Campingpladser i Ligurien

Camping i Ligurien

For mange turister er en campingplads i Ligurien en populær feriedestination. Denne farverige region kaldes også blomsterrivieraen, da mange steder i denne kystregion er dekorerede med blomster i stærke farver. Mange altaner prydes af et væld af trillingeranker, e kendte lilla blomster. Regionen er også kendt for sin eksport af blomster. Men denne region er andet end smukke blomster. Den byder også på betagende naturomgivelser, historiske badebyer, smukke strande og et solrigt klima. Der er nok at lave for både yngre og ældre. En campingplads i Ligurien er derfor velegnet til alle slags feriegæster. Book jeres ferie hos Vacansoleil nu.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Ligurien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Dei Fiori

Pietra Ligure - Ligurien - Italien

Roligt feriested i en gammel olivenlund tæt på den liguriske kyst. Nyd strandene ved blomster-rivieraen eller gå på opdagelse i de romantiske landsbyer.

Camping Delle Rose

Isolabona - Ligurien - Italien

Holder I af natur? Så vil I nyde at slappe af på denne familiecampingplads i Blomsterrivieraens baggård. Sjov i vandet, underholdning, en ægte pizzaovn i træ og små, charmerende landsbyer i nærheden. Alt I behøver for en fantastisk ferie.

Strandferie i Ligurien

Jeres campingplads i Ligurien ligger altid i nærheden af det behageligt kølige Tyrrhenske hav. I finder de smukkeste strande i Italien her og derfor er denne region ideél til en strandferie. Det lune krystalklare hav og de smukke sandstrande indbyder til at tilbringe hele dage ved havet! Her kan I dase, svømme, flyde, spille boldspil og dyrke vandsport; alt sammen i en gennemsnitstemperatur på 27 grader. Har I lyst at tilbringe jeres strandferie på en af de smukkeste kyststrækninger i Italien i år? Så er en campingplads i Ligurien det bedste valg for jer!

Det smukke landskab omkring jeres campingplads i Ligurien

Når I holder ferie på en campingplads i Ligurien,’Blomsterrivieraen’, befinder I jer i et betagende naturlandskab. Regionen er bjergrig og nogle steder virker det som, om bjergene forsvinder ud i havet. De smukke blomster, som den italienske riviera skylder sit navn: roser, orkideer og trillingeranker, vokser vildt her. Gå direkte fra jeres campingplads i Ligurien gennem de rå, høje klipper til de maleriske landsbyer som er kædet sammen i en nationalpark og se med egne øjne, hvorfor denne sti er en af Europas fineste !

Nyd kulturen omkring jeres campingplads i Ligurien

Når I holder ferie på en campingplads i Ligurien, nyder I godt af en kombination af afslappende strandferie ved havet og et væld af kulturoplevelser. Besøg byen San Remo og lad jer overraske af de gamle kirker og de smukke autentiske bygninger. Den gamle havneby Genova med sine marmorpaladser og Christopher Columbus’ hus er et must-see. I får en smagsprøve på det ægte italienske liv. De fem vidunderlige byer i området Cinque Terre er bestemt også et besøg værd. Og efter en dag med vidunderlige kulturoplevelser, vender I tilbage til jeres campingplads i Ligurien, og kan slappe fuldtstændig af.

På opdagelse fra jeres campingplads i Ligurien

I finder maleriske landsbyer og livlige badebyer i nærheden af jeres campingplads på den italienske riviera. Pietra Ligure er et eksempel. Her kan I slentre ned af den brede boulevard med sine svajende palmetræer, og i sommermånederne kan I nyde en koncert på den flotte plads, Piazza XX Settembre. Under jeres ophold på en campingplads i Ligurien bør I også besøge den fashionable halvø Portofino. Her føles det som om I befinder jer midt i en filmoptagelse, for den smukke havn er hjem for dyre luksusyachts og kystlinjen domineres af charmerende hvidkalkede huse.

Er I på udkig efter en afslappende campingferie i en af de smukkeste regioner i Italien? Så kan I nyde den lige her, på en campingplads i Ligurien, Blomsterriveraen!