fr-vee.jpg

Campingpladser i Vendée

Camping i Vendée

Vælg en hvilken som helst camping i Vendée og opdag skønheden i dette vestlige område af Frankrig. Langs kystzonen og altid tæt på strandene er der mange campingpladser. Sumpene grænser op til de brede sandstrande og lave klitter. Den glitrende Vendée kyst har tilnavnet Côte de Lumière eller den lyse kyst. Fra jeres camping i Vendée kan I nyde alle former for vandsportsaktiviteter.

Læs mere
Vælg mellem 16 campingpladser i Vendée med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Biches

Saint-Hilaire-de-Riez - Vendée - Frankrig

En fredelig beliggenhed i en smuk skov. Gode faciliteter og en hyggelig atmosfære. Hyggelige byer som Apremont er tæt på, og de berømte Saint Hilaire strande er kun ti minutters kørsel væk.

Camping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Frankrig

En alsidig campingplads én km fra Vendées sandstrande. Smukt poolområde med vandrutschebaner. Mange udflugtsmuligheder med børnene i omgivelserne.

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Frankrig

Dejlig campingplads 1 km fra stranden. Meget velholdt, med fine faciliteter. Tag børnene med til forlystelsesparken Puy du Fou, med romerske og middelalderlige temaer.

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrig

Havudsigt og stranden ligger lige ved siden af campingpladsen. En perfekt kombination for strandelskere og familier med mindre børn. Nyd en is på Les Sables boulevard.

Camping Village de la Guyonnière

Saint Julien des Landes - Vendée - Frankrig

Børnevenlig 5-stjernet campingplads med ekstra store standpladser og førsteklasses vandsjov. Ved en sø i et stille og grønt område. Kun 10 km. fra Atlanterhavets strande.