Campingpladser i Adriaterhavskysten (SL)

Camping på Adriaterhavskysten i Slovenien

På en campingplads tæt på Adriaterhavskysten i Slovenien vil I ikke kun nyde fordelene fra de skønne Middelhavs strande og det smukke blå Adriaterhav. Her kan I også opleve et bjergtagende landskab, imponerende slotte, charmerende- og kulturrige byer, gamle havne, gode søer, forrevne fæstninger og behageligt klima. Den slovenske kystlinje er meget alsidig og er meget attraktivt for sportsentusiaster, natur- og kulturelskere, samt familier. Ønsker I en ferie med kultur, bjerge, sol, hav og strand på campingplads?
Book nu en campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien med Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Adriaterhavskysten (SL) med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

En campingplads på den Slovenske kyst: masse strandsjov

Jeres campingplads på Adriahavskysten i Slovenien garantere masse strandsjov. Sloveniens kystlinje er hjemsted for nogle af de smukkeste strande ved Adriaterhavet. I kan slappe af, solbade eller tage imod de mange sportsudfordringer. Svømning, snorkling, vandski, sejlas og fiskeri er bare nogle eksempler. Specielt jeres børn vil have det sjovt både i vandet og i sandet under deres ferie på Adriaterhavskysten i Slovenien. Her er flere caféer, hvor I kan nyde en snack og en drink.

Skønne byer med meget historie

Tæt på jeres campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien er der mange skønne byer. Havnebyerne Izola, Piran og Koper er nogle eksempler. Izola er hjem for nogle skønne venetianske huse og det smukke palads Besenghi degli Ughi, det bedst bevarede barokanlæg i landet. Piran er kendetegnet ved byens middelalderlige bygninger og smalle gyder. Når I besøger Koper, den største havn i Slovenien, bør I bestemt tage jer tiden til at besøge det 15. århundrede smukke palads. Samtidig bør I ikke gå glip af en smuk køretur gennem de mange autentiske middelalderlige by omkring jeres campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien.

Oplevelsesture fra jeres campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien

Jeres campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien er et godt udgangspunkt for flere sjove ture. Der er mange grotter ved den slovenske kyst. Den anden største grotte i verden er placeret i Postojna. Den er åben for alle og bestemt et besøg værd. Her gå i mellem drybstensformationerne. Škocjan grotten, som indeholder mange vandfald, anbefaler vi også I skal besøge. I nærheden af campingpladsen på Adriaterhavskysten i Slovenien er der flere slotte og museer I kan besøge.

Udfordrende aktiviteter på og omkring jeres campingplads på den slovenske kyst

I kan være aktive både inden og uden for pladsen på Adriaterhavskysten i Slovenien. Slovenien er stedet for jer der elsker natur og at vandre. Tag jeres vandresko på og udforsk området. Byen Bled er et paradis for bjergbestigere og vandrere. Søen er en sand drøm for vandsports entusiaster. I kan også spille golf i området, køre på mountainbike eller ride på heste. En campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien er også et hit til en aktiv ferie.

Book en campingplads på Adriaterhavskysten i Slovenien og oplev det!