Campingpladser i Iseo

Camping i Iseo

Hvis I vil campere komfortabelt ved en camping på en halvø ved søen, så er en camping nær Iseo den perfekte destination. Iseo er en lille historisk by beliggende på den sydlige bred af Iseo søen. I søen er der en halvø hvor campingpladsen er beliggende. Alle som elsker vand, vil elske at være på denne plads. Søen er perfekt for alle typer af idrætsaktiviteter. Et hurtigt forfriskende dyp, kanosejlads, sejlads eller windsurfing er der mulighed for. Et ophold på campingpladsen Sassabanek eller en anden camping nær Iseo er fantastisk og og indeholder masser af vandsjov på alle måder.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Iseo med Vacansoleil

Camping Sassabanek

Iseo - Iseosøen - Italien

En dejlig campingplads på sin egen halvø i Iseosøen. Der er fokus på vandsjov og-sport, både på pladsen og i søen. Iseo er en hyggelig lille by. Brescia ligger også tæt på.

Omgivelserne omkring Lake Iseo byder på talrige typiske italienske byer med deres smalle stræder, maleriske torve, hyggelige små restauranter og afslappende udendørs terrasser. Hvert område omkring søen har sin egen interessante seværdighed. Et slot, et kloster og en kirke er kun få af de mange  muligheder området byder på. I kan også besøge den nærliggende by Brescia, hvorfra I nemt kan nå andre kendte byer såsom Milano og Verona. Uanset om I tager til Iseo for kultur, natur eller eventyr vil en camping nær Iseo byde på det hele.