it-sar.jpg

Campingpladser i Sardinien

Camping i Sardinien

Hvis I har planlagt at holde campingferie på Sardinen, kan I godt forberede jer på at blive virkeligt forkælede! Her kan I nyde det på strande, som konkurrerer med Caribien, forkæle jeres ganer med  fantastisk italiensk mad, få skønne oplevelser med  fascinerende sightseeing i smukke middelalderlige byer! I kan besøge spektakulære grotter, opleve gammel romersk arkitektur og beundre Costa Smeraldas glimmer og glamour. Byerne Cagliari, Sassari og Alghero ligger ikke så langt fra jeres campingplads og er fantastiske mulighed for spændende dagsture. Vinelskere vil befinde sig i himlen på dette sted, med de skønne vingårde i byerne Santadi, Olbia og Alghero. Udendørsentusiaster får også alletiders ferie her på denne utrolige ø. I kan cykle, vandre, klatre eller svømme i havet. Nyd synet af de kønne, farverige kystbyer, som besmykker kysten ved det azurblå Middelhav. Ja, Sardinien har virkelig alt, hvad I har brug for til en perfekt familieferie!

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Sardinien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Foce

Valledoria - Sardinien - Italien

En god plads til udforskning af den skønne natur på Sardinien. I kan slappe af i campingpladsens gode swimmingpool eller på sandstranden i den betagende bugt.

Camping Bella Sardinia

Torre del Pozzo / Cuglieri - Sardinien - Italien

Smukt beliggende campingplads med luksusriøse faciliteter, grænsende op til en stor sandstrand. Bag campingpladsen er et naturreservat med en hyggelig skov. Besøg også øens hovedstad Cagliari.

Camping Tonnara

Sant'Antioco - Sardinien - Italien

Charmerende campingplads på en lille fredfyldt ø, forbundet med en vej til den sydvestlige del af Sardinien. Storslående udsigt, sandstrand, tropiske laguner, krystalklart vand.

Camping Laguna Blu

Alghero - Sardinien - Italien

En stille campingplads på den nordvestlige kyst af Sardinien. Stranden og det dybblå hav er indenfor gå afstand. På selve campingpladsen kan I nyde underholdningen, dykkercenteret og pizzariaet. Campingpladsen er en sand skat i et inspirerende område

Camping La Tortuga

Aglientu - Sardinien - Italien

Denne familiecampingplads med ny vandpark med den sejeste vandlegeplads ligger lige ud til Vignola Mares sandstrand. Wow! Havet her er krystalklart! Udforsk det nordlige Sardinien fra dettte lille stykke af paradis!