at.jpg

Østrig

Campingferie i Østrig

Når I bor på en campingplads i Østrig, er I omgivet af frodige grønne bakker. I baggrunden stråler Alpernes imponerende,  smukke snedækkede bjergtoppe og bidrager til den fredfyldte stemning, der omgiver jer. Alperne dominerer mere end halvdelen af det østrigske landskab. I finder et væld af små, charmerende østrigske landsbyer i dalene. De danner den perfekte base for inspirerende, smukke bjergvandringer og spændende mountainbike- eller cykelture. De populære byer Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck er nemme at komme til fra jeres campingplads. Et besøg til disse byer skal helt klart på jeres must-see liste, udover al den tid I vil nyde at bruge på at beundre den betagende natur og indånde den rene, friske bjergluft.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Østrig med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Kärnten - Østrig

Beliggende ved en af de varmeste søer i Kärnten. Velanlagt område med naturlig beplanting og en hyggelig lille strand. Mange muligheder for en aktiv ferie.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Kärnten - Østrig

Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Camping Bella Austria

Sankt Peter am Kammersberg - Steiermark - Østrig

Dejligt feriested i 800 m højde, i den smukke Katschdal lige uden for landsbyen. Ren bjergluft og en rigtig afstressende campingplads for dem der ønsker ro og familier med mindre børn.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Kärnten - Østrig

Ossicher See er en behagelig varm østrigsk sø med italiensk atmosfære. Nær den historiske by Villach. Specielt for børnene er der Lampele Childrens Club.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Kärnten - Østrig

En venlig campingplads med privat strand ved Maltschacher See. Oplev det smukke solrige bjerglandskab i Kärnten. Pladsen er perfekt til aktive familier.