Camping Adriaterhavet

De smukke campingpladser ved Adriaterhavskysten

Vælger I en campingplads ved Adriaterhavet til jeres næste ferie, er I sikre på at få en ferie med masser af sol, hav, strand og kultur. Adriaterhavskysten har i mange år været kendt som den perfekte  stranddestination i Italien! Det er stedet i Italien, hvor I kan slappe af på de brede gyldne sandstrande. En campingplads ved Adriaterhavet, kan også være et godt udgangspunkt for mange dejlige ture til farvestrålende landsbyer, spændende byer og smukke landområder. I denne region, er der fantastiske ferieoplevelser for enhver. Hos Vacansoleil kan I finde et bredt udvalg af moderne og lækre campingpladser ved Adriaterhavet, som danner rammen om en perfekt ferie for hele familien!

Læs mere

Vælg mellem 32 campingpladser i Adriaterhavskysten med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Mare Pineta

Sistiana - Adriaterhavskysten - Italien

Smuk, skyggefuld campingplads ikke langt fra Trieste ved bugten af samme navn, også nær grænsen til Slovenien og Kroatien. God pool, natur, slotte og strande.

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriaterhavskysten - Italien

Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og udenfor pladsen - stranden er ideel til mindre børn. Tæt på¨Venedig og Treviso.

Læs mere om camping ved Adriaterhavet her

Vacansoleils campingpladser ved Adriaterhavet ligger tæt på de solrige sandstrande og ofte i kort afstand til de charmerende og hyggelige byer. I vil opleve en ferie med dejligt vejr, udsøgt lækker mad og vin, kultur samt mulighed for at prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. 

Book campingferien ved Adriaterhavskysten online eller kontakt en af Vacansoleils danske ferieeksperter på telefon 55 56 35 66 og få råd og vejledning til campingferien ved Adriaterhavet.  

Top 3 camping ved Adriaterhavet 

Vil I være sikre på at finde den helt perfekte campingplads ved Adriaterhavet, så hjælper vi gerne! Herunder kan I se de tre mest populære campingpladser ved Adriaterhavet. 

1. Camping Spiaggia e Mare
Camping Spiaggia e Mare er en populær familiecampingplads beliggende direkte ved Adriaterhavets sandstrand. Det er en moderne campingplads med et skønt vandparadis med pools, piratskib, vandrutschebaner og gode faciliteter for alle aldre. 
Læs mere om Camping Spiaggia e Mare

2. Camping San Francesco 
Camping San Francesco er et sandt ferieparadis beliggende direkte ved den lange sandstrand ved Adriaterhavet. Her er flere forskellige swimmingpools, børnepools, vandrutschebaner og boblebad! Besøg hyggelige Caorle og kom nemt til skønne Venedig med båd.
Læs mere om Camping San Francesco 

3. Camping Spina 
Camping Spina er en populær campingplads placeret midt i regionalparken Delta del Po og med sandstrand lige rundt om hjørnet. Her er swimmingpools, børnepool, vandrutschebaner og spabad. Perfekt campingferie ved Adriaterhavet for familier med små børn samt teenagere. 
Læs mere om Camping Spina

Glamping Adriaterhavet 

Forestil jer ren luksus og nydelse! En glampingferie ved Adriaterhavet byder på en virkelig luksuriøs ferie i en lækker og yderst komfortabel bolig lige midt i det skønne ferieparadis. Glamping er en sammensætning af Glamourøs Camping, og det holder hvad det lover! 

Hos Vacansoleil kan I vælge mellem en række forskellige populære campingpladser ved Adriaterhavet, der alle tilbyder den yderst luksuriøse boligform glamping.

Underholdning på ferien  

De fleste campingpladser ved Adriaterhavet har rigtig god og professional underholdning for både små og store. Underholdning består f.eks. af teaterforestillinger om aftenen, minidiskotek for de mindste gæster, yoga, vandgymnastik, sportskonkurrencer samt aktiviteter og sjov for små og store. Underholdningen varierer for hver enkelt campingplads, men bag underholdningen er der et professionelt hold af engagerede og dedikerede medarbejdere. Underholdning foregår som regel på flere af følgende sprog: engelsk, tysk, italiensk og hollandsk. Bare rolig, alle kan være med uanset sprog og alder! 
Læs mere om campingpladser ved Adriaterhavet med underholdning  

Campingpladser med swimmingpool 

Det er skønt og varmt ved Adriaterhavet om sommeren og derfor er det næsten et must at bo på en campingplads med swimmingpool, så det er muligt at blive kølet ned og nyde ferien fuldt ud! De fleste campingpladser ved Adriaterhavet har ikke bare én men op til flere swimmingpools. Derudover tilbyder de fleste campingpladser ligeledes lavvandede børnebassiner, vandrutschebaner, vandlegepladser og i nogle tilfælde store vandparker. Find nemt jeres perfekte campingplads med swimmingpool ved Adriaterhavet.   

Campingpladser med mobilhome 

På næsten alle campingpladser ved Adriaterhavet er det muligt at leje et lækkert og komfortabelt mobilhome. Mobilhome? Hvad er det egentligt et mobilhome er? I kan betragte et mobilhome som jeres helt egen hyggelige feriebolig med køkken, bad, toilet og soveværelser med rigtige senge. 

Hos Vacansoleil kan I vælge mellem forskellige typer mobilhomes alt efter behov. Nogle har f.eks. 2 badeværelser, 3 soveværelser, overdækket veranda, aircondition og havemøbler. I bor midt i naturen og når mørket falder på, kan I sidde og nyde de lune sommeraftener på verandaen, mens børnene sover dejligt efter en aktiv feriedag. Se oversigten over campingpladser med mobilhomes ved Adriaterhavet

Oplev byerne ved Adriaterhavet 

Vælger I en campingferie ved Adriaterhavskysten kan I tage på mange udflugter og dagsture. Et oplagt valg er at besøge byen Venedig, den romantiske by med de mange kanaler, gondoler og smukke broer. En smuk gondoltur er en uforglemmelig oplevelse uanset hvilken alder man har. Holder I af kunst vil I nyde at følge i de store kunstneres fodspor, såsom Leonardo da Vinci, Donatello og Michelangelo. I bør også besøge byen Firenze, et af verdens kulturelle skatkamre. Den imponerende by Rom, her er den imponerende Peters Plads, helt sikkert et besøg værd! Der er mange muligheder, når I vælger at holde ferie på en campingplads ved Adriaterhavskysten. 

Tag på ture fra jeres campingplads ved Adriaterhavskysten 

Fra jeres campingplads ved Adriaterhavskysten kan I tage på mange forskellige udflugter. F.eks. kan I sejle til øerne i Venedigs lagune, Murano og Burano. I kan også besøge de termiske kilder i Apennines. En dejlig oplevelse for hele familien, er den lille sporvognslinje i Trieste ved grænsen til Slovenien. Denne gamle bjerglinie er Europas ældste, den går op ad bjerget, hvor I vil kunne nyde en smuk udsigt. Er I til små slotte og hyggelige landsbyer? Så skal I endelig besøge regionen Romagna, som ligger inde i landet. Derudover kan I besøge en af de smukke parker, som ligger tæt på jeres campingplads ved Adriaterhavskysten. 

Hvis I kan lide at gå, cykle, opleve naturen, nyde kulturen, tage på dejlige ture, den varme sol, stranden og vandaktiviteter. En ferie på en campingplads ved Adriaterhavet har det hele.