Campingpladser i Moniga del Garda

Camping Moniga del Garda

Leder I efter en varieret campingferie i Italien for hele familien? Så er camping Desenzano del Garda et rigtig godt valg. Campingpladsen er det ideelle udgangspunkt for alle slags sjove udflugter. I Desenzano del Garda kan I opleve alle de mange caféer og nyde en den gode mad hvis I en dag ikke lige elv har lyst til at lave mad. I øvrigt, er Sirmione Peninsula et “must see”og i denne by er der masser af interessante historiske seværdigheder.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Moniga del Garda med Vacansoleil

Camping Fontanelle

Moniga del Garda - Gardasøen - Italien

Hyggelig familiecampingplads med swimmingpools på bredden af den smukke Gardasø, tæt på mange smukke byer, naturområder og forlystelsesparker.

Campingpladsen ved Desenzano del Garda ligger tæt på Gardasøen. I kan have timer af sjov i vandet men også bo centralt på jeres campingferie. I øvrigt vil I også glæde børnene med en tur i Gardaland, den mest populære og største forlystelsespark i Italien. Vil I kigge nærmere på den populære balkon fra Romeo og Julie? Byen Verona er let tilgængelig. Book nu nemt og bekvemt på vores hjemmeside og I vil snart kunne nyde jeres campingferie i Desenzano del Garda.