Campingpladser i Drôme

Campingpladser i Drôme

Når I holder jeres ferie på en campingplads i Drôme, betyder det ferie i et varieret landskab med meget at se, lave og opleve. Denne franske region byder på alt til en fantastisk ferie. Gåture, cykelture, mountainbiketure eller rideture i timevis. Besøg smukke historiske byer og nyd vin, valnødder og nougat. Ønsker I også at drømme jer væk i en vidunderlig del af Frankrig? Så vælg mellem de mange drømmeboliger, som Vacansoleil har valgt til jer, og book jeres favorit campingplads i Drôme.

Læs mere

Vælg mellem 4 campingpladser i Drôme med Vacansoleil

Avanceret søgning:

 

Den smukke natur i Drôme

Hvis I bor på en campingplads i Drôme, er I omgivet af smuk natur. Slående højdeforskelle, rullende bakker, maleriske landsbyer, olivenlunde, skove og en stor mangfoldighed af flora og fauna. En tur med det klassiske damptog gennem den mest vidunderlige del af Ardèche, skal helt sikker være på jeres to-do liste. Oplev de imponerende bjerge, farvernes pragt, lyt til de beroligende lyde af floderne i bjergene og duft til lavendelmarkerne. Stilhed og plads går hånd i hånd med action og eventyr. Denne kombination er en af grundene til, at en campingferie i Drôme vil blive en uforglemmelig oplevelse.

Kultur og historie i Drôme

Ikke alene vil naturelskere føle sig forkælet på en campingplads i Drôme, kultur- og historieelskere vil også være i sit rette element. Regionen har mange højborge, museer, slotte og historiske bygninger. Det er ikke kun de større byer, der har mange skatte, de mindre byer har også en stor kollektion af værdier at byde på. Oplev de romanske bygninger og fænomenale fontæner i Valence. Besøg grotterne i Chorence med sin tilsvarende særlige vandfald eller beundre the queer palace - en af de mest mærkværdige bygninger i Hauterivers i Frankrig, mens I er på campingferie i Drôme.

Aktiviteter fra jeres campingplads  i Drôme

Fra jeres campingplads i Drôme kan I deltage i mange aktiviteter. I kan sejle i båd eller i kano med hele familien. Floderne Doux eller Ardèche er perfekte til det formål! Børn vil helt sikkert elske en tur til den forheksede skov nær Hostun, papegøjeshowet i Eurre og parken Animation i Saint-Donat. I kan selvfølgelig være rigtig aktive i naturen omkring jeres campingplads i Drôme. Hesteridning, mountainbiking eller bare gå en tur er nogle eksempler. Bjergene og floderne er det perfekte sted for action for alle, der elsker en smule spænding. Drôme byder på noget for enhver smag.

Den lækre gastronomi i Drôme

Såvel indenfor som udenfor på jeres campingplads i Drôme, kan I nyde lækker mad. Drôme er virkelig en top gastronomisk region. Produkter som Picodon gedeost, trøfler fra Tricastin og oliven fra Nijon vil helt sikkert forkæle dine smagsløg. Man må selvfølgelig heller ikke glemme at smage den delikate nougat fra  Montélimar og de kendte - ikke at kimse af - Rhône vine i sin ferie. Så en ferie på en campingplads i Drôme betyder også at nyde en masse forskellige lækkerier.

En campingplads i Drôme er et sandt Eldorado for alle aldersgrupper.