Campingpladser Adriaterhavskysten

Camping ved Adriaterhavskysten

Vælger I en campingplads ved Adriaterhavskysten, til jeres næste ferie, vil I kunne se frem til en ferie med mange variationer. Her er masser af masser  af sol, hav, strand og kulturelle oplevelser. I mange år har en strandferie i Italien, været lig med en ferie ved Adriaterhavskysten. Det er stedet i Italien, hvor I kan slappe af på de brede gyldne sandstrande ved havet. En campingplads ved Adriaterhavet, kan også være et godt udgangspunkt for mange dejlige ture til farvestrålende landsbyer, spændende byer og smukke landområder. I denne region, er der noget for enhver. Rejser I med Vacansoleil, kan I finde et bredt udvalg af campingpladser ved Adriaterhavet.

Læs mere
Vælg mellem 30 campingpladser i Adriaterhavskysten med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Mare Pineta

Sistiana - Adriaterhavskysten - Italien

Smuk, skyggefuld campingplads ikke langt fra Trieste ved bugten af samme navn, også nær grænsen til Slovenien og Kroatien. God pool, natur, slotte og strande.

Camping Laguna Village

Caorle - Adriaterhavskysten - Italien

Dejligt feriested midt i en skov, nær et naturreservat. I gåafstand til sandstrande. Dejlige faciliteter og stor, indbydende pool.

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriaterhavskysten - Italien

Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og udenfor pladsen - stranden er ideel til mindre børn.

Camping Cavallino

Cavallino - Adriaterhavskysten - Italien

Dejlig familieplads i skyggefuld skov. Børnevenlig strand, pool og børnepool. Ikke langt til Venedig og Caorle.

Camping Punta Spin

Grado - Adriaterhavskysten - Italien

Internationalt orienteret campingplads, der ligger på en lækker strand. Meget velegnet til mindre børn og stort udbud til teenagere; meget sport og underholdning.

Sol Hav og strand; oplev Adriaterhavskysten

Vacansoleils campingpladser ved Adriaterhavskysten, ligger tæt på de azurblå strande og de solrige sandstrande. Kystlinien har en længde på 770 km. og består primært af kilometer lange strande. Denne dejlige italienske region, har det behagelige subtropiske middelhavsklima. Er I til vandsportsaktiviteter, vil I kunne få en rigtig god ferie ved Adriaterhavskysten. Ved Adriaterhavskysten vil I kunne deltage i mange forskellige vandsportsaktiviteter. I kystbyerne, Caorle og Rimini er der altid masser af liv og travle mennesker. I kan selvfølgelig også finde et roligt sted på stranden, tæt på jeres campingplads ved Adriaterhavskysten. Kan I slappe helt af, under en parasol eller dykke under overfladen og opleve livet på havbunden.

Byerne ved Adriaterhavskysten

Hvis I holder jeres ferie, på en campingplads, ved Adriaterhavskysten, kan I besøge byen Venedig. Denne romantiske by med de mange kanaler, gondoler og smukke broer. Lad bare bilen stå, for i Venedig går eller sejler man. En romantisk gondoltur, vil være en uforglemmlig oplevelse. Pr. 1. maj opkræves et  gebyr på €3-13 (afhængig af perioden) for at besøge byen. Holder I af kunst, vil I med sikkerhed nyde at følge i de store kunstneres fodspor, såsom Leonardo da Vinci, Donatello og Michelangelo. I bør også besøge byen Firence, et af verdens kulturelle skatkammre. Den imponerende by Rom, “den evige stad” her er den imponerende Peters plads, helt sikkert er et besøg værd. Ligsom den selvstændige stat San Marino, som er kendt for at være et toldfrit shopping paradis. Der er mange muligheder, når I vælger at holde jeres ferie på en campingplads ved Adriaterhavskysten.

Ta' på ture fra jeres campingplads ved Adriaterhavskysten

Fra jeres campingplads ved Adriaterhavskysten kan I tage på mange udflugter. Fx kan I sejle til øern i Venedigs lagune, Murano og Burano. Eller I kan besøge de termiske kilder i Apennines. En dejlig oplevelse for hele familien, er den lille sporvognslinje i Trieste ved grænsen til Slovenien. Denne gamle bjerglinie er Europas ældste, den går op ad bjerget, hvor I vil kunne nyde en smuk udsigt. Er I til små slotte og hyggelige landsbyer? Så skal I endelig besøge regionen Romagna, som ligger inde i landet. Derudover, kan I besøge en af de smukke parker, som ligger tæt på jeres campingplads ved Adriaterhavskysten.

Hvis I kan lide at gå, cykle, opleve naturen, nyde kulturen, tage på dejlige ture, den varme sol, stranden og vandaktiviteter. En ferie på en campingplads ved Adriaterhavskysten har det hele!