it-gar.jpg

Campingpladser Gardasøen

Campingpladser ved Gardasøen

At campere på en campingplads nær Gardasøen, er ikke kun populært fordi den ligger ved den største sø i Italien, men også p.g.a. denne smukke Italienske region, opfylder alles ønsker. Der er et stort udvalg af vandsport, smuk natur, adskillelige kulturelle seværdigheder og hyggelige byer. Næsten alle boligtyper nær Gardasøen, giver en ideel start på en god ferie for hele familien. Kunne I tænke jer at vågne om morgenen, til en udsigt over det smukke bjerglandskab og den fantastiske sø? Så book jeres ynglings campingplads nær Gardasøen hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 15 campingpladser i Gardasøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Altomincio Family Park

Salionze - Gardasøen - Italien

God vedligeholdt, børnevenlig campingplads til hele familien med en masse vandsjov, beliggende lige syd for Peschiera del Garda. Gardasøen er kun 7 km væk.

Camping Cisano / San Vito

Cisano di Bardolino - Gardasøen - Italien

Smuk campingplads, der er en del af en stor feriepark. Alle parkens faciliteter må benyttes, også poolen og den private strand ved Gardasøen.

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Stort område med mange rigtig gode faciliteter bl.a. pools, jacuzzi og vandrutschebaner. Ikke langt til Sirmione og Gardaland eller operabyen Verona.

Camping Del Garda Village and Camping

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Meget velholdt campingplads nær Gardasøen. Også mulighed for vandsjov i pladsens swimmingpool. Inviter børnene i forlystelsesparken Gardaland.

Camping Europa Silvella

San Felice del Benaco - Gardasøen - Italien

Smukt anlagt i terrasser med skøn udsigt, godt poolområde og privat strand ved søen. Mange sportsaktiviteter og underholdning for alle aldre.