Campingpladser i Østrig

Campingferie i Østrig

Når I bor på en campingplads i Østrig, er I omgivet af frodige grønne bakker. I baggrunden stråler Alpernes imponerende,  smukke snedækkede bjergtoppe og bidrager til den fredfyldte stemning, der omgiver jer. Alperne dominerer mere end halvdelen af det østrigske landskab. I finder et væld af små, charmerende østrigske landsbyer i dalene. De danner den perfekte base for inspirerende, smukke bjergvandringer og spændende mountainbike- eller cykelture. De populære byer Wien, Graz, Salzburg og Innsbruck er nemme at komme til fra jeres campingplads. Et besøg til disse byer skal helt klart på jeres must-see liste, udover al den tid I vil nyde at bruge på at beundre den betagende natur og indånde den rene, friske bjergluft.

Læs mere
Vælg mellem 11 campingpladser i Østrig med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Mauterndorf

Mauterndorf - Salzburg - Østrig

Som gæst på denne campingplads kan I få et LungauCard, der giver masser af rabatter og endda gratis indgang til nogle af de spændende seværdigheder i området.

Vidunderlig natur

Hvordan skal man beskrive landskabet i Østrig med blot 3 ord? Nemt: Bjerge, skove, søer. Når I bor på camping i Østrig, befinder I jer altid lige midt i et vidunderligt naturområde. Den sydlige del af Østrig, Kärnten, har et væld af søer. Faktisk flere end 1000 ! Det er bare at vælge en af dem og slappe af i solskinnet, mens jeres børn morer sig i det krystalklare vand. De mest velkendte søer er Wörthersee og Ossicachersee. Maltschachersee er meget populær blandt sportsudøvere, mens Steiermark regionen er mere landlig. Tag på en tur rundt i vingårdene og smag de lokale afgrøder, så som saftige æbler og græskar. Tyroler regionen er alletiders til vandreture, specielt i Kaiserbjergene. Eller hvad med en opfriskende dukkert i det fantastisk klare vand i Going badesøen. I kan også besøge verdens længste hule i Salzburg, Lamprechts. Den er 35 km lang! Dette område er specielt populært for familier, da det byder på endeløse km af cykelstier. Wien er også en stor cykelby. Spurt gennem det smukke landskab – fra Donaufloden til de enorme parker. Eller stress af på den kunstige strand, Hermann. Det er så afslappende!

Opdag de mange kulturelle højdepunkter

Der er mange andre spændende seværdigheder i nærheden af jeres campingplads. Dette land bugner simpelthen med kultur! Besøg den historiske by Klagenfurt i Kärnten. Tip: Tag på en organiseret udflugt gennem byen. Det lokale turistkontor organiserer det for jer. I kan suse forbi hyggelige bytorve, imponerende statuer og vidunderlige springvand. Klagenfurt har også nogle fantastiske museér, så som Wappensaal i Landhaus og Planetarium. Steiermark regionens hovedstad, Graz er et absolut must see. Byen har et fantastisk, historisk bycentrum og udmærker sig ved at figurere på UNESCO City of Design’s liste. Nyd at beundre de hyggelige gårdspladser, fredfyldte torvepladser og Eggenberg slottet. Når I bor på en campingplads i Tyrol regionen, skal I unde jer selv den oplevelse at besøge  middelalderbyen Inssbruck og den berømte landsby Ötzi, fra den tidlige neolitiske periode. Fans af filmen ”The Sound of Music” tager til Salzburg for at besøge Hellbrun slottets  berømte haver. Børnene vil elske at lege i springvandene. Og sidst men ikke mindst, er der Wien med sit vidunderlige Hofburg slot, Hundertwasserhaus, i Museums Quartier distriktet, St. Stephens Katedral og Schönbrunn slottet, som Kejserinde Sissi gjorde berømt.  

Fantastiske dagture for hele familien fra jeres campingplads

Når I har set alle de kulturelle seværdigheder i nærheden af jeres campingplads, så er tiden inde til en helt anden dejlig dagsudflugt  - og en som jeres børn vil sætte mere pris på. Tre gode tip for aktiviteter i Kärnten: Nyd dejlige svømmeture eller bådture på Wörthersee, eller tag ud på spændende eventyr i Presseggersee vandpark. Om sommeren kan I nyde aftenshows med musikarrangementer med springvand- og lysshow i Klangwelle Wörthersee. To tips for Steiermark: Nyd den enestående udsigt fra det 3000 m høje bjerg Dachtstein, kendt som the Salzkammergut. Selve kabelturen dertil er i sig selv en spændende oplevelse! Og besøg Styrassic Park – en helt fantastisk dinosaurpark. Skal I på camping i Tyrol? Så kan vi stærkt anbefale Innsbruck og Goingsøen. Har I planer om at tage til Salzburg? Så skal Lamprechtsgrot hulerne og slottet helt klart på jeres liste! Det er nemlig her optagelserne til filmen ”The sound of Music” blev lavet. Har I lyst til en cykeltur langs med Donau floden? Så er det bare med at komme afsted til Wien. Og nu I er her alligevel, hvorfor så ikke smutte forbi et rigtigt Wiener kaffehus og forkæl jer selv med en lækker cremet Wienermelange?

Total afslapning og sjove aktiviteter ved havet

Alle campingferier i Østrig starter på samme måde: Med en fantastisk udsigt over bjergtoppene, engene, søerne og de bugtende floder. Det er det mest oplagte feriested, hvis man er ude efter en fredfyldt ferie. I kan stresse af, jeres børn har masser af plads at boltre sig på og I kan besøge de maleriske landsbyer sammen. Der er altid et væld af sjove vandaktiviteter, enten på selve campingpladsen, eller meget tæt på. Hvad foretrækker I? En campingplads ved en sø, en flod eller med en swimmingpool?

Regioner i Østrig:

Kärnten

Tyrol

Wien

Salzburg

Steiermark