Campingpladser i Limone sul Garda

Camping Limone sul Garda

Ordet kedeligt eksisterer ikke når I opholder jer på Camping Limone sul Garda. Da campingpladsen ligger ved Gardasøen er der masser af muligheder for at vandsportsentusiaster vil få en god ferie her. Sejllads, surfing, svømning og afslapning langs med bredden af den smukke sø, alt det er muligt her. De aktive naturmennesker kan køre ud på mountainbike og vandre, vælg mellem alle de mange muligheder. En ægte eventyrer kan få nogle af de bedste dage i deres liv i Gardalandet. Kort sagt, I vil hverken kede jer i omgivelserne omkring eller på camping Limone sul Garda.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Limone sul Garda med Vacansoleil

Camping Garda

Limone sul Garda - Gardasøen - Italien

Beliggende ved den smukke Gardasø, ved nordvest bredden, 10 km fra Riva. Dejlig pool med terrasse og god udsigt over søen. Hyggelig privat strand, velegnet for yngre familier.

Indenfor gåafstand fra campingpladsen i Limone sul Garda, finder I den gamle del af byen, med sin labyrint af gader, smalle gyder og butikker. På den smukke boulevard ved havnen er der mange caféer hvor I kan nyde snacks og drinks. Derfra er der både som regelmæssigt sejler mellem de andre byer som ligger ved Gardasøen. Landskabet omkring Gardasøen er prydet med hundred år gamle olivenlunde, bjerge, klipper og karakteristiske vinterhaver. Leder I efter en alsidig campingferie? Et ophold på camping Limone sul Garda er indbegrebet af af ferie!