Pyrenees-Atlantiques-900x170.jpg

Campingpladser i Pyrénées-Atlantiques

Camping i Pyrénées-Atlantiques

Feriegæster er sikrede en unik oplevelse på en campingplads i Pyrénées-Atlantiques, i hjertet af det autentiske Baskerland. Camping i denne region er lig med camping i vildmarken, i et fantastisk klima og med gæstfri lokalbefolkning. De smukke Pyrenæer tårner sig op over landskabet, mens I tager en svømmetur i Atlanterhavets bølger. Regionen byder ligeledes på en masse traditionel festivitas, der er specifik for området. Hele sommeren igennem viser landsbyboere og hyrder deres talenter og kultur frem ved forskellige hyggelige begivenheder. Kort sagt, i Pyrénées-Atlantiques holder man ferie mellem bjergene og havet, og kan vente sig masser af overraskelser og farverige opdagelser. Book jeres ferie i Pyrénées-Atlantiques nemt og hurtigt hos Vacansoleil

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Pyrénées-Atlantiques med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Ruisseau des Pyrénées

Bidart - Pyrénées-Atlantiques - Frankrig

Perfekt beliggende på en bakke, ikke langt fra den spanske grænse. Super faciliteter med pool, vandrutschebaner, wellness og underholdning. Tæt på havet og sprudlende Biarritz.

Camping Atlantica

Saint-Jean-de-Luz - Pyrénées-Atlantiques - Frankrig

En lille grøn oase blot 10 min slentretur fra stranden. Slap af i den skyggefulde bugt og indsnus baskerlandets fantastiske stemning. Tag så på vandretur ind i fastlandet. Her er vidunderligt smukt!