Campingpladser i Costa de Prata

Camping Costa de Prata

Nyd et ophold på campingpladsen i Costa de Prata med sol, hav, kultur og natur. De portugisiske ”sølvkyster” har smukke sandstrande og klart blåt vand. I finder her forrevne kyster og charmerende fiskerbyer. Udover de smukke kystlinier i denne region, kan I også nyde de mange kulturelle lækkerier og et smukt grønt bagland. Denne del af Portugal har meget at tilbyde jer. I vil ikke komme til at kede jer under jeres ferie i Costa de Prata. Der er flere muligheder for en mindeværdig ferie med Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Costa de Prata med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Ohai Nazaré Outdoor Resorts

Nazaré - Costa de Prata - Portugal

Nyd en fantastisk ferie blot 3 kilometer fra den populære sandstrand ved Praia de Nazaré. Sov i et moderne safaritelt eller et luksuriøst mobilhome. Tag surfingundervisning (fra 8 år). Oplev Óbidos og Batlaha.

Den smukke sølvkyst nær jeres campingplads i Costa de Prata

Nær jeres campingplads i Costa de Prata, vil I finde smukke hvide sandstrande og “sølvhav”. Kystlinien bliver her kaldt Silver Coast (sølvkysten) og det er der en grund til. Mange strande har et blåt flag. Det betyder ikke kun at de er smukke, men også at stranden bliver holdt ren. Strandelskere vil elske denne region. I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser, hvis I ønsker lidt mere aktivitet, kan I udforske grotter eller prøve vandsport. Jeres børn vil nyde at være på strandene nær campingpladsen i Costa de Prata.  

De smukke landeomgivelser foran jeres campingplads i Costa de Prata

De grønne landeomgivelser omkring jeres campingplads i Costa de Prata, er bestemt værd at udforske. I kan finde skove, frugtplantager, vinmarker, dale og maleriske byer. I bør se Berlega øerne. På disse stort set ubeboede øer, kan I virkelig udforske naturen. Her er afsidesliggende strande, gemte bugter, dejlig fuglesang, smukke planter og flotte udsigtspunkter. Oplev omgivelserne ved jeres campingplads i Costa de Parata til fods, i båd, i bil eller på cykel.

Ture fra jeres campingplads i Costa de Prata

Der er meget at se i området omkring jeres campingplads i Costa de Prata. Besøg det smukke Templar slot 'Convento de Cristo' der ligger lige ved byen Tomar. Tag et besøg til den middelalderlige by Obidos, med den gamle bymur. I kan også besøge universitetsbyen Coimbra med det statslige palæ 'Quinta das Lágrimas'. Ønsker I at se skove af sten og underjordiske søer? Besøg grotten 'Grutas de Santo Antonio'. Oplev alle disse kulturskatte under jeres ophold på campingpladsen i Costa de Prata.

Aktiviteter omkring jeres campingplads i Costa de Prata

Området omkring campingpladsen i Costa de Prata er ideelt til mange aktiviteter. Vandhunde har intet at brokke sig over i denne region. Takket være det smukke hav og de mange floder i områder, er muligheden for vandsport næsten endeløs. Dog vil vandre- og cykelfolket have masse af udfordring her. I kan også tage en tur på hesteryg, mountainbike, klatre i bjerge og spille golf. Kort sagt, dem der ikke kan sidde stille vil være i deres rette element på en campingplads i Costa de Prata.

Book jeres campingferie i Costa de Prata og nyd skønne strande, uspoleret natur og mange aktiviteter.