fr-lot.jpg

Campingpladser i Lot

Campingferie i Lot

Lot er det perfekte sted til en fantastisk familieferie midt i noget af Frankrigs mest uspolerede natur. Regionen er begunstiget med  frodige, grønne dale og søvnige landsbyer med den smukkeste udsigt.  De brusende, snoede floder og smukke middelalderbyer gør samtidig dette område til det ideelle sted til en campingferie. Lot regionen flyder over med betagende steder såsom Puy-l'Eveque og Rocamadour, en billedskøn middelalderby, der klamrer sig til stejle klipper. Vinelskere styrer direkte til Cahors, som er hjem for de berømte Malbecdruer. Udendørsentusiaster kan få styret deres lyst når de vandrer gennem naturparken Causses de Quercy og sejler i kano eller kajak langs floden Lot. Der venter et væld af oplevelser lige rundt om hjørnet fra jeres campingplads i Lot, som f.eks. klippehulerne Pech Merle i Cabrerets, eller kunstnerbyen Figeac. Lots mest attraktive egenskab er dog de underskønne omgivelser og den afslappende atmosfære, der gør regionen til et fantastisk sted at holde en hyggelig og interessant ferie i Frankrig.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Lot med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Frankrig

En venlig familie campingplads, gode faciliteter og afslappet atmosfære. Swimmingpools med rutschebaner og en professionel oplevelses parcourbane, som bliver ændret hvert år med nye udfordringer. Og hver uge kommer der nye ruter.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Frankrig

Oplev den ægte campingfølelse på denne mindre campingplads. Skyggefyldte områder, vidunderlig swimmingpool og afslappende atmosfære. Slap helt af og nyd det smukke landskab i Lot.