Campingpladser i Vogeserne

Camping i Vogeserne

På en camping i Vogeserne er der fokus på friluftslivet. I camperer bogstaveligt talt midt i naturen. Vogeserne er storslåede bjerge med åbne enge og store skove som strækker sig fra Alsace, Lorraine og Franche-Comté hele vejen til Schwarzwald i Tyskland. Campingpladserne er primært langs Vogesernes bjergskråninger og nær berømte kurbade såsom Luxueil-les-Bains og Vittel. Også byer som historiske Nancy og blomsterbyen Metz ligger i denne region. En tur til en af disse byer er simpelthen et must under jeres ophold på campingpladsen i Vogeserne.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Vogeserne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Vittel

Vittel - Vogeserne - Frankrig

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Campingpladsen er pletfri og I er omgivet af natur. Spaen er indenfor gåafstand. Lej en cykel og udforsk området eller gå ture i skoven.</span></p>

I Vogserne finder I mere end 2000 km af vandre- og cykelruter. Regionen er meget populær for cyklister, vandrere og mountain-bikere. Og der er masser af muligheder for dem, der gerne vil dyrke ekstremsport. Paragliding, bjergbestigning og rafting er alle mulige her. Familier med børn vil elske miniatureparken eller abebjerget. I kan ligeledes køre til en af de mange bjergpas på jeres ferie på en camping i Vogeserne. Denne betagende køretur giver jer en oplevelse.