fr-pro.jpg

Campingpladser i Provence

Camping i Provence

Der er en bred vifte at vælge imellem, hvis I er på udkig efter en camping i Provence. Denne region er berømt for sine duftende lavendelmarker og solrige højlandede sletter. Samt de fremragende rosévine og fine byer som Nice, Toulon og Marseille. Camping er ren nydelse af naturen, udendørs, enkelhed, en easy-going livsstil, kultur, regionale retter og af hinanden. Intet slår en camping i Provence.

Læs mere
Vælg mellem 16 campingpladser i Provence med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Ile des Papes

Villeneuve Les Avignon - Provence - Frankrig

Et stort antal top faciliteter på en lille ø i Rhône floden. Perfekt beliggenhed bare 6 km fra den gamle paveby Avignon. Busservice til byen, togstationen og lufthavnen.

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Frankrig

Fantastisk smukt, dejligt klima. Dagsture til Georges du Verdon eller Middelhavets strande. Behagelig campingplads med underholdning for alle aldre.

Camping International

Castellane - Provence - Frankrig

Smuk, stejl beliggende i grønt område med god udsigt over nærliggen Castellane. Førsteklasses faciliteter. Rafting, kanosejlads eller ture i bjergene efterfulgt af afslapning ved poolen.

Camping Les Lacs du Verdon

Régusse - Provence - Frankrig

Hyggeligt sted i en af de smukkeste regioner i det sydlige Provence. Ren luft og en masse skygge. Mange faciliteter. Privat ro-og sejlklub ved Ste-Croix søen.

Camping L'Hippocampe

Volonne - Provence - Frankrig

Perfekt familie campingplads med mange attraktive faciliteter, nær landsbyen Volonne. Flot swimmingpool, udvidet underholdnings program for alle aldre.