Campingpladser i San Felice del Benaco

Camping San Felice del Benaco

På camping San Felice del Benaco er I garanteret en vidunderlig ferie. I denne italienske region er der masser at lave, se og opleve. Nyd den smukke natur, sport eller afslapning ved vandet, I kan finde det hele her. Besøg det ugentlige marked i Desenzano eller det verdensberømte Verona. Forkæl dine børn med glæden ved vand, leg, sjov og forlystelsesparken Gardaland, alt er muligt på camping San Felice del Benaco.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i San Felice del Benaco med Vacansoleil

Camping Eden

San Felice del Benaco - Gardasøen - Italien

Attraktiv campingplads med hyggelig privat strand, swimmingpool og flot udsigt over Gardasøen. En sejltur på søen er en god ide, ligesom en tur til Brescia og den lille by Saló.

San Felice del Benacos nærområdet byder på mange oplevelser for alle aldre. I kan cykle og vandre i de smukke bjerge som omkranser søen. Eller I kan sejle en tur på søen. Gardasøens dybe blå vand tilbyder masser af vandsportsaktiviteter. Nyd den italienske atmosfære i de maleriske nærtliggende landsbyer såsom Salo og nyd den smukke udsigt over søen omgivet af cypresstræer og palmer. På camping San Felice del Benaco vil I få uforglemmelige oplevelser.