Vacansoleil Logo
Camping i Portugal

Campingplatser i Portugal

Camping i Portugal

Portugal er et land fuld af rigdom. Vidunderligt vejr og udsøgte strande. Charmerende byer, som er rige på kultur. Landet er samtidig i besiddelse af en af europas smukkeste vandveje og  har den mest solrige hovedstad på kontinentet. Så hvis I er på udkig efter en fantastisk campingferie for hele familien, er Portugal  det helt rigtige valg! Ligegyldigt, hvad I har brug for til en perfekt campingferie for hele familien, så har Portugal det! Dens fortræffelige kombination af vidunderlige strande, smuk natur, levende byer og charmerende kultur vil altid være med til at skabe de mest fantastiske solrige ferieminder! 

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  Campingferie i det smukke portugisiske landskab . Ved naturparkerne Peneda-Gerês, Parque Natural i Guadianadalen,  Dourodalen og Ria Formosa.

  Portugal har en virkelig beundringsværdig natur og det meste ligger blot en kort køretur fra campingpladsen.  Nationalparken Peneda-Gerê er hjem for kongeørnen og består af et 72.000 hektar unikt beskyttet skovområde og grønne frodige bjerge. Naturparken Ria Formosa ligger på Algarvekysten, men der er en verden til forskel på den og strandhåndklæderne og de travle strande, som ellers kendetegner den populære kyst.  Denne beskyttede naturpark består af en 60 km betagende kystlinje med mange forskellige dyrearter.  Parque Natural do Vale do Guadiana er kendt for sine vildsvin, som leder efter agern under store stenege i den store fyrreskov. Dourodalen er en utroligt malerisk region, med sine frodige grønne bjerge, som glider stejlt ned til bredden af den betagende flod, Duoro. Her vokser smukke oliventræer og de lange rækker af vinmarker indhegner flodens bredder som et maleri, mens mandeltræernes lyserøde og hvide blomster dækker området som et farverigt tæppe.

  Kulturelle højdepunkter i nærheden af jeres campingplads i Lissabon, Porto, Alentejo, Sintra , Coimbra og Conimbriga

  Portugal har en fascinerende lang, rig historie og er et af europas mest interessante kulturlande. Besøg Belemtårnet i Lissabon og strejf omkring på St. George’s slot for at nyde en perfekt udsigt over byen. Byens museum, Berardo, har en af europas største kunstsamlinger af moderne kunst med værker af Warhol, Picasso og Dali. Besøg Porto’s fantastiske museér, nyd den fantastiske arkitektur og den betagende katedral fra det 13. årh. Besøg de gamle, ikoniske vinkældre og få en historisk undervisningstime i vinbrygning og selvfølgelig også en lækker vinsmagning. Gå på udforskning i de arkæologiske megalitsteder og stendysser I Alentejo, lad jer charmere af Palacio da Pena i Sintra, besøg biblioteket fra det 13. årh. i Coimbra og lad jer forbløffe af de romerske ruiner i Conimbriga.

  Camping ved havet i Portugal

  Hvis strandene udgør en vigtig del af en perfekt campingferie for jer, så vil Portugal opfylde jeres vildeste drømme. Algarve regionen er  berømt for sine lange strækninger med uberørte sandstrande og skønne turkise hav. Vælg mellem over 150 smukke strande ved livlige feriebyer som Quarteira, Lagos eller Albufeira.  Praia da Marinha, nær Lagoa udnævnes årligt til en af europas fineste strande. For jer der har lyst til at kombinere en byferie med sjove aktiviteter ved havet, er Costa de Prata lige stedet at være. Sølvkysten i Portugal starter 150 km ovenover Lissabon og strækker sig hele vejen til Porto. Feriebyerne Aveiro og Peniche har nogle betagende strande i nærheden af jeres campingplads, men uden de store menneskemængder som det store bystrande tiltrækker. Surfere vil virkelig føle sig forkælede i  Foz de Lizandro, lige udenfor Ericeira. Den har noget af europas mest udsøgte surfområder.

  Dejlige ture for hele familien direkte fra jeres campingplads

  Når I bor på en campingplads på Algarvekysten eller i nærheden af Porto eller Lissabon, er der et væld af sjove aktiviteter, I kan foretage jer med jeres børn. Blandt andet vil et besøg til Zoomarine Algarve, i Guia, klart være et must. Lad jer underholde af delfinerne og søløverne, slap dernæst af på stranden, sus ned af vandrutschebanerne og nyd til sidst en afslappende picnic på de smukke plæner. Feriegæster på jagt efter spænding styrer mod Aquashow Park i Quarteira. Vandparken har en vandrutschebane og en dejlig restaurant. Når I er i Porto, skal I besøge forlystelsesparken Magikland, i Penafiel. Det er en fantasiverden hvor børnene kan klatre ombord i piratskibe, flyve over afrikanske savanner og gå gennem fortryllede skove. Har I nogensinde befundet jer på en bus…på vandet? Nej, vel? Så kan I godt glæde jer, for det er muligt i Lissabon. Hippotrip er en fantastisk bytur som kan foretages både til lands og vands på floden med en specialbus. Hvis I har lyst til et lidt mere adstadigt tempo, så kan I besøge Lissabons berømte Zoo. Det er en af de fineste i Europa!