Campingpladser i Caorle

Camping i Caorle

På en campingplads i Caorle vil I opdage hvad definitionen på en perfekt ferie er. I og omkring byen Caorle er der flere campingpladser. En af disse er Pra delle Torri, en skøn grøn ferielandsby beliggende perfekt ved Adriaterhavet. Campingpladsen byder på deres eget 4000m2 vandparadis.
Jeres børn vil have den bedste tid i deres liv, når de pjasker rundt i denne vidunderlige water-fun park. Ligeledes er der god sjov for de (unge) voksne. Campingpladsen i Caorle er en favorit af åbenlyse årsager.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Caorle med Vacansoleil

På campingpladsen Laguna Village får I det bedste af sol, hav, natur såvel som mange sportsmuligheder. Vågn op med den friske brise fra havet og nyd den betagende solopgang hver dag. Vil I dykke eller surfe med instruktør? Så er rekreationsparken San Francesco, som også er en camping i Caorle, det rette sted at være. De byder også på lækre traditionelle retter. Omegnen omkring campingpladsen har mange seværdigheder og attraktioner at byde på. Romantiske Venedig er mindre end 70 kilometer væk i bil. Med et ophold på en campingplads i Caorle er denne by bør I se og opleve.