fr-log.jpg

Campingpladser i Lot-et-Garonne

Camping i Lot-et-Garonne

Vil I prøve at leve det gode franske liv? Så skal I vælge en campingplads i Lot-et-Garonne, som ligger i den syd-vestlige del af Frankrig. Denne region er opkaldt efter de to største floder: Lot og Garonne. Lot dalen er karakteristisk med slotte, kirker og hyggelige og historiske landsbyer. Denne region har et varieret landskab, lige fra skrående bredder ved søen til grønne bakker. De smukke omgivelser, kombineret med de lækre regionale retter, gør en campingferie i Lot-et-Garonne perfekt. Vil I opleve al denne skønhed? Så book jeres campingferie hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Lot-et-Garonne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Château de Fonrives

Rives Villeréal - Lot-et-Garonne - Frankrig

Campingpladsen ligger ved siden af ejerens slot. I kan fiske i søen, der kan leges i den store swimmingpool med 6 vandrutschebaner og I kan få motion på fitness "ruten" i slottets egen skov på over 20 ha.

Camping Ullule

Tournon d'Agenais - Lot-et-Garonne - Frankrig

En helt ny, rolig campingplads i det grønne Lot-et-Garonne. Meget børnevenlig med et underholdningsteam og pool, med tilhørende vandrutschebaner. Mobilhomes er bygget i western stil. Det omkringliggende område er perfekt til dagsture.