it-gar.jpg

Campingpladser i Peschiera del Garda

Camping i Peschiera del Garda

I provinsen Verona på den sydlige bred af Gardasøen ligger den populære, livlige by Peschiera del Garda. Når I booker en ferie på en campingplads i Peschiera del Garda er der  garanti for en god ferie. Dets indbydende centrum byder på en romantiske udsigt, blomster overalt, hyggelige torve, små butikker, udendørs terrasser og restauranter. Dette er en vigtig regional-port, så der er altid masser at se og foretage sig. Og byer som historiske Venedig og historiebogens Verona er ikke langt fra jeres campingplads i Peschiera del Garda.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Peschiera del Garda med Vacansoleil

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Stort område med mange rigtig gode faciliteter bl.a. pools, jacuzzi og vandrutschebaner. Ikke langt til Sirmione og Gardaland eller operabyen Verona.

Camping Del Garda Village and Camping

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Meget velholdt campingplads nær Gardasøen. Også mulighed for vandsjov i pladsens swimmingpool. Inviter børnene i forlystelsesparken Gardaland.

Camping Campeggio Del Garda

Peschiera del Garda - Gardasøen - Italien

Denne dejlige familie campingplads har en unik placering. Direkte ved Gardasøen med alle former for vandsportsmuligheder. Nyd de nye faciliteter på campingpladsen og de smukke omgivelser.