Campingpladser i Campania/Napoli

Camping i Campania

En campingferie i Campania tilbyder jer en udsøgt kombination af vidunderligt strandliv, vandsportsaktiviteter, charmerende byer, historiske landsbyer og magiske øer. Denne region i det sydlige Italien er en attraktiv destination for jer, som elsker natur, kultur, gastronomi, traditioner og krystalblåt hav. Der er så meget at se, lave og opleve! En enkelt ferie vil simpelthen ikke være nok til at opleve alt, hvad er er at se i Campania. I bliver nødt til at vende tilbage, hvis I skal udforske området fuldt ud. Heldigvis er det nemt for jer at booke de smukkeste og mest prisvenlige campingpladser gennem Vacansoleil!

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Campania/Napoli med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Kulturelle oplevelser nær jeres campingplads i Campania

En campingplads i Campania danner det perfekte udgangspunkt for enhver ferietype. Elsker I kultur og historie? Så er denne region lige jer! Oplev det imponerende romerske Pompei eller Herculaneum! Disse antikke byer blev opdaget begravet under et lag af aske fra Vesuv. Et besøg til de græske templer og grotter i Tiberius er også anbefalelsesværdigt. Og glem endelig ikke at tage et kig på byen Terracina, når I holder ferie på en campingplads i Campania. Her kan I finde et stykke af den antikke Via Appia, den historiske vej, som blev bygget af romerne i 312 f.Kr. I kommer til at opleve en stemningsfyldt tidsrejse tilbage i tid!

Et “lykkeligt landskab” omkring jeres campingplads i Campania

Hvis I holder ferie på en campingplads i Campania, opholder I jer i “det lykkelige landskab”, som romerne kaldte denne syditalienske region i Campania. Dette ses også tydeligt i det Tyrrhenske hav, i klipperne, de smukke grønne sletter og det rå fastland. Landskabet i denne region er meget varieret og vil efterlade et uforglemmeligt indtryk! Vesuv er også en vigtig del af dette ’lykkelige landskab.’ En tur op til toppen af denne stadig aktive vulkan er bestemt en oplevelse I ikke bør gå glip af i løbet af jeres campingferie i Campania!

Besøg Napoli – hovedstaden i Campania

Når I holder ferie på en campingplads i Campania, må I endelig ikke glemme at besøge den historiske og samtidig kosmopolitiske by Napoli. Hovedstaden i Campania er overstrømmende, kaotisk og tæt befolket, men har en udsøgt atmosfære, som I ikke bør misse! Besøg katedralen eller det ældste operahus i Italien, Teatro di San Carlo, og nyd en lækker pizza Margherita. Efter jeres sightseeing i Napoli, kan I med fordel slappe af på jeres campingplads i Campania. .

Oplev de idylliske kystøer

Nær jeres campingplads i Campania er de idylliske øer Capri og Ischia. Den charmerende ø Capri, har en rå kystlinje, et bjergrigt fastland, smuk natur og en fantastisk vegetation. Gå en tur op af Monte Solaro og nyd den bjergtagende udsigt. Øen Ischia har en smuk flora, som springer ud i fuldt flor tidligt på sæsonen. Øens kystlinje er et sandt paradis for snorklere. Oplev selv dette på jeres campingferie i Campania.

Book en campingferie på en campingplads i Campania og bo i en af de smukkeste regioner i syditalien.