at.jpg

Østrig

Camping i Østrig

Østrig er berømt for sin storslåede natur og friske bjergluft. En ideel feriedestination for hvile og afslapning på en af vores campingpladser. Mere end halvdelen af Østrig er alper med landsbyer i dalene, hvorfra man kan tage udgangspunkt til bjergvandringer, mountainbiketure eller cykelture. Brug også vores campingpladser til at besøge historiske østrigske byer som Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck. Wien, musikkens by, er især populær takket være sine museer og pladser, fx den berømte Michaelerplatz.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Østrig med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Kärnten - Østrig

En venlig campingplads med privat strand ved Maltschacher See. Oplev det smukke solrige bjerglandskab i Kärnten. Pladsen er perfekt til aktive familier.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Ossicher See er en behagelig varm østrigsk sø med italiensk atmosfære. Nær den historiske by Villach. Specielt for børnene er der Lampele Childrens Club.

Camping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Wien - Østrig

God beliggend ved Donau flodens mange muligheder for sport. Besøg Wien, der kan nåes med bus eller tog. Hvorfor ikke prøve en tur i operaen?