Campingpladser i Toscana

Camping i Toscana

En campingferie i Toscana er en god idé, her kan I få et ideelt feriemix. Skønt solskin, en masse kultur, vidunderlig natur og lækker mad. Udover den lange kystlinie med sandstrande og behagelige strandpavilloner, er naturen her også et fortryllende syn. De berømte byer, landsbyer og andre skjulte perler er typisk i denne del af Italien. Hvis I er til natur, museer, cafeer, fine restauranter, charmerende landsbyer, et mix af udflugter og aktiviteter, sol, hav og sand – så er en campingferie i Toscana det rette valg. Vacansoleil har udvalgt de smukkeste feriedestinationer i dette toscanske paradis til jer.

Læs mere
Vælg mellem 20 campingpladser i Toscana med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Chiocciola

Capannole - Toscana - Italien

Charmerende, mindre campingplads med rigtig toskansk atmosfære. Smukt beliggende i område, der bør udforskes. Poolsne er store og indbyder til en masse sjov.

Camping Talamone

Talamone - Toscana - Italien

Overraskende campingplads, meget grønt. Niveauforskellene er udnyttet på bedste vis. Ikke langt til byerne Siena og Rom - blot et par timers kørsel.

Camping Toscana Village

Montopoli - Toscana - Italien

Smukt beliggende campingplads på en bakke med udsigt over det toscanske landskab. Gåafstand til middelalderlige Montopoli. Gode forbindelser til Pisa, Lucca og Firenze.

 

Top 3 camping i Toscana 

Vacansoleil har valgt de smukkeste feriedestinationer i det toscanske paradis til jer. Følgende tre campingpladser er de mest populære blandt vores gæster i Toscana:  

1. Camping Park Albatros lige ved havet
En campingferie i Toscana på Park Albatros er altid et sikkert hit for både børn og voksne. Camping Park Albatros er et sandt ferieparadis og tilbyder alt det, en rigtig campingferie skal indeholde. Swimmingpools, vandrutschebaner, strand, klatrepark i skoven, ja Park Albatros er fyldt med luksus og aktiviteter. Hvilken type bolig vil I bo i? Prøv f.eks. de seje safaritelte eller de luksuriøse glamping boliger. Det er ikke uden grund, at Park Albatros er den mest populære campingplads i Toscana.

2. Camping Norcenni Girasole Village nær Firenze
En anden populær campingplads er den fantastiske feriepark Norcenni Girasole Village. Beliggende i hjertet af Toscana befinder I jer midt i et drømmelandskab, klar til at udforske Toscana. Besøg f.eks. de charmerende byer Firenze, Siena og Arezzo. Norcenni Girasole Club byder på masser af faciliteter, så som adskillige swimmingpools, børnepools, vandrutschebaner, sportsaktiviter, eventyrpark og flere restauranter. Book jeres favoritbolig på Norcenni Girasole Village. Her kan I f.eks. vælge mellem  mobilhomes, safaritelte og lækre glampingboliger. 

3. Camping Siena Colleverde tæt på Siena
Vil I bo tæt på den berømte og charmerende by Siena i Toscana, så er Camping Siena Colleverde et rigtig godt valg. Fra en bakkeside nær den historiske bymidte har I en fantastisk udsigt over en af de smukkeste toscanske byer, Siena. Camping Siena Colleverde er et perfekt udgangspunkt til at opleve den utroligt charmerende by Siena samt de toscanske omgivelser. I kan f.eks. tage den lokale bus, der stopper ved indgangen til campingpladsen. Camping Siena Colleverde byder jer velkommen med en skøn swimmingpool med solterrasse og et pizzaria/restaurant. 

Camping i Toscana ved havet

En campingferie i Toscana byder på meget andet end smukke historiske byer og vidunderlige landskaber. En del af Toscana ligger nemlig ved havet og giver gode muligheder for en dejlig badeferie på de familievenlige strande. Langs kysten finder I masser af badebyer med fantastiske badestrande.  Fra en række campingpladser i Toscana kan I være på en smuk sandstrand under en hyggelig strandpavillon på ingen tid. Oplev f.eks. den hvide strand i Vada, kun 600 meter fra Camping Toscana Bella, sandstranden 800 meter fra Camping Park Albatros og den let skrånende sandstrand direkte på Camping Continental. Find jeres favorit campingplads i Toscana ved havet

Vandsjov på camping i Toscana 

Køl af i poolen efter en dag med sightseeing eller tag jer en frisk svømmetur hver morgen. På næsten alle vores campingpladser i Toscana, finder I en swimmingpool i solen. Men udvalget er stort og I kan booke lige nøjagtigt efter jeres ønsker og behov. På én campingplads kan I springe ned i en enkel, rektangulær swimmingpool. På en anden campingplads har I valget mellem en olympisk swimmingpool, en lagunebassin, et boblebad og et børnebassin med legeredskaber og vandrutschebaner. Vælg jeres foretrukne vandparadis på denne oversigtsside med alle vores campingpladser i Toscana med swimmingpool

Komfortabel overnatning i mobilhome på campingferien i Toscana

Vores campingpladser i Toscana byder på et stort udvalg af forskellige boligtyper som I kan vælge mellem. Ønsker I jeres eget badeværelse, et komplet køkken, flere soveværelser og desuden en veranda eller terrasse, hvor havemøblerne allerede venter på jer? I så fald har I masser af muligheder, book f.eks. et luksuriøst mobilhome i Toscana med klimaanlæg. Til jer der ikke helt ved, hvad et mobilhome er, så fungerer det faktisk som jeres eget vidunderlige sommerhus med alt tilbehør. Book nemt jeres campingplads med mobilhomes i Toscana.

Flere muligheder for indkvartering i Toscana

Et mobilhome er den mest populære boligtype hos Vacansoleil. På campingferien i Toscana har I dog mulighed for at vælge mellem flere spændende boligtyper. Vælg f.eks. glamping i Toscana, her får I en meget luksuriøs bolig udstyret med mange lækre detaljer. I kan også vælge at forkæle børnene med et sejt og eventyrligt ophold i et safaritelt i Toscana. Samtidig er der mulighed for at booke et af de hyggelige og fuldt udstyrede bungalowtelte i Toscana. I kan selvfølgelig også medbringe jeres eget telt, autocamper, camp-let eller campingvogn. Se campingpladserne med standpladser i Toscana.  

Camping i Toscana med hund

Vælger I at rejse på campingferie i Toscana har I mulighed for at medbringe jeres firbenede familiemedlemmer på ferien. Forestil jer hvor hyggeligt det vil være, at have jeres hund med på vandreturene i det smukke toscanske landskab. Se hvilke campingpladser i Toscana hvor kæledyr er tilladt.

Børnevenlige campingpladser med underholdning

Ønsker I at rejse på camping i Toscana med hele familien? Så vil I være tilfredse med alle vores børne- og familievenlige campingpladser. Ud over et fantastisk svømmeparadis har mange campingpladser også et entusiastisk underholdningsteam. Teamet underholder jeres børn hver dag med spil, håndværk, mini-diskotek og sportskonkurrencer. Hvis underholdning er et must for jeres  familieferie, så klik her og se alle campingpladser i Toscana der tilbyder underholdning. Ofte er der (aften) underholdning for voksne på disse campingpladser. 

Ferietips til Toscana

En campingferie i Toscana giver jer det ideelle feriemix. Strålende sol, rig kultur, smuk natur og  lækker mad. Udover den lange kystlinje med smukke sandstrande og hyggelige strandpavilloner er naturen også en fest for øjnene. Kendte byer, skjulte landsbyer og andre perler er også typiske for denne del af Italien. Hvis I elsker natur, museer, terrasser, god mad, charmerende landsbyer, en blanding af seværdigheder og aktiviteter, så er en campingferie i Toscana jeres drømmeferie. Her er en række tips til ferien i Toscana: 

• Tur gennem landskabet: til fods, i bil, på en scooter eller på cykel
Udover den lange kystlinje, har den toscanske region et meget alsidigt og populært landskab. Under jeres ophold i Toscana vil I derfor have god mulighed for at udforske og nyde synet af de bølgende bakker med vinstokke, marker med lavendel, store lyse gule solsikkearealer, vinmarker, oliventræer, gyldne græsarealer og lange rækker af cypresser langs snoede veje. Opdag og forelsk jer i den toscanske natur, oplev f.eks. Parco Naturale della Maremma nationalpark, der grænser op til havet, lige ved siden af Camping Talamone. Den gamle bydel i Sovana, en times kørsel fra Camping Talamone, er også smuk at se. Dette sted ligger på et tørveplateau og er omgivet af løvskove. 

• Lad børnene vælge en udflugt
Børn elsker det store vandland Acqua Village i Cecina Mare. Flere af vores campingpladser er beliggende i nærheden, f.eks. Camping Marina di Bibbona og Camping Toscana Bella i Vada. For de små gæster er Pinocchio Park nær Pistoia og Camping Barco Reale en sand oplevelse. Den forhistoriske park Parco Preistorico ligger i nærheden af Pisa og Camping Torre Pendente. Og i Firenze, tæt på Camping Firenze in Town finder I en dejlig legeplads. Ja, en campingferie i Toscana er også et glimrende valg for børn.

• Gå en tur gennem de toscanske byer 
Italien er kendt for sine smukke historiske byer. Når I bor på en campingplads i Toscana, bør et besøg i mindst en af disse byer være et must. Firenze, byen med de middelalderlige bygninger og kunst, er nærmest som et stort museum under åben himmel. Smukke paladser, kirker og museer venter på jer. I kan nemt rejse til Firenze med bus fra Camping Norcenni Girasole Village eller på cykel fra Camping Firenze i Town. Det verdensberømte skæve tårn i Pisa er beliggende blot 2 minutters gang fra Camping Torre Pendente og det romantiske Siena med sine berømte hestevæddeløb, ligger meget tæt på Camping Siena Colleverde.

• Bliv betaget af byer som Volterra og San Gimignano
Ud over de store og berømte byer i Toscana, er de små middelalderlige landsbyer absolut også et besøg værd. Disse landsbyer er ofte bygget på en bakke, hvilket samtidig inviterer jer til en dejlig gåtur. Besøg Grosseto nær Camping Talamone og Camping Le Marze, Volterra tæt på Camping Montesqudaio og San Gimignano rundt om hjørnet fra Camping Boschetto di Piemma. Gå langs de farvede huse og gennem de smalle gader og nyd den smukke udsigt.