Campingpladser Gardasøen

Campingpladser ved Gardasøen

At campere på en campingplads nær Gardasøen, er ikke kun populært fordi den ligger ved den største sø i Italien, men også p.g.a. denne smukke Italienske region, opfylder alles ønsker. Der er et stort udvalg af vandsport, smuk natur, adskillelige kulturelle seværdigheder og hyggelige byer. Næsten alle boligtyper nær Gardasøen, giver en ideel start på en god ferie for hele familien. Kunne I tænke jer at vågne om morgenen, til en udsigt over det smukke bjerglandskab og den fantastiske sø? Så book jeres ynglings campingplads nær Gardasøen hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 13 campingpladser i Gardasøen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Sjov ved vandet

Et ophold på en campingplads ved Gardasøen, er selvfølgelig præget af vand. Det dybe blå vand, i den største og reneste sø i Italien, er en stor attraktion for alle der elsker vandsport. Søen passer perfekt til mange aktiviteter inden for vandsport. Såsom surfing, roning, svømning og seljture. Men det er også muligt at dykke og stå på vandski. Omkring kystlinien, som er mere end 150 m. lang, er der mange småstensstrande, hvor I virkelig kan slappe af. Takket være placeringen ved Gardasøen, kan I roligt stole på at campingpladserne har et dejlig klima, næsten hele året rundt.

Naturen omkring campingpladserne ved Gardasøen

Campingpladsernes omgivelser ved Gardasøen er en ren perle. Det smukke dybe blå vand i søen er helt eventyragtigt op i mod de smukke, men rå bjerge, der topper i baggrunden. Søen er omgivet af grønne områder og er for det meste udsmykket med tujabuske, citrontræer, og eksotiske nerieblomster. Det er derfor at det virkelig kan anbefales at udforske omgivelserne, på jeres ferie. I kan lave nogle rigtig gode vandreture i bjergene omkring søen. I har mulighed for at opleve omgivelserne, omkring campingpladserne ved Gardasøen, på cykel eller hesteryg, på en helt speciel og anderledes måde.

Snus til den smukke kultur i de smukke byer ved Gardasøen

Adskillelige smukke byer kan opleves nær jeres campingplads ved Gardasøen. Til jer der vil have lidt mere end en dag med vand og natur, kan I snuse til lidt kultur, besøg en af disse byer; Verona, der er kendt for Romeo og Julie balkonen og det imponerende amfiteater. Romerske bygninger og andre historiske seværdigheder, kan opleves på halvøen Sirmione. Har I fået nok af at snuse til kultur? Så har I også mulighed for en smuttur til Milano, hvor I kan shoppe.

Udflugter for alle

Jer der tilbringer jeres ferie på en campingplads nær Gardasøen, er også tæt på en af de største og mest påpulære forlystelsesparker i Italien. Forlystelsesparken Gardaland, er en stor forlystelsespark med overvældende vandaktiviteter og magiske attraktioner for de små. Hvis I er til spændning og adrenalin, så tag en tur i en af de spektakulære rutchebaner. I kan også opleve de flotte shows under lysparaden om aftenen. Udover Gardaland, så er Movieland Park og vandparken Canevaworld, med den kunstige flod og skøre glidebaner, også tæt på jeres campingplads ved Gardasøen. De kan også varmt anbefales.

Er I overbevist om mangfoldigheden af dette stykke af Italien? Så book jeres campingplads ved Gardasøen idag.
 

Campingpladser Gardasøen