Campingpladser i Lot

Campingferie i Lot

Lot er det perfekte sted til en fantastisk familieferie midt i noget af Frankrigs mest uspolerede natur. Regionen er begunstiget med  frodige, grønne dale og søvnige landsbyer med den smukkeste udsigt.  De brusende, snoede floder og smukke middelalderbyer gør samtidig dette område til det ideelle sted til en campingferie. Lot regionen flyder over med betagende steder såsom Puy-l'Eveque og Rocamadour, en billedskøn middelalderby, der klamrer sig til stejle klipper. Vinelskere styrer direkte til Cahors, som er hjem for de berømte Malbecdruer. Udendørsentusiaster kan få styret deres lyst når de vandrer gennem naturparken Causses de Quercy og sejler i kano eller kajak langs floden Lot. Der venter et væld af oplevelser lige rundt om hjørnet fra jeres campingplads i Lot, som f.eks. klippehulerne Pech Merle i Cabrerets, eller kunstnerbyen Figeac. Lots mest attraktive egenskab er dog de underskønne omgivelser og den afslappende atmosfære, der gør regionen til et fantastisk sted at holde en hyggelig og interessant ferie i Frankrig.

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Lot med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Frankrig

En venlig familie campingplads, gode faciliteter og afslappet atmosfære. Swimmingpools med rutschebaner og en professionel oplevelses parcourbane, som bliver ændret hvert år med nye udfordringer. Og der kommer nye ruter hver uge.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Frankrig

Oplev den ægte campingfølelse på denne mindre campingplads. Skyggefyldte områder, vidunderlig swimmingpool og afslappende atmosfære. Slap helt af og nyd det smukke landskab i Lot.

Familieferie ved floden eller søen i Lot

Floderne Lot og Dordogne, der flyder roligt afsted nær campingpladserne giver rig mulighed for spændende aktiviteter i vandet. Fra Lot flodens bredder nær Cahors kan man bade under en livredders vågende blik, og stedet byder på mange gode faciliteter. Søen Lac Vert i Catus er ydermere et dejligt sted for familier, med skyggefulde græsområder, som er perfekte til en hyggelig picnic. Her er også vandcykler, en basketballbane og en fodboldbane til børnene. Tilbring en dag på vandet ved Caix Base Nautique i Luzech. Lej en kano eller tag jer en frisk svømmetur og nyd en afslappende frokost i restauranten bagefter. Længere mod nord ved floden Dordogne ligger søen Tauriac. 3 hektar fornøjeligt tidsfordriv, hvor I kan slappe af og svømme, børnene kan suse ned ad vandrutschebanerne og lege vildt på legepladsen. Er I tørstige? Så sæt jer i baren eller i den udmærkede restaurant og få en drink.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Lot

I Lot finder man nogle af de smukkeste landskaber i Frankrig, så  området er et veritabelt paradis for jer, som elsker udendørslivet. Tag en cykeltur fra jeres campingplads ad Véloroute langs floden Lot, forbi vingården Château Eugénie i Rivière Haute. Oplev den utrolige naturpark Causses de Quercy med vandrestøvlerne på eller fra hesteryg. I kan også hoppe på jeres mountainbikes og tage turen gennem den smukke skov Grésigne, hvor rådyr, vildsvin, ørne og spætter har deres bo. Tag en tur med båden ned ad floden Lot, nyd synet af den imponerende Lot dal fra en kajak, fang karper nær Puy -l'Évêque eller vild ørred længere nordpå i Ségala. Montvalent eller Pinsac i nord er absolut maleriske steder til en kanotur, hvor I passerer eventyrlige landskaber, stejle klipper, hyggelige små landsbyer og elegante slotte.

Byture nær jeres campingplads i Lot

Den største by nær jeres campingplads i Lot er den imponerende middelalderby Cahors. Gå en tur ned ad de gamle, smalle gader, forbi bindingsværkshusene til den gotiske katedral St-Étienne og den berømte bro Pont Valentre fra det 14. århundrede. Sæt jer så ned ved floden og indtag en lækker frokost, mens I nyder den spektakulære udsigt over Lot. Tag også en tur sydpå til Agen i Lot-en-Garonne og besøg det fantastiske museum Musée des Beaux-Arts og nyd synet af de farverige freskomalerier i  Saint-Caprais katedralen. Hvis I har lyst til en frokost på en af de hyggeligste torvepladser i området, så kan I  tage til Montauban i Tarn-et-Garonne. Indsnus atmosfæren og udsigten til episkopalpaladset og kirken Saint-Jacques og tag så en slentretur langs de trædækkede bredder ved floden Tarn. Hvis I gerne vil kombinere sightseeing med shopping skal I tage til Sarlat-la-Canéda tæt på Dordogne og smutte forbi de fantastiske og populære markeder.

Sightseeing og oplevelser nær jeres campingplads i Lot

Der findes masser af magiske steder at besøge, nær jeres campingplads i Lot. Middelalderlandsbyen Saint-Cirq Lapopie hviler på en klippe næsten 100 meter over floden Lot og anses for at være en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Den skal bare opleves. Når man er fascineret af klippehuler, er det værd at tage til Gouffre de Padirac og se de underjordiske søer, og stalaktitformationerne og senere til Pech Merle i Cabrerets for at opleve de forhistoriske hulemalerier. Historie- og kunstelskere vil sætte stor pris på en tur til Figeac. Tag et stop ved det spændende museum Champollion og lær alt om skriftens historie af udstillingen om Jean-François Champollion, den berømte tyder af hieroglyffer. I kan tage det perfekte postkortbillede i Rocamadour, ikke langt fra campingpladserne i det nordlige Lot. Denne betagende, hellige by, klamrer sig bogstavelig talt til klipperne og er et populært pilgrimsmål. Bestig de imponerende trapper Grand Escalier op til Chapelle Notre-Dame fra det 15. århundrede og lad jer overraske af legenden om St. Amadour.