Campingpladser Calabrien

Camping Calabrien

Denne grønne og uspolerede del af Italien er begyndt at blive kendt, som en unik feriedestination. I denne, måske smukkeste del af landet, kan I finde næsten alt hvad man forventer af en campingferie i Italien. Smukke kystbyer, maleriske byer, hvide strande, blå klart hav, vilde bjergrige landskaber, gamle olivenlunde, store skove og lækker mad. Alt hvad I kan ønske jer af en campingferie i Calabrien. Vacansoleil har udvalgt de smukkeste campingpladser til jer i denne uspolerede region.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Calabrien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Il Salice

Corigliano Calabro - Calabrien - Italien

Oplev det skønne Calabrien fra en komfortabel campingplads ved det Ioniske hav. Campingpladsen er ikke stor, men meget luksuriøs og med meget fokus på børn.

De smukke uspolerede omgivelser omkring campingpladserne i Calabrien

Naturelskere vil finde ro i dem selv på en campingplads i Calabrien. Nyd skønheden omkring jer dag efter dag. Området mellem Tyrrhenian kysten og Ionian kysten er hjem til en masse uspolerede natur. Gå en tur i de smukke omgivelser, i de imponerende stenformationer med deres farverige nerier og brusende vandfald, som giver flotte baggrunde til jeres ferievideoer og billeder. Om det er til fods, på cykel, scooter eller i bil, venter denne charmerende del af Italien kun på at blive opdaget. I vil helt sikkert nyde jeres ferie i Calabrien.

Sol, hav og sand

Nær jeres campingplads i Calabrien vil I finde smukke og hvide sandstrande. Hele familien kan slappe af, bygge sandslotte, træne vandsportsgrene eller læse en bog og nyde det dejlige klima og den smukke udsigt. Fantastiske klipper stiger op af det azurblå vand, nogle strande er endda gemt væk i små bugter. En ting er sikker, de hvide strande er hvad Calabrien er indbegrebet af, her kan I slappe fuldstændig af. Nyd en campingferie i Calabrien og oplev alt dette for jer selv.

Oplev kulturen og historien fra jeres campingplads i Calabien

Byerne omkring jeres campingplads i Calabrien er både autentisk og idyllisk. I vil hurtigt opdage at historien bag denne region er stadig meget livlig. De Riace bronzer er to græske statuer, som stammer helt tilbage til 450 f.Kr. og er blevet trukket op fra havet i 1972. Nu står de på museet i Reggio di Calabria, som bestemt er et besøg værd. Meget af den historiske arv i regionen er udstillet på Naples National Archaeological museum. I kan finde imponerende slotte og smukke kirker mange steder. Husk nu at sætte tid af til at opleve de mange kulturrige skatte under jeres ferie på en campingplads i Calabien.

Aktiviteter nær jeres campingplads i Calabrien

For dem, som elsker at bruge sin fritid på noget aktivt, vil have masse muligheder under campingferien i Calabrien. Her kan alle undgå at sidde stille. Det er en ideel destination for dem der ønsker at klatre, køre på mountainbike, vandre og ride på hesteryg. Foretrækker I vandbaseret aktivitet? Intet problem, lystbådsejlere kan tage en tur på vandet på de forskellige søer i området eller nyde en spændende kanotur. Vinterferie i regionen er godt til jer, som ønsker langrend og skiløb. Kort og godt, ingen skal kede sig på en campingplads i Calabrien.

På jeres campingplads i Calabrien kan I smage, opleve og mærke det rigtig Italien.