Campingpladser i Pyrénées-Atlantiques

Camping i Pyrénées-Atlantiques

Feriegæster er sikrede en unik oplevelse på en campingplads i Pyrénées-Atlantiques, i hjertet af det autentiske Baskerland. Camping i denne region er lig med camping i vildmarken, i et fantastisk klima og med gæstfri lokalbefolkning. De smukke Pyrenæer tårner sig op over landskabet, mens I tager en svømmetur i Atlanterhavets bølger. Regionen byder ligeledes på en masse traditionel festivitas, der er specifik for området. Hele sommeren igennem viser landsbyboere og hyrder deres talenter og kultur frem ved forskellige hyggelige begivenheder. Kort sagt, i Pyrénées-Atlantiques holder man ferie mellem bjergene og havet, og kan vente sig masser af overraskelser og farverige opdagelser. Book jeres ferie i Pyrénées-Atlantiques nemt og hurtigt hos Vacansoleil

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Pyrénées-Atlantiques med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Familieudflugter fra jeres campingplads i Pyrénées-Atlantiques

Der er masser af seværdigheder i området omkring jeres campingplads i Pyrénées-Atlantiques. Besøg fx byen Pau, som har intet mindre end 750 ha. grønne parker. Mellem slottet og Parc Beaumont findes den næsten to kilometer lange 'Boulevard Des Pyrénées', som forkæler jer med en storslået udsigt til Pyrenæerne. Den botaniske have Asson er helt bestemt også værd at kigge forbi. Her kan I beundre talrige eksotiske planter og dyr, og her er endda en zoo, der huser alt fra aber til kænguruer og ulve. I landsbyen Bétharram findes smukke og mystiske stalaktit drypstenshuler. I kan tage en tur med båd og et lille tog, mens I betragter de snørklede stalaktitter i smukt oplyste rum. Drypstenshulerne skal bare opleves under jeres ophold på en campingplads i Pyrénées-Atlantiques.

Storslået natur

Landskabet omkring jeres campingplads i Pyrénées-Atlantiques kan i sandhed beskrives som vidunderlig. Regionen har en masse floder og er derfor et sandt paradis for de, som interesserer sig for flora og fauna. Hvis I tager på vandretur i området, vil I finde steder med en fantastisk udsigt, og I vil møde hyggelige små landsbyer gemt væk imellem bakkerne.  Lad jer overraske af den uberørte og betagende natur på en cykeltur på de små, afmærkede stier. Store vinmarker, imponerende bjergtoppe, dybe dale og smukke vandfald vil overbevise jer om, at jeres campingplads i Pyrénées-Atlantiques er det perfekte sted at holde ferie.

Aktiviteter omkring campingpladserne i Pyrénées-Atlantiques

Der er meget mere at foretage sig end blot at cykle og vandre i området omkring jeres campingplads i Pyrénées-Atlantiques. Kanoture, rafting og canyoning er blot nogle få eksempler på andre sportsaktiviteter I kan prøver kræfter med. Her i regionen ligger også en af de mest berømte badebyer i verden: Biarritz, som ligger i Biscayabugten i Sydvestfrankrig. Stærke strømme og briser fra havet gør dette resort til enhver surfers drøm, men de smukke strande appellerer også til både unge og ældre. Når I har fået nok sport for en dag, kan I besøge et af de mange centre for thalasso- og balneoterapi. Her kan I slappe af og lade batterierne helt op.

En campingferie i Pyrénées-Atlantiques indeholder sport, uspoleret natur, samvær og en masse overraskelser.