøge Cité du Vin i Bordeaux! På dette mageløse vinmuseum kan I lære alt, hvad der er værd at vide om jeres favoritårgang. Gå langs den smukt fornyede vandfront og glem ikke at besøge Grand Opera Theatre. Er det kultur I er ude efter, finder I det i rigt mål i Les Landes hovedstad Mont-de-Marsan, hvor I blandt mange andre spændende seværdigheder kan besøge det bemærkelsesværdige skulpturmuseum, Despiau-Wlérick.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Les Landes

Les Landes er fantastisk for friluftsentusiaster. Der er altid en aktivitet nær jeres campingplads. Da I er så nær havet, er der selvfølgelig mulighed for en masse vandaktiviteter. Så I kan godt begynde at  glæde jer til at svømme og sejle i kano eller kajak! Også surfere nyder det her! Se bare Atlanterhavets enorme bølger. Der er også gode muligheder for vandre- og cykelture i Les Landes. Følg La Vélodyssée Atlantic langs kysten. Lad børnene bestige Pilat Dunes, den 110 m høje klit er den højeste i Europa.

Attraktioner og seværdigheder nær campingpladsen i Les Landes

Besøg den kendte, romerske spa by Dax, med Frankrigs største varmekilde,  Fontaine Chaude. Mudderbehandlingerne her er legendariske og børnene vil elske den enorme sandklit, Pilat Dunes. Lad dem løbe op til toppen og bagefter køle af i havet. Vinentusiaster tager til Bordeaux for at skylle lækker Fois Gras ned med lidt velsmagende vin. Har I fået nok af havet? Så kan I tage til den smukke ø i Soutons. Søen er perfekt til de små børn, som elsker at soppe! Hvis I er ude efter et rigtigt eventyr, så tag lidt længere væk fra jeres campingplads til den Spanske by San Sebastian. I vil virkelig nyde en slentretur gennem byens smukke centrum, mens I  mæsker jer I nogle lækre tapas og nyder en dejlig dag på den underskønne strand, Playa de la Cocha.