Campingpladser i Rom

Camping i Rom

En campingplads nær Rom er den ideelle base at opleve Italien fra. I forhold til historie og kultur er Rom en af de mest betydningsfulde byer. Når I holder ferie på en campingplads nær Rom, er det som at campere i et stort udendørs museum. Den italienske region Lazio hvor Rom ligger, tilbyder mange muligheder. Ved det smukke autentiske landskab med fyrretræerne og de endeløse strande ligger talrige campingpladser. En ferie på en campingplads i Rom garanterer fantastisk afslapning, masser af vandsjov og storslåede seværdigheder.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Rom med Vacansoleil

Camping Fabulous

Rom - Rom/Lazio - Italien

Perfekt kombination: Gode faciliteter: Pools, restaurant samt underholdning og ikke langt til en af verdens smukkeste byer. Gå på opdagelse i Rom!

Camping Roma In Town

Rom - Rom/Lazio - Italien

Campingpladsen nærmest Rom. 15 min. kørsel i shuttlebus bringer jer til hjertet af Rom. Ud at spise middag? Trastevere med atmosfærefyldte restauranter og barer ligger også tæt på.

Camping Roma Capitol

Rom - Rom/Lazio - Italien

Den bedste og mest velegnede campingplads til jer, der har egen campingvogn eller telt! Nyd udendørslivet og en slentretur til stranden, som ligger 3 km fra pladsen. Rom ligger kun 30 km væk og i nærheden finder I hele fem fantastiske temaparker!

Rom er en vidunderlig by med mange kaldenavne. Kunstelskere, historikere, arkitekter og arkæologer valfarter til denne by. De storslåede springvand, torve og Vatikanet med Skt. Peters pladsen. Camping nær Rom som eksempelvis på campingpladserne Fabulous eller Pini Family Park byder også de bedst smagende pastaretter, pizzaer espressos og traditionel italiensk is. Ingen der camperer på en campingplads nær Rom bør undvære et besøg til denne skønne by.