fr-loi.jpg

Campingpladser i Loire

Camping i Loire

Et ophold på en camping i Loire, i den nordvestlige del af Frankrig, er perfekt til alle aldre. Regionen har masser af kultur, natur og historie at byde på og er som en drøm. De mange slotte i Loire regionen alene giver jer en eventyrlig ferie, som I sent vil glemme. Den største borg er nær Blois, i byen Chambord. Også havnebyen Nantes, fødestedet for Jules Verne, tiltrækker mange turister hvert år. Fra jeres camping i Loire er alle muligheder åbne.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Loire med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Frankrig

Dejligt placeret og utrolig velholdt campingplads mellem vingårdene. Et perfekt sted til cykelture i området. Besøg Orleans, Blois eller kunstbyen Trôo.

Camping Parc de Fierbois

Sainte-Catherine-de-Fierbois - Loire - Frankrig

Dejligt feriested for børnefamilier. Fin sø med sandstrand og campingpladsen byder iøvrigt på en masse vandsjov for børnene. Der er vinsmagning for de voksne.

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Frankrig

Dejlig placering omkring en renoveret gård mellem Loiredalens vinmarker. Fine legemuligheder for børn. Tag på en shoppetur til Saumur.

Camping L'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Frankrig

En 5 stjernet campingplads på en ø i Loire floden - med udsigt til Saumur slottet. Her kan I nyde campingpladsens luksuriøse faciliteter og Loiredalens UNESCO verdenskulturarv landskab. Tag jeres cykler med eller lej dem på stedet.

Camping Les Bois du Bardelet

Gien - Loire - Frankrig

Et af de smukkeste steder i Loiredalen, ideel for cykelture for hele familie. På campingpladsen er der fine faciliteter og meget at lave for mindre børn.