fr-lot.jpg

Campingpladser i Lot

Camping i Lot

Planlægger I en campingtur til Dordogne, men ønsker fred og ro? Så er en camping i Lot præcis hvad I skal bruge. Floddalene gør at dette Département minder om Dordogne, men uden masseturismen. Selvom der er flere seværdigheder, der tiltrækker større grupper, såsom Hulerne ved Padirac og Pech-Merle eller byen Rocamadour, der klamrer sig ind til klipperne. Omgivelserne indbyder til lange gåture. En vandrerute der er et absolut must, når I bor på en camping i Lot er Chemin d'Halage langs floden Lot.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Lot med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Roca d'Amour

Padirac - Lot - Frankrig

Campingplads inddelt i terrasser med en hyggelig atmosfære, tæt på det velkendte Rocamadour. Pladsen har egen swimmingpool og for dem, som ønsker mere er Parc Aquatique tæt på.

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Frankrig

En venlig familie campingplads, gode faciliteter og afslappet atmosfære. Swimmingpools med rutschebaner og en professionel oplevelses parcourbane, som bliver ændret hvert år med nye udfordringer. Og hver uge kommer der nye ruter.

Camping Domaine Duravel

Duravel - Lot - Frankrig

Et af de smukkeste steder langs Lotfloden, tæt på Bonaguil slot. Et perfekt udgangspunkt for vandre- og kanoture. Dejlige pools, flere vandrutschebaner.

Camping Les Reflets du Quercy

Crayssac - Lot - Frankrig

Højt beliggende over Lotfloden med en dejlig swimmingpool og restaurant, hvor lokale produkter bliver brugt til gastronomiske oplevelser. Dejlig underholdning og inspirerende område.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Frankrig

Oplev den ægte campingfølelse på denne mindre campingplads. Skyggefyldte områder, vidunderlig swimmingpool og afslappende atmosfære. Slap helt af og nyd det smukke landskab i Lot.