pt.jpg

Camping i Portugal

Camping i Portugal

Portugal er et land fuld af rigdom. Vidunderligt vejr og udsøgte strande. Charmerende byer, som er rige på kultur. Landet er samtidig i besiddelse af en af europas smukkeste vandveje og  har den mest solrige hovedstad på kontinentet. Så hvis I er på udkig efter en fantastisk campingferie for hele familien, er Portugal  det helt rigtige valg!

Ligegyldigt, hvad I har brug for til en perfekt campingferie for hele familien, så har Portugal det! Dens fortræffelige kombination af vidunderlige strande, smuk natur, levende byer og charmerende kultur vil altid være med til at skabe de mest fantastiske solrige ferieminder! 

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Portugal med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugal

35 km fra velkendte Porto, men Póvoa de Varzim er også en hyggelig by. En moderne campingplads med rigtig gode faciliteter, nær sandstrand. I kan spille golf ved siden af campingpladsen.

Camping Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lissabon - Portugal

En campingplads ved kysten med sti til stranden. Legeplads til børnene. Ideel campingplads til et besøg i Lissabon. Gode forbindelser via broen over floden Tagus eller med færgen.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande - Costa de Prata - Portugal

Rigtig god beliggenhed i en skov, kun 500 m fra stranden. Fantastisk kystområde med bugte, bjerge og super strande. Nær Leira med sit slot på en klippe.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugal

Lille familie campingplads, 17 kilometer syd for Porto. Smukt beliggende med brede sandstrande i gåafstand.

Camping Valverde Parque

Lagos - Algarve - Portugal

Algarvekysten er en af de smukkeste i Europa. Campingplads med god beliggenhed på en bakke, top faciliteter, ca. 1,5 km til stranden. Der er ca 6 km til Lagos historiske bycentrum.