Campingpladser i Lot-et-Garonne

Camping i Lot-et-Garonne

Vil I prøve at leve det gode franske liv? Så skal I vælge en campingplads i Lot-et-Garonne, som ligger i den syd-vestlige del af Frankrig. Denne region er opkaldt efter de to største floder: Lot og Garonne. Lot dalen er karakteristisk med slotte, kirker og hyggelige og historiske landsbyer. Denne region har et varieret landskab, lige fra skrående bredder ved søen til grønne bakker. De smukke omgivelser, kombineret med de lækre regionale retter, gør en campingferie i Lot-et-Garonne perfekt. Vil I opleve al denne skønhed? Så book jeres campingferie hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 468 campingpladser hos Vacansoleil:

Udflugter fra campingpladserne i Lot-et-Garonne

Der er så meget at se, lave og opleve fra campingpladserne i Lot-et-Garonne. Forskellige og interessante grotter er gemt i det fantastisk og bakkede landskab, med spektakulære stalaktitter og vidunderlige forhistoriske malerier. Besøg fx grotten Pech Merle, de forhistoriske hulemalerier, som I ser her, hører til de smukkeste i Frankrig. I denne region finder I også smukke haver, et eksempel kan være den historiske botaniske have Latour Marliac. Ved campingpladserne i Lot-et-Garonne, er der også en masse slotte.

Aktiviteter ved campingpladserne i Lot-et-Garonne

De omkringliggende omgivelser, ved campingpladserne i Lot-et-Garonne, er ideelle til vandre- og cykelture. Takket værd de mange floder i Lot-et-Garonne, er dette et perfekt område til alle som elsker vandsport og sportsfiskeri. Når I tager på ferie her til, så skal I tage en tur på en af floderne, enten i kano eller kajak. I kan jo selvfølgelig også bare slappe af eller have det sjovt på strandende ved floderne. Der vil garanteret være noget, i det omkringliggende område ved campingpladserne i Lot-et-Garonne, som kan aktivere jer på ferien.

Billedskønne landsbyer og middelalderbyer

Når I er på campingferie i Lot-et-Garonne, vil I hurtigt opdage at det nogle gange kan være som om man bliver sat tilbage i tiden. Denne region er rig på sine århundreder gamle kirker og slotte. I byen Cahors, kan I stadig beundre huse fra 1300 og 1400 tallet. I mange af de historiske landsbyer, vil indbyggerne vise jer hvordan man spiller en omgang Petanque efter frokost. Besøg de gamle butikker i Villeréal og skovhuggeren i Monflanquin. Også byen Rocamadour er værd at nævne, når I er på campingferie i Lot-et-Garonne. Denne by, efter Lourdes, er den mest besøgte by af pilgrimme i Frankrig.

En campingplads i Lot-et-Garonne = En varieret campingferie

En campingferie i Lot-et-Garonne, giver jer den ægte, franske feriefølelse. Bakker, grønne skove og vinmarker dominerer naturen her. Tilføj vandsjov, det gode autentiske køkken, regionens gæstfrihed, det lækre, solrige klima og de mange udflugtsmuligheder, så får I en suveræn ferie.

Om I så er til smuk kultur, århundreder gammel historie, fantastisk natur, action eller afslapning – så kan en campingplads i Lot-et-Garonne tilbyde jer det hele.