it-tos.jpg

Campingpladser i Toscana

Camping i Toscana

En campingferie i Toscana er en god idé, her kan I få et ideelt feriemix. Skønt solskin, en masse kultur, vidunderlig natur og lækker mad. Udover den lange kystlinie med sandstrande og behagelige strandpavilloner, er naturen her også et fortryllende syn. De berømte byer, landsbyer og andre skjulte perler er typisk i denne del af Italien. Hvis I er til natur, museer, cafeer, fine restauranter, charmerende landsbyer, et mix af udflugter og aktiviteter, sol, hav og sand – så er en campingferie i Toscana det rette valg. Vacansoleil har udvalgt de smukkeste feriedestinationer i dette toscanske paradis til jer.

Læs mere
Vælg mellem 17 campingpladser i Toscana med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Barco Reale

San Baronto - Toscana - Italien

Et gammelt jagtområde for overklassen, en idyllisk del af Toscana, flot udsigt. Gode faciliteter for alle aldre og ikke langt til Toscanas byer.

Camping La Chiocciola

Capannole - Toscana - Italien

Charmerende, mindre campingplads med rigtig toskansk atmosfære. Smukt beliggende i område, der bør udforskes. Poolsne er store og indbyder til en masse sjov.

Camping Talamone

Talamone - Toscana - Italien

Overraskende campingplads, meget grønt. Niveauforskellene er udnyttet på bedste vis. Ikke langt til byerne Siena og Rom - blot et par timers kørsel.

Camping Norcenni Girasole Club

Figline Valdarno - Toscana - Italien

En fantastik feriepark med sjov og afslapning for alle aldersgrupper. Flotte swimmingpools, sportsfaciliteter, restauranter. Førsteklasses campingplads med god varieret underholdning.

Camping Parco delle Piscine

Sarteano - Toscana - Italien

Flot familie campingplads i bjergene i Toscana. Masser af faciliteter og tre svimmingpools fyldt med mineralrigt kildevand. Besøg de mange historiske landsbyer i nærheden.