Campingpladser i Steiermark

Camping i Steiermark

Når I holder jeres ferie på en campingplads i Steiermark, er det ensbetydende med at nyde Alperne, de talrige søer, smukke byer og charmerende landsbyer. I denne del af Østrig finder I imponerende kunstskatte, uberørt natur og smukke vinregioner. Og fordi regionen endnu ikke er er opdaget af massetourismen, er dette en ideel destination for jer, som har lyst til at nyde al den skønhed, som ”Østrigs Toscana” har at tilbyde. Ro og plads, kombineret med  sportsaktiviteter og spændende udflugtsmål er hovedingredienserne i en campingferie i Steiermark. Vacansoleil tilbyder jer at booke denne kombination til en god pris !

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Steiermark med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bella Austria

Sankt Peter am Kammersberg - Steiermark - Østrig

Dejligt feriested i 800 m højde, i den smukke Katschdal lige uden for landsbyen. Ren bjergluft og en rigtig afstressende campingplads for dem der ønsker ro og familier med mindre børn.

Steiermark: Østrigs grønne hjerte

Når I vælger en campingferie på en campingplads i Steiermark, vælger I samtidig en campingplads i den grønneste provins i Østrig. Dette er den del af Østrig, som huser robuste bjergområder og store skove, men også et land prydet med vinmarker og haver. Denne provins er dækket af et kæmpe skovområde - 60 procent af området er skov! De skrånende bakker med vinmarker indbyder til smukke vandreture. Nyd smukke panoramaer og imponerende natur hver dag på jeres ferie i Steiermark!

Sportsaktiviteter omkring jeres campingplads i Steiermark

I kan nyde at dyrke sport både på og udenfor campingpladsen i Steiermark. I kan vandre i regionen på de blide skråninger langs bjergsøerne og gennem skovene. Der er masser af cykelstier, som fører jer til de smukkeste steder – for eksempel en rute, som fører jer gennem Nationalparken Hohe Tauem. Blandt de mange muligheder er ridning på hesteryg, bjergklatring, golf og cykling på mountainbike. De mange søer i området omkring jeres campingplads i Steiermark er ideel til vandsportsaktiviteter – svømning, surfing, sejlads, kajaksejlads, kanosejlads og rafting. Vandentusiaster kan virkelig nyde deres ophold her.

Seværdigheder i nærheden af jeres campingplads i Steiermark

I kan finde mange interessante seværdigheder i nærheden af jeres campingplads i Steiermark. Besøg den spændende, eventyrlige Steiermarkske, magmatiske klippe i Erzberg eller besøg det største klosterbibliotek i Benediktiner Klosteret Admont. Er I kunstelskere ? Så bør I helt bestemt tage en tur til Kunsthuset Graz ved Murs bredder. I kan tilbringe en dag med jeres børn, hvor I nyder en spadsertur gennem Schloss Herberstein. Denne dyre-og naturpark huser mere end 130 dyr. Jeres campingferie i Steiermark er det ideelle udgangspunkt for udflugtsture.

Afslapning i og udenfor jeres campingplads i Steiermark

Udover sportsaktiviteterne, kan I slappe rigtigt godt af på jeres campingplads i Steiermark. Der er flere termiske bade i denne region. Therme Nova ligger i Köflach, i det sydvestlige Steiermark. Her kan I tilbringe afslappende timer i det termiske bad, den blå grotte eller sauna. Hvis lysten til at være aktiv skulle melde sig, er der også en indendørs sportspool. I kan selvfølgelig også tilbringe en hyggelig dag på jeres campingplads i Steiermark, mens jeres børn leger i poolen.

En aktiv eller afslappende ferie? Natur eller kultur? På en campingplads i Steiermark kan I opleve det hele !