Campingpladser i Sardinien

Camping i Sardinien

Hvis I har planlagt at holde campingferie på Sardinen, kan I godt forberede jer på at blive virkeligt forkælede! Her kan I nyde det på strande, som konkurrerer med Caribien, forkæle jeres ganer med  fantastisk italiensk mad, få skønne oplevelser med  fascinerende sightseeing i smukke middelalderlige byer! I kan besøge spektakulære grotter, opleve gammel romersk arkitektur og beundre Costa Smeraldas glimmer og glamour. Byerne Cagliari, Sassari og Alghero ligger ikke så langt fra jeres campingplads og er fantastiske mulighed for spændende dagsture. Vinelskere vil befinde sig i himlen på dette sted, med de skønne vingårde i byerne Santadi, Olbia og Alghero. Udendørsentusiaster får også alletiders ferie her på denne utrolige ø. I kan cykle, vandre, klatre eller svømme i havet. Nyd synet af de kønne, farverige kystbyer, som besmykker kysten ved det azurblå Middelhav. Ja, Sardinien har virkelig alt, hvad I har brug for til en perfekt familieferie!

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Sardinien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Foce

Valledoria - Sardinien - Italien

En god plads til udforskning af den skønne natur på Sardinien. I kan slappe af i campingpladsens gode swimmingpool eller på sandstranden i den betagende bugt.

Camping Bella Sardinia

Torre del Pozzo / Cuglieri - Sardinien - Italien

Smukt beliggende campingplads med luksusriøse faciliteter, grænsende op til en stor sandstrand. Bag campingpladsen er et naturreservat med en hyggelig skov. Besøg også den nærliggende by Cagliari.

Camping Laguna Blu

Alghero - Sardinien - Italien

En stille campingplads på den nordvestlige kyst af Sardinien. Stranden og det dybblå hav er indenfor gåafstand. På selve campingpladsen kan I nyde underholdningen, dykkercenteret og pizzariaet. Campingpladsen er en sand skat i et inspirerende område

Camping La Tortuga

Aglientu - Sardinien - Italien

Denne familiecampingplads med ny vandpark med den sejeste vandlegeplads ligger lige ud til Vignola Mares sandstrand. Wow! Havet her er krystalklart! Udforsk det nordlige Sardinien fra dette lille stykke af paradis!

Camping Capo d'Orso

Palau - Sardinien - Italien

En drømmedestination på det nordøstlige Sardinien, tæt ved strandene. I højsæsonen bringer en shuttlebus jer til de bedste steder. Med masser af (børne)underholdning, vandsport og snorkling.

Familiecamping ved vandet på Sardinien

Når I holder ferie på en campingplads på Sardinien, er der aldrig langt til vandet. Sardinien har skønne strande, der lever op til alles behov. Lige fra Santa Teresas di Galluras nordkyst til de familievenlige strande i Chia. Her er det perfekte badested til jer, som har små børn – trygt, med lavvande og godt med læ. Der er skjulte vige for de eventyrlystne. Strande med masser af vind og store bølger til vandsportsentusiaster. Tag på en biludflugt øen rundt og oplev perfekte hvide, bløde sandstrande og betagende azurblåt vand. Svøm, plask, surf eller tag en båd og  sejl ud på havet. I kan også bare slappe af og solbade i jeres eget lille stykke feriehimmel.

Byture fra jeres campingplads i Sardien

Byen Cagliari ligger blot en kort køretur fra campingpladsen og er et fantastisk udflugtsmål til en kort bytur. Det er den største by på Sardien og dens rige blanding af kultur og historie, gør den til et spændende sted for hele familien. Alghero og Sassari er smukke byer med fantastisk sightseeing og udsøgte restauranter. Er I på jagt efter et prisvenligt alternativ i nærheden af Costa Smeralda, så tag til Olbia med dens charmerende gamle, historiske bymidte, henrivende butikker og skønne vinbarer. Slap af ved havnen med et glas Vino Veritas og betragt verdenen glide forbi.

Udendørsaktiviteter på Sardinien

Vandre-og klatreentusiaster føler sig helt hjemme i Sardinien. Det er et sandt paradis for jer, som nyder en aktiv udendørs campingferie. Besøg Gennargentu National Park, på øens vilde østside. Det er et spektakulært syn at betragte bjergene støde sammen med Middelhavet i Golfo di Orosei. I kan også være heldige at få øje på en ørn svæve lige over jeres hoveder. Der er flere fantastiske måder at opleve Sardinien på – I kan cykle på vejene, i bjergene og vandre i disse fantastiske omgivelser og på denne måde se det bedste af Sardinien. Oplev bjerge formede af vinden, dybe kløfter og fortryllende skove. Og jer, som elsker at fiske, kan drage til havs og nyde det mest fantastiske dybhavsfiskeri.

Seværdigheder og aktiviteter i nærheden af jeres campingplads på Sardinien

Der er så meget at se i omgivelserne omkring jeres campingplads, udover de smukke strande. I kan for eksempel beundre den storslåede gamle grotte Grotta di Nettuno i Alghero. Eller I kan besøge den berømte Sella & Mosca vingård, som ligger lige i nærheden. Når I alligevel befinder jer  i Cagliari, så er den store neoklassiske Bastion of Saint Remy og det imponerende romerske amfiteater helt klart et must at besøge for historieelskere. Har I lyst til lidt ekstra luksuriøs glamour?  Så styr lige mod Porto Cervo og få en smagsprøve på, hvordan de velbeslåede holder ferie på den fashionable Costa Smeralda. Nip langsomt til jeres Vermentino, mens I betragter solen gå ned efter endnu en perfekt dag!