fr-vee.jpg

Campingpladser i Vendée

Campingferie i Vendée

140 km lange, brede, sikre sandstrande skråner blidt ud i det klare, blå Atlanterhav og skaber et mildt mikroklima, der gør denne region til et af de mest solbeskinnede steder i Frankrig. Vendée har alt fra de livlige feriebyer Saint-Jean-de-Monts og Les Sables-d'Olonne til idylliske landsbyer og små fiskehavne, og er uden tvivl det perfekte sted til en familieferie ved havet. Uanset, hvor I holder ferie på Vendées fantastiske kyst, er I garanteret spektakulære strande og masser af sjov ved havet. Udendørsentusiaster finder deres bid af himlen på Côte de Lumière, hvor der er vandsportsaktiviteter af enhver slags og over 1000 km skiltede cykelstier.

Læs mere
Vælg mellem 16 campingpladser i Vendée med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Biches

Saint-Hilaire-de-Riez - Vendée - Frankrig

En fredelig beliggenhed i en smuk skov. Gode faciliteter og en hyggelig atmosfære. Hyggelige byer som Apremont er tæt på, og de berømte Saint Hilaire strande er kun ti minutters kørsel væk.

Camping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Frankrig

En alsidig campingplads én km fra Vendées sandstrande. Smukt poolområde med vandrutschebaner. Mange udflugtsmuligheder med børnene i omgivelserne.

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Frankrig

Dejlig campingplads 1 km fra stranden. Meget velholdt, med fine faciliteter. Tag børnene med til forlystelsesparken Puy du Fou, med romerske og middelalderlige temaer.

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrig

Havudsigt og stranden ligger lige ved siden af campingpladsen. En perfekt kombination for strandelskere og familier med mindre børn. Nyd en is på Les Sables boulevard.

Camping Village de la Guyonnière

Saint Julien des Landes - Vendée - Frankrig

Børnevenlig 5-stjernet campingplads med ekstra store standpladser og førsteklasses vandsjov. Ved en sø i et stille og grønt område. Kun 10 km. fra Atlanterhavets strande.