Campingpladser i Toscana

Camping i Toscana

En campingferie i Toscana er en god idé, her kan I få et ideelt feriemix. Skønt solskin, en masse kultur, vidunderlig natur og lækker mad. Udover den lange kystlinie med sandstrande og behagelige strandpavilloner, er naturen her også et fortryllende syn. De berømte byer, landsbyer og andre skjulte perler er typisk i denne del af Italien. Hvis I er til natur, museer, cafeer, fine restauranter, charmerende landsbyer, et mix af udflugter og aktiviteter, sol, hav og sand – så er en campingferie i Toscana det rette valg. Vacansoleil har udvalgt de smukkeste feriedestinationer i dette toscanske paradis til jer.

Læs mere
Vælg mellem 20 campingpladser i Toscana med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Naturen i Toscana; blændende skønhed

Udover den lange kystlinie, er det oplandet der gør Toscana så populær. Denne region har et varieret landskab. Når I bor på en campingplads i Toscana, er I lige i nærheden af skrånende bakker med vinmarker, lavendelmarker, store skinnende gule marker med solsikker, olivenlunde, græsenge og lange rækker af cyprestræer langs de snoede veje. Naturen byder jer varmt velkommen. Under jeres gåtur, kan I pludselig stå ansigt til ansigt med en hjort, hejre, ræv eller pindsvind. Vandring, cykling, bjergbestigning, fiskeri, svømning – alt dette er muligt på jeres campingferie i Toscana.

Omgivelserne ved campingpladserne i Toscana

Uden for campingpladserne i Toscana kan I lave en masse sjovt og tage på interessante og aktive ture. I kan fx besøge nationalparken Parco Naturale della Maremma, som grænser op til havet. Den smukke by Sovana, der ligger på ent stenplateau og er omgivet af en løvskov, kan varmt anbefales. Børnene vil synes at den store vandpark, Acqua Village Cecina Mare, er totalt sej og til de yngste er Pinocchio Park i Pistoia en stor oplevelse. Tæt på Pisa, den forhistoriske park, Parco Preistorico og i Firenze kan I finde en legeplads. Børnene vil også få det fantastisk på en campingferie i Toscana.

Charmerende byer i Toscana

Italien er kendt for sine smukke, historiske byer. Når I bor på en campingplads i Toscana, må I ikke gå glip af disse byer: Firenze som et eksempel, en by med middelalderlig arkitektur og og kunst, det er ligesom et stort museum under åben himmel. Smukke paladser, kirker og museer venter på jer. Det berømte 'skæve tårn' i Pisa og hyggelige Siena, med dens berømte hestevæddeløb på pladsen er også sjovt, der er en masse charmerende og interessante attraktioner, som bare skal opleves når man er på campingferie i Toscana.

Alsidigheden i Toscana

Fra campingpladserne i Toscana kan I komme hvorhen I ønsker. Udover den smukke natur og skønne byer, er de små middelalderlige landsbyer, som fx Volterra og Cortona det hele værd. Disse byer er ofte bygget på en bakke, så I samtidig kan nyde en god gåtur. Gå langs de farvede huse og smalle gader og nyd den fantastiske udsigt. I nærheden af campingpladserne kan I selvfølgelig også nyde de lækre sandstrande og behagelige strandpavilloner langs kystlinien.

På jeres campingferie i Toscana vil I føle at tiden står stille.