fr-pro.jpg

Campingpladser i Provence

Familiecamping i Provence

At holde ferie på en campingplads i Provence føles som at hoppe midt ind i et impressionistisk maleri. Endeløse rækker af lilla lavendelmarker med gule kornmarker i baggrunden. Kønne bjerglandsbyer, oplyst af de mest farvestrålende solnedgange, med middelhavets dybblå bølger glitrende i baggrunden. Det er intet under, at denne region var så højt elsket af kunstnere som Rénoir, Chagall, Cézanne og Picasso.

Læs mere
Vælg mellem 16 campingpladser i Provence med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Frankrig

Fantastisk smukt, dejligt klima. Dagsture til Georges du Verdon eller Middelhavets strande. Behagelig campingplads med underholdning for alle aldre.

Camping L'Hippocampe

Volonne - Provence - Frankrig

Perfekt familie campingplads med mange attraktive faciliteter, nær landsbyen Volonne. Flot swimmingpool, udvidet underholdnings program for alle aldre.

Camping Beauregard

Mornas - Provence - Frankrig

Hyggeligt skov- og bjergområde i den vestlige del af Rhônedalen. Børnene vil ikke kede sig her. Besøg byen Orange og den gamle fæstning i Mornas.

Camping Le Garrigon

Grillon - Provence - Frankrig

I et roligt område, tilbyder denne 4-stjernede campingplads al ønskelig komfort. Tæt på den imponerende slotsby Grignan og Vaucluses lavendelmarker, hvor solen skinner 300 dage om året.

Camping Le Val de Durance

Cadenet - Provence - Frankrig

Perfekte omgivelser til at udforske Provence området. Campingpladsen ligger ved en sø med en strand, hvor børn kan lege ligesom de har lyst til. Et godt sted for unge familier.