it-sar.jpg

Campingpladser i Sardinien

Camping på Sardinien

En ø er altid et skønt rejsemål for en campingferie. Når I holder ferie på en campingplads på Sardinien vil I have lyst til at vende tilbage. Denne smukke italienske ø i Middelhavet har et subtropisk klima og har en karakter som er helt dens egen. Der er ikke meget der ligner fastlandet og mange ting er anderledes. Duften, farverne, kulturen og sproget. En campingplads på Sardinien er et perfekt udgangspunkt til at opleve denne enestående ø.

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Sardinien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Foce

Valledoria - Sardinien - Italien

En god plads til udforskning af den skønne natur på Sardinien. I kan slappe af i campingpladsens gode swimmingpool eller på sandstranden i den betagende bugt.

Camping Bella Sardinia

Torre del Pozzo / Cuglieri - Sardinien - Italien

Smukt beliggende campingplads med luksusriøse faciliteter, grænsende op til en stor sandstrand. Bag campingpladsen er et naturreservat med en hyggelig skov. Besøg også øens hovedstad Cagliari.

Camping Tonnara

Sant'Antioco - Sardinien - Italien

Charmerende campingplads på en lille fredfyldt ø, forbundet med en vej til den sydvestlige del af Sardinien. Storslående udsigt, sandstrand, tropiske laguner, krystalklart vand.

Camping Laguna Blu

Alghero - Sardinien - Italien

En stille campingplads på den nordvestlige kyst af Sardinien. Stranden og det dybblå hav er indenfor gå afstand. På selve campingpladsen kan I nyde underholdningen, dykkercenteret og pizzariaet. Campingpladsen er en sand skat i et inspirerende område