Vacansoleil Logo
France The Loire

Campingpladser i Loire

En campingferie i Loire

Dalen ved Loirefloden er virkelig et vidunderligt sted  til en familieferie. Dette grønne, frodige område er fyldt med ekstravagante slotte, sofistikerede byer og billedskønne landsbyer. Her er endeløse vinmarker og maden er fabelagtig. Med så megen naturlig skønhed, blot et par timers kørsel fra Paris, er det intet under, at konger, hertuger og adelige flokkedes her for at bygge deres slotte med imponerende sale og storslåede haver. Deres arv er nu på Unescos Verdensarvsliste og klar til at blive udforsket af jer!

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  Frankrigs længste flod løber gennem et moderne eventyr og passerer enestående slotte og sofistikerede byer som Orléans, Blois, Tours, Saumur, Angers og Nantes. For jer, der elsker udendørsaktiviteter, er Loire ikke mindre end en drøm! I kan cykle, svømme, vandre, sejle i kano eller kajak, tage på ridetur eller fiske i floden. Når I er tilbage på campingpladsen kan I sætte jer godt til rette og slappe af med et glas Pouilly-Fumé, og se solen gå ned efter endnu en perfekt dag!

  Sjov for familien ved Loirefloden

  Selvom det nærmeste hav ved Nantes er to timers kørsel væk fra jeres ferieresort ved Angers, byder Frankrigs længste flod på flere badesteder. Det er en sand nydelse at køle ned med en dukkert i Le plan d'Eau du Millocheau, som er en fantastisk menneskeskabt sø i Saumur ved Loire. Badestedet er sjovt og samtidigt sikkert for børnene.  Bagefter kan I slappe af i søerne ved Charlemagne øen i Saint-Jean-le-Blanc, nær Orlèans, et dejligt sted at svømme, sejle i kano og windsurfe. Kunne I tænke jer en picnic i en park med en smuk sø? Så tag til Lac de Maine i udkanten af Angers. I Lac Joyeux i Langeais i nærheden af Tours, kan I virkelig nyde en svømmetur i smukke omgivelser. Denne skønne sø ligger dybt inde i hjertet af Loires smukke landskab, ikke langt fra jeres campingplads.

  Byture fra jeres campingplads i Loire

  Loiredalen byder på skønne steder at besøge nær jeres campingplads. Blandt andet er Tours kendt for sin fantastiske mad. Tag til den smukke Place Plumereau med de kønne bindingsværkshuse og nyd en afslappet frokost. Kunst og kultur kan opleves i stor stil i den dejlige by Argens. Vi kan for eksempel anbefale den smukke gobelin fra det 14 århundrede, Tenture de l’Apocalypse, på det middelalderlige slot. I kan også beundre Cathedrale Ste-Croix fra det 17. århundrede, bygget i gotisk stil. Stop så ved Jean d’Arcs hus og lær mere om byens kendte adoptivdatter.

  Friluftsaktiviteter nær jeres campingplads i Loire

  Loiredalen er en stor legeplads for udendørsaktiviteter og der er en masse at foretage sig nær jeres campingplads. Nyd en cykel-eller mountainbiketur gennem Loire,  kongernes Loiredal. En asfalteret sti strækker sig over 800 km fra Orleans til Atlanterhavet. Sejl i kano eller kajak på Frankrigs største flod, forbi mageløse slotte og kønne landsbyer. Rid en tur omkring berømte slotte, gå forbi vingårde og gennem frodige skove. Loire er et sandt paradis for fiskere. Flodens vand er rig på karper, ørreder, aborrer og gedder, som vil give jer det perfekte ingredienser til grillmiddagen på campingpladsen. Vil I have en virkelig spektakulær naturoplevelse ? Så bør I prøve at lade Sibirske huskies trække jer gennem Loires herlige landskab!

  Seværdigheder og oplevelser nær campingpladsen i Loire

  Uanset hvilken campingplads I bor på i Loire, vil der være et smukt slot I kan beundre i nærheden. I kan opleve renæssancen på  Chateau de Chambord,  Château de Chaumonts storslåede haver, den smukke kunst på Château Royal de Blois og Château de Chenonceaus kongelige romance.  Er I på udkig efter noget til børnene? Så er det imponerende Forteresse Du Faucon Noir i Montbazon en perfekt måde  at give børnene lidt sjov kultur og historie, hvor udklædte historiefortællere sørger for at gøre det underholdende. Tag til Amoise og se de utrolige reproduktioner af Leonardo de Vincis opfindelser i Clos Luce. Lad jer imponere af det spektakulære Cadre Noir hesteshow i Saumur. Vinentusiaster nyder godt af den dejlige Sancerre. Nogle anser dette som værende Frankrigs fineste vinregion. Hvis I har lyst at opleve noget lidt anderledes kan I tage en tur tilbage i tiden og besøge huleboligerne i Village Troglodyte de Rochemenier.