it-tre.jpg

Campingpladser i San Cristoforo

Camping i San Cristoforo

Campingpladsen San Cristoforo er et ideelt feriemål for unge og gamle, takket være dens perfekte beliggenhed ved Caldonazzo søen i det nordlige Italien. Søen er en af de varmeste søer i Norditalien og er velegnet til mange vandsportsaktiviteter. Surfing, sejlads, svømning, fiskeri og afslapning på stenstranden; det hele er muligt. Mindre end 20 kilometer fra campingpladsen i San Cristoforo, ligger en smuk golfbane, hvor golf-elskere kan nyde en runde.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i San Cristoforo med Vacansoleil

Camping San Cristoforo

San Cristoforo - Trentino/Sydtyrol - Italien

Godt beliggende og velholdt campingplads nær Caldonazzo søen, hvor I kan sejle og surfe. God pool og børnepool, hyggelig atmosfære. Meget velegnet til familier med mindre børn.

Et ophold på en campingplads i San Cristoforo byder på alt hvad I kan forvente fra en ferie. De smukke grønne, skovklædte omgivelser inviterer jer til at tage på lange cykel- og vandreture. I kan ligeledes tage en køretur i bil gennem det store bjerglandskab Trentino eller omkring Gardasøen. Camping San Cristoforo, beliggende i det mest solrige hjørne af søen Caldonazzo, er yderst velegnet for familier og byder på en uforglemmelig ferie.