fr-prn.jpg

Camping i Pyrenæerne

En campingferie i Pyrenæerne

Majestætiske bjerge, smukke alpine landsbyer, vidunderlige naturparker og et virkeligt betagende landskab danner rammen om en alletiders familieferie i de franske Pyrenæer. Dette område i det sydlige Frankrig er en fantastisk legeplads for aktive feriegæster og indbyder til vandreture, cykelture, klatring og andre sjove fysiske udfoldelser i det fri. Det er desuden optimalt til udforskning af de vidunderlige bjergstier, skønne tætte skove og idylliske søer. I finder ganske enkelt noget af Frankrigs vildeste og smukkeste landskab i de Franske Pyrenæer nær den spanske kyst. I kan beundre den uspolerede natur og det sjældne dyreliv i Parc National des Pyrénées og svømme i afsides, krystalklare bjergsøer. Hvis I er ude efter en spændende udflugt spækket med kultur og historie, vil vi anbefale et besøg til de charmerende byer, Toulouse og Montauban eller den populære by, Lourdes, som er kendt for sine legendariske, mirakuløse helbredelser. Med over 300 solskinsdage om året, fantastisk mad og masser af ren, frisk bjergluft, er de franske Pyrenæer det perfekte område til en fortryllende og spændende campingferie for hele familien. 

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Pyrenæerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Domaine Lacs de Gascogne

Seissan - Pyrenæerne - Frankrig

Ro og komfort på en campingplads beliggende ved en lille sø med egen strand, specielt velegnet til mindre børn. Det smukke Gers landskab kaldes også "Toscana i Frankrig."

Camping Domaine de la Tour

Agos-Vidalos - Pyrenæerne - Frankrig

Lille campingplads blot få hundrede meter fra landsbyen i sunde omgivelser, ideel for bjergvandrere. Kun 12 km fra den berømte pilgrimsby Lourdes.

Camping Pyrénévasion

Luz-Saint-Sauveur - Pyrenæerne - Frankrig

En lille campingplads, fredeligt beliggende i et vidunderligt vandreområde med storslåede bjerge hele vejen rundt.