Campingpladser i Manerba del Garda

Camping Manerba del Garda

På en campingplads i Manerba del Garda kan I forberede jer på en alsidig ferie. I vil kunne nyde al den skønhed som denne del af Italien kan byde på. De smukke træklædte bakkelandskaber, de beskyttede naturområder, gamle byer med arkæologiske skatte, men også moderne metropoler såsom Milano, eventyrlignende steder og selvfølgelig Gardasøen. Hele familien vil få en fantastisk ferie på en campingplads i Manerba del Garda.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Manerba del Garda med Vacansoleil

Camping Baia Verde

Manerba del Garda - Gardasøen - Italien

Et dejligt sted på den rolige side af Gardasøen nær Manerba. Nyd det dejlige italienske solskin på campingpladsens terrasse eller nyd en hydro massage.

Tæt på campingpladsen i Manerba del Garda ligger Gardasøen, som er perfekt til vandsportsaktiviteter, svømning og sejllads, men også afslapning på den brede småstensstrand, vil være mere end rigeligt for mange. Halvøen San Bagio vil også være et besøg værd. Ved lavvande vil I kunne gå helt derud. En stor oplevelse for børnene vil helt sikkert være en tur i forlystelsesparken Gardaland. På cykel eller til fods, kan I opleve det smukke område. Nyd en fantastisk ferie med hele familien på en campingplads i Manerba del Garda.