it-lam.jpg

Campingpladser Lago Maggiore

Campingpladser ved Maggioresøen

En campingferie ved Maggioresøen, som er den anden største sø i Italien, tilbyder næsten alt til en drømmeferie. Svømning, solbadning, sejlas, windsurfing, fiskeri og dykning er også en mulighed, grundet vandets gode kvalitet. Området omkring den smukke sø har et varierende landskab af smukke strande og attraktive bjerge. De tilbyder massere af muligheder for vandreture, klatring og mountain biking. I nærheden af søen er der også flere smukke byer. På en campingplads ved Maggioresøen, kan I nyde det bedste fra begge verdner. Med Vacansoleil kan I finde de bedste campingpladser i denne del af Italien.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Lago Maggiore med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Lago Maggiore

Dormelletto - Lago Maggiore - Italien

En af de bedste campingpladser ved Maggioresøen. Et godt valg til familier med mindre børn og teenagere. Græsplæne til solbadning og en sikker strand. God pool og underholdning.

Camping Valle Romantica

Cannobio - Lago Maggiore - Italien

En botanisk campingplads i gåafstand fra søen og kun fem km fra den schweiziske grænse. Nyd et lokalt måltid i den autentiske restaurant eller værtshus.

Camping Continental Camping Village

Fondotoce di Verbania - Lago Maggiore - Italien

Beliggende ved den lille sø Mergozzo ved siden af Maggiore søen. Dejlig strand, hvor mindre børn kan lege. Hyggelig friluftsscene og en skøn pool.

Camping Isolino

Fondotoce di Verbania - Lago Maggiore - Italien

Stor, bekvem campingplads med direkte adgang til Maggioresøen. Skøn swimmingpool med udsigt over søen. Tag en bådtur til en af øerne.