Campingpladser i Normandiet

Camping i Normandiet

Der er masser af grunde til at tage på campingferie i Normandiet. Det er en smuk region med stor variation. Regionen i det nordvestlige Frankrig har en smuk kystlinje med smukke lange sandstrande, imponerende klipper og charmerende badebyer. Fastlandet i Normandiet er helt sikkert også værd at udforske. Store skove, frugtplantager, maleriske landsbyer og floder er, hvad I falder i svime over her. Den lækre mad, I vil smage i Normandiet, er selvfølgelig dét, som vil sætte prikken over i'et på jeres campingferie. Med Vacansoleil finder og booker I de bedste campingpladser i denne smukke region.

Læs mere
Vælg mellem 12 campingpladser i Normandiet med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Forêt

Jumièges - Normandiet - Frankrig

Tæt på centrum af Jumièges. Dejlig lille campingplads nær Seineflodens delta. Placeret i rolige omgivelser med smukke skove og søer. Besøg Rouen og kysten.

Camping Le Fanal

Isigny-sur-Mer - Normandiet - Frankrig

Tæt på landsbyens centrum med de karakteristiske, gamle farverige huse. I kan svømme i den skønne pool og stranden ligger 10 km væk.

Camping Le Grand Large

Les Pieux - Normandiet - Frankrig

En campingplads i et smukt strandområde, godt beskyttet mod havvinden af klitterne. Børnene kan trygt lege i dette bilfrie område og de brede sandstrande ligger inden for gåafstand.

Camping La Côte de Nacre

Saint-Aubin-sur-Mer - Normandiet - Frankrig

En 5-stjernet campingplads 500 m fra Normandiets kyst. Her er en rigtig smuk strand! Den kan I nyde hver eneste dag. Oplev vandparken, de historiske byer og det smukke landskab.

Nyd en dag ved kysten i Normandiet

Hvis I bor på en campingplads i Normandiet, vil I altid bo i nærheden af kysten. Kysten er meget varierende. Perlehvide sandstrande og klitter, imponerende klipper samt strande med småsten former Normandiets kystlinje. I kan gå nogle dejlige ture her. Lad tankerne flyve, indånd den friske havluft og føl jer så godt som genfødt. Det er absolut værd at se D-dag strandene. Slaget om Normandiet fandt sted her den 6. juni, 1944. Selvfølgelig er havet i nærheden af jeres campingplads i Normandiet særdeles godt egnet til alle slags vandsport såsom surfing, svømning, sejlas og at stå på vandski.

Højdepunkter fra campingpladser i Normandiet

En campingplads i Normandiet er ikke alene den ideelle base for at nyde en dejlig strandferie i Frankrig. Det er også det perfekte udgangspunkt for alle former for sjov og spændende udflugter. Området har mange slotte, klostre,  kunsthåndværkere og unikke broer. Besøg Mont Saint Michel, en klippefyldt halvø, som I kun kan komme ud på til fods, hvor der på toppen ligger et middelalderligt kloster. Udover det er et besøg til haven i Honfleur helt sikkert på listen over ting, I skal se på jeres campingferie i Normandiet.     

Kulinariske delikatesser i Normandiet

Skal I på campingferie i Normandiet? Så er I kommet til det rigtige sted hvad angår mad og drikke. Frankrig er kendt for sit internationale anerkendte køkken, og normannerne elsker et godt måltid. Denne region har en bred vifte af lokale lækkerier, som I ikke må snyde jer selv for. De typiske lokale produkter er fiskeretter, æbler og oste såsom Camembert. Udover det er Calvados,  æblebrændevin, og normanniske østers også lækre specialiteter fra regionen. Nær jeres campingplads i Normandiet vil I kunne finde adskillige restauranter, hvor I kan smage alle disse delikate specialiteter selv.     

Campingpladser i Normandiet; ideelt for alle aldre

At campere i Normandiet er ren forkælelse for alle aldre. Hvad enten I tager på romantisk weekendophold for to eller på ferie i tre uger med hele familien – så er Normandiet det perfekte sted for en god oplevelse. Der er også masser at se, lave og opleve for børn. Tag en tur i Cerza Safari Park, den zoologiskehave Jurques eller elverskoven La Foret des Elfes; det vil de med garanti synes om. Derudover vil de mindre børn helt sikkert synes, det er et hit at besøge forlystelsesparken Le Village Enchante, hvor de større børn sikkert vil nyde en tur i forlystelsesparken Festyland, når I er på ferie i Normandiet.

På campingpladserne i Normandiet vil I få en smuk og oplevelsesrig ferie i en gæstfri region.