Campingpladser i Peschiera del Garda

Camping i Peschiera del Garda

I provinsen Verona på den sydlige bred af Gardasøen ligger den populære, livlige by Peschiera del Garda. Når I booker en ferie på en campingplads i Peschiera del Garda er der  garanti for en god ferie. Dets indbydende centrum byder på en romantiske udsigt, blomster overalt, hyggelige torve, små butikker, udendørs terrasser og restauranter. Dette er en vigtig regional-port, så der er altid masser at se og foretage sig. Og byer som historiske Venedig og historiebogens Verona er ikke langt fra jeres campingplads i Peschiera del Garda.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Peschiera del Garda med Vacansoleil

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Stor campingplads med udsøgte faciliteter, flere pools, jacuzzi og 5 vandrutschebaner. Sirmione, Gardaland og operabyen Verona ligger lige i nærheden.

Camping Del Garda Village and Camping

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Meget velholdt campingplads nær Gardasøen. Også mulighed for vandsjov i pladsens swimmingpool. Inviter børnene i forlystelsesparken Gardaland.

Camping Campeggio Del Garda

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Denne dejlige familie campingplads har en unik placering. Direkte ved Gardasøen med alle former for vandsportsmuligheder. Nyd de nye faciliteter på campingpladsen og de smukke omgivelser.

I nærheden af campingpladserne i Peschiera del Garda finder I Gardaland forlystelsespark med underholdning, spænding og eventyr for hele familien. Water-Fun Park Cavour og dens endeløse timer af vandsjov er også i nærheden af denne by ved søen. Gardasøen er perfekt til en bred vifte af vandaktiviteter, og de fleste campingpladser er beliggende ved den største af Italiens søer. Del Garda, San Benedetto og Bella Italia bare for at nævne nogle af dem. Leder I efter en super ferie for hele familien? En campingplads i Peschiera del Garda er bare helt fantastisk!