Camping i Pyrenæerne

En campingferie i Pyrenæerne

Majestætiske bjerge, smukke alpine landsbyer, vidunderlige naturparker og et virkeligt betagende landskab danner rammen om en alletiders familieferie i de franske Pyrenæer. Dette område i det sydlige Frankrig er en fantastisk legeplads for aktive feriegæster og indbyder til vandreture, cykelture, klatring og andre sjove fysiske udfoldelser i det fri. Det er desuden optimalt til udforskning af de vidunderlige bjergstier, skønne tætte skove og idylliske søer. I finder ganske enkelt noget af Frankrigs vildeste og smukkeste landskab i de Franske Pyrenæer nær den spanske kyst. I kan beundre den uspolerede natur og det sjældne dyreliv i Parc National des Pyrénées og svømme i afsides, krystalklare bjergsøer. Hvis I er ude efter en spændende udflugt spækket med kultur og historie, vil vi anbefale et besøg til de charmerende byer, Toulouse og Montauban eller den populære by, Lourdes, som er kendt for sine legendariske, mirakuløse helbredelser. Med over 300 solskinsdage om året, fantastisk mad og masser af ren, frisk bjergluft, er de franske Pyrenæer det perfekte område til en fortryllende og spændende campingferie for hele familien. 

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Pyrenæerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Sjov familiecamping ved en sø i Pyrenæerne

Når I holder campingferie i nærheden af Seissan i Pyrenæerne og har brug for en svalende afkøling,  er søen Gimone i Saint Blacard (24 km) stedet at opholde sig! Den rene og populære sø har et stort gratis overvåget svømmeområde, og I kan sejle og windsurfe på livet løs eller leje en vandcykel. Ved søen er også et vidunderligt picnicområde og et skønt legeområde for jeres børn. Hvis I holder campingferie i nærheden af Agos-Vidalos eller Luz-Saint-Sauveur, anbefaler vi jer et smut til Parc National des Pyrénées, hvor børnene vil få alletiders feriestunder fulde af sjove vandaktiviteter. På med vandrestøvlerne og afsted for at udforske dette utrolige naturområde! I vil blive belønnet med de mest fantastisk smukke udsigter, i det mest betagende landskab i Pyrenæerne, I nogensinde har oplevet. Fra den afsides Lac d’Estaing og Les Laquettes, til de idylliske, mindre Lacs de Bastan og vandfaldet ved Cascade de L’Artigue.

Udendørsaktiviteter i nærheden af jeres campingplads i Pyrenæerne

De franske  Pyrenæer er det perfekte område til fantastiske udendørsaktiviteter i nærheden af jeres campingplads. Besøg  Parc National des Pyrénées, og tag på spændende vandre-og cykelture igennem noget af det mest spektakulære landskab. Op af bjergstier, gennem tætte skove, henover frodige dale og forbi brusende floder og smukke søer. Vovehalsene kaster sig ud i lidt vildere aktiviteter, såsom rafting, bjergklatring og kanosejlads. Hvis I har lyst til en lidt roligere aktivitet, så grib jeres fiskestang og fang jeres egen lækre og friske aftensmad eller tag på en afslappende ridetur gennem det vidunderligt vilde landskab. Cyklisterne ræser afsted, mens de nyder det betagende landskab langs ruterne, der veksler mellem blide skråninger og udfordrende bjergpas. Der er ruter nok at vælge imellem i nærheden af campingpladsen. En ferie i de franske Pyrenæer er lig med en ferie fuld af sjove udendørsaktiviteter!

Byture i nærheden af jeres campingplads i Pyrenæerne

Der er kun nogle få større byer i relativt kort afstand fra campingpladserne i Pyrenæerne. De to vigtigste er, Toulouse (60 min) og Montauban (90 min). Toulouse er en af de smukkeste byer i Frankrig. Det er sand fornøjelse at slentre over den majestætiske, Place du Capitole, og beundre det fantastiske rådhus og operahuset. Børnene vil elske at lege astronauter i det fantastiske museum Cité de l’Espace, hvor de kan opleve kopier af den berømte Ariane 5 raket og MIR rumstationen. Den oplevelsesrige dag kan passende fortsættes med en hyggelig slentretur langs floden Garonnes bredder, efterfulgt af en afslappet frokost,  mens I nyder den smukkeste udsigt over byen. Kunstelskerne tager til den ældste historiske by i Frankrig, Montauban. En anden stor oplevelse vi kan anbefale, er et besøg til Musée Ingres, hvor I kan opleve Jean Auguste Dominique Ingres’ vidunderlige mesterværker fra det 18. århundrede. Og på det skønne museum, Museum d’Histoire naturelle er der noget for hele familien. Denne dejlige dag kan afrundes perfekt på en af alle de mange udsøgte restauranter på den historiske Place Nationale, mens I nipper til jeres Gaillac vin og nyder solnedgangen efter endnu en begivenhedsrig dag.

Seværdigheder og aktiviteter i nærheden af campingpladsen i Pyrenæerne

Når I holder ferie på en campingplads i de franske Pyrenæer, er der rig mulighed for at opleve kultur og historie. Værd at nævne er især den ekstremt populære by, Lourdes, som er berømt for sine legendariske, mirakuløse helbredelser og en populær pilgrimsby. Besøg Sanctuaires Notre Dame i Lourdes, med den berømte Massabielle grotte, Saint Bernadette kirken, og den smukke Rosary Domkirke. Hvis I er interesserede i militærhistorie, vil I nyde et besøg til Musée Massey  i Tarbes, som udstiller fantastiske uniformer og udstyr fra Hussarkavalerimændene fra det 18. århundrede. Kunstelskere beundrer de vidunderlige gobeliner på Pau slottet fra det 14. århundrede, som før i tiden var hjem for Frankrigs konger og selveste kejser Napoleon. Hvis I virkelig vil forkæle jeres børn, så tag dem med til den nærliggende zoo, Parc Animalier Des Pyrenees i Ayzac-Ost. I denne mindre og sjove zoo kan I gå imellem dyrene, både geder, aber, fugle, oddere, gribbe, tukaner og flamingoer!