fr-pro.jpg

Campingpladser i Castellane

Camping i Castellane

Dem som nyder naturlig skønhed, historie, søer og en behagelig temperatur vil vælge en camping i Castellane. Denne vidunderligt smukke by i Provence ligger ikke langt fra det store Gorges du Verdon på grænsen til Var og Alpes-de-Haute regionen. Denne store slugt er den andenstørste i Europa og er omgivet af 180.000 hektarer naturreservat. Castillon Lake er  ligeledes nær campingpladsen i Castellane.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Castellane med Vacansoleil

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Frankrig

Fantastisk smukt, dejligt klima. Dagsture til Georges du Verdon eller Middelhavets strande. Behagelig campingplads med underholdning for alle aldre.

Camping Terra Verdon

Castellane - Provence - Frankrig

Smuk, stejl beliggende i grønt område med god udsigt over nærliggen Castellane. Førsteklasses faciliteter. Rafting, kanosejlads eller ture i bjergene efterfulgt af afslapning ved poolen.

Den unikke beliggenhed som campingpladsen i Castellane har tilbyder en masse muligheder. Campingpladsen er derfor perfekt til en garanteret succesfuld ferie. Herfra har I talrige muligheder. De maleriske landsbyer giver en smuk scene for en betagende spadseretur. Smalle stræder, sjove butikker og charmerende små restauranter med udendørs terrasser. I området er masser af sportsmuligheder som vandreture, cykelture, mountainbiking, svømning, kajaksejlads, rafting, bjergbestigning og paragliding. I disse enestående omgivelser og med den behagelige temperatur vil I nyde denne campingplads i Castellane.