Campingpladser i Sicilien

Camping på Sicilien

Sicilien. En juvel lige udfor den sydvestlige, italienske region, Calabriens kyst. Her får I smukke sandstrande, varmt, krystalklart vand og rå, bjergfyldt natur. Nyd at betragte mystiske Etna, en af Europas højeste, aktive vulkaner og lad jer charmere af de livlige og travle byer Palermo, Messina og Catania. Sicilien er fuld af fantastisk historie, kultur og nogle af de bedste, lokale middelhavskøkkener. Camping her er ensbetydende med en dejlig ferie på en af Europas mest fascinerende feriedestinationer. Denne superbe og meget børnevenlige ø er det perfekte sted for en uforglemmelig familiecampingferie ved havet.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Sicilien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Rais Gerbi

Finale di Pollina - Sicilien - Italien

Dejlig familiecampingplads lige ved havet. Nær badebyen Sant'Ambrogio og byen Cefalù. Mange faciliteter for børn og en stor pool. En ideel destination til en ferie på Sicilien.

Campingsjov for hele familien på Siciliens strande

Siciliens strande er spektakulære. Her er blødt, hvidt sand og turkist hav. Lido Kiki ligger blot en kort gåtur fra campingpladsen ( ca. 1 km ) og er meget børnevenlig. Lidt længere væk ( 7 km ) finder I en af områdets smukkeste strande, Tonnarella. Hvis I vil opleve nogle af de flotteste kyststrækninger i regionen, så tag til San Vito lo Capo stranden i Trapani. Det er virkelig et betagende område, besmykket med de majestætiske bjerge, der omgiver byen. Ønsker I at kombinere en byferie med en dejlig dag ved havet? Så besøg Mondellos skønne strande, nær den livlige hovedstad Palermo. På Sicilien er der altid en strand i nærheden af campingpladsen.

Dagsture fra jeres campingplads på Sicilien

Søger I en dejlig dagsudflugt i nærheden af  jeres campingplads, så besøg den hyggelige by Marsala. Byen er berømt for de søde vine, der bruges i den velkendte marsalasauce. Udforsk det storslåede landskab i området og gør stop på en af de mange vingårde. Siciliens hovedstad Palermo ligger lidt over 90 min i bil herfra, og er helt sikkert et besøg værd. Musikelskere søger mod det imponerende operahus Teatro Massimo. Et must see er det 12. århundrede arkitektoniske mesterværk Capella Palatina, et imponerende og udsøgt dekoreret kapel. Den mest populære og kendte attraktion på øen, Tempeldalen, ligger 116 km fra campingpladsen, i Arigento ( 116 km ) og absolut værd at se, hvis I er glade for historie og kultur.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads på Sicilien

Sicilien har en masse at tilbyde for aktive friluftsentusiaster. Der er nogle fabelagtige cykelruter fra jeres campingplads. De snor sig langs den smukke kyststrækning, forbi olivenlunde, vinmarker og små, charmerende landsbyer, hvor I kan gøre holdt og spise frokost. Vandsportsdyrkere tager til Masala, hvor der er rigtig gode muligheder for windsurfing. Vil I selv fange jeres middag? I kan med fordel leje båd og fiskestang og udforske vandene omkring Aegadian øerne. Er I glade for at dykke? Så tag til øen Ustica, lige ud for Palermo. Færgeturen tager blot 90 min. Har I lyst til en ridetur på stranden? Det kan også lade sig gøre, for der er en stald kun 6 km fra jeres campingplads!

På opdagelse fra jeres campingplads på Sicilien

Sjov i eller på vandet spiller en stor rolle for børnene på Sicilien. Tag dem med til Aquasplash vandparken i Tre Fontane og nyd plaskende sjov. Eller tag på en sejltur fra Trapani til øen Favignana og se de gamle huler ( 30 min ). Alternativt kan I pakke en picnickurv og tilbringe en afslappende dag i naturparken Parco dei Monti Sicani ved Giuliana. Der er ikke mange steder, der er så børnevenlige som Sicilien, men I forældre skal da også forkæles! Det kan I blandt andet blive i Donnafugaras historiske vinkældre i Marsala, hvor I kan nyde en uforglemmelig vinsmagning.