Campingpladser Lago Maggiore

Campingpladser ved Maggioresøen

En campingferie ved Maggioresøen, som er den anden største sø i Italien, tilbyder næsten alt til en drømmeferie. Svømning, solbadning, sejlas, windsurfing, fiskeri og dykning er også en mulighed, grundet vandets gode kvalitet. Området omkring den smukke sø har et varierende landskab af smukke strande og attraktive bjerge. De tilbyder massere af muligheder for vandreture, klatring og mountain biking. I nærheden af søen er der også flere smukke byer. På en campingplads ved Maggioresøen, kan I nyde det bedste fra begge verdner. Med Vacansoleil kan I finde de bedste campingpladser i denne del af Italien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Lago Maggiore med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Valle Romantica

Cannobio - Lago Maggiore - Italien

En botanisk campingplads i gåafstand fra søen og kun fem km fra den schweiziske grænse. Nyd et lokalt måltid i den autentiske restaurant eller på værtshuset.

Camping Lido Verbano

Dormelletto - Lago Maggiore - Italien

Oplev den gæstfri stemning på Camping Lido Verbano og udforsk de varierede omgivelser. Stresa? Milano? Arona? Angera? Santa Ceterian del Sasso? Varese?

Det flottte landskab omkring Maggioresøen

Hvis I bestiller en campingplads ved Maggioresøen, vil I befinde jer selv i et smukt landskab. Søen er stor og dyb, men smal. Langs kysten er der smukke eksotiske planter, som har vokset der i flere år, hovedsagelig palmer. Lige bag kystlinjen begynder det smukke bjergrige landskab. Bjergene går direkte op i skyerne. I den spændende natur kan I bruge flere timer på gå-, cykel-, klatre- og vandreruter. Holder I ferie på campingplads ved Maggioresøen? Så træder I næsten med det samme ind i et bjergtagende landskab.

Maggioresøen; i og uden for søen

Fra jeres campingplads ved Maggioresøen er der aldrig langt til søen. Den romantiske sø anses af mange for at være den smukkeste sø i Italien. I kan svømme, slappe af, sejle, stå på vandski, surfe og andre vandsportsaktiviteter. Grundet at vandet er så rent og klart, kan I også dykke og snorkle i vandet. Men søen er også hjem for mange smukke øer, bl.a. Borromean øerne. Med båd kan I besøge disse skatte på søen. I kan finde information omkring øerne på campingpladserne ved Maggioresøen.

Interresante steder I kan besøge fra jeres campingplads ved Maggioresøen

Fra jeres campingplads ved Maggioresøen, kan I tage på flere sjove udflugter. Bl.a. fordi den smukke sø er placeret ved grænsen mellem Italien og Schweiz. På ingen tid kan I være i en af de attraktive byer i Schweiz, såsom Ascona og Locarno. På vestsiden af søen ligger byen Stresa. Her kan I tage svævebanen til Monte Mottarone i næsten 1500 meters højde. Her kan I nyde en smuk udsigt og flotte byer, såsom Varese, Lugano og Arona – fødestedet for helgen i det 16. århundrede Saint Charles Borromeo. Alt dette er i nærheden på jeres campingplads ved Maggioresøen.

Maggioresøen, den perfekte destination for hele familien

En campingplads ved Maggioresøen skaber også de bedste ferie for børn. Allerede ved søen er der rigtig meget for børn at opleve, og i omgivelserne er der endnu mere at tage sig til. Fx Adventure Gordola hvor børn kan klatre mellem træerne. Ønsker I at bruge en dag sammen med dyrene? Så bør I besøge Safari Park Pombia eller Falconry Locarno, med spektakulære shows med rovfugle, ugler og høge. Dette bør I ikke undgå under jeres ferie på en campingplads ved Maggioresøen.

Under en ferie ved Maggioresøen er der ingen, som keder sig.