fr-loi.jpg

Campingpladser i Loire

En campingferie i Loire

Dalen ved Loirefloden er virkelig et vidunderligt sted  til en familieferie. Dette grønne, frodige område er fyldt med ekstravagante slotte, sofistikerede byer og billedskønne landsbyer. Her er endeløse vinmarker og maden er fabelagtig. Med så megen naturlig skønhed, blot et par timers kørsel fra Paris, er det intet under, at konger, hertuger og adelige flokkedes her for at bygge deres slotte med imponerende sale og storslåede haver. Deres arv er nu på Unescos Verdensarvsliste og klar til at blive udforsket af jer!

Læs mere
Vælg mellem 8 campingpladser i Loire med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Parc de Fierbois

Sainte-Catherine-de-Fierbois - Loire - Frankrig

Dejligt feriested for børnefamilier. Fin sø med sandstrand og campingpladsen byder iøvrigt på en masse vandsjov for børnene. Der er vinsmagning for de voksne.

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Frankrig

Dejligt placeret og utrolig velholdt campingplads mellem vingårdene. Et perfekt sted til cykelture i området. Besøg Orleans, Blois eller kunstbyen Trôo.

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Frankrig

Dejlig placering omkring en renoveret gård mellem Loiredalens vinmarker. Fine legemuligheder for børn. Tag på en shoppetur til Saumur.

Camping L'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Frankrig

En 5 stjernet campingplads på en ø i Loire floden - med udsigt til Saumur slottet. Her kan I nyde campingpladsens luksuriøse faciliteter og Loiredalens UNESCO verdenskulturarv landskab. Tag jeres cykler med eller lej dem på stedet.