Campingpladser i Loire-Atlantique

Camping Loire-Atlantique

Det er en helt speciel oplevelse at være på campingferie i Loire-Atlantique. Områder ligger ved Atlanterhavskysten mellem Vendée og Bretagne og fungerer som den perfekte base både for de, som søger en aktiv ferie, og de, som er i humør til det absolut modsatte. I Loire-Atlantique er mulighederne mange. Her er en fantastisk kystlinje, hyggelige fiskerlandsbyer, masser af interessante, historiske seværdigheder, vingårde og et grønt, bakket landskab. Hvis I er på jagt efter en feriedestination med sin egen, spændende historie, så skynd jer at booke en ferie i Loire-Atlantique med Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Loire-Atlantique med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Les Pierres Couchées

Saint-Brévin-les-Pins - Loire-Atlantique - Frankrig

En hyggelig campingplads i et træklædt område, mindre end 300 m fra stranden. I bliver stillet overfor nogle valg her! Har I lyst at dykke ned i havets bølger eller at suse ned af campingpladsens rutschebaner? Omgivelserne er også smukke - fx er den middelalderlige by Pornic ikke langt væk.

Camping Moulin de l'Eclis

Assérac - Loire-Atlantique - Frankrig

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Fra campingpladsen er der direkte adgang til Pont-Mahé stranden. Gå en aftentur på stranden og nyd solnedgangens smukke </span><span lang="DA">farver på himlen.<o:p></o:p></span></p>

Camping La Rivièra

Saint-Michel-Chef-Chef - Loire-Atlantique - Frankrig

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Jadekysten er med sine strande, klipper, bække og gamle havnebyer et smukt syn. Den venlige familiecampingplads er 15 min. gang fra stranden og tæt på smukke by Pornic.</span></p>

Camping Les Chardons Bleus

La Turballe - Loire-Atlantique - Frankrig

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Livlig familiecampingplads i Loire-Atlantique. Hvis børnene stadig har lege-energi tilbage efter en dag i Guérande, kan de klatre løs i Lunapark Guérande, 15 min. køretur fra campingpladsen.<o:p></o:p></span></p>

Ægte eventyrslotte tæt på jeres campingplads i Loire-Atlantique

Jeres campingplads i Loire-Atlantique er omringet af storslåede slotte, det ene mere betagende end det andet. Det er ingen overraskelse, at disse kongelige pladser på bredden af Loire floden er verdensberømte. Det største, og ifølge de fleste, også smukkeste, er Château des Ducs de Bretagne i Nantes. Det huser Nantes historiske museum, så I vil være beskæftigede en rum tid. Slottene i Blain, Fontainebleau, Amboise og Chenonceau er også fantastiske og bestemt værd at kigge forbi. Det er umuligt at undgå at føle sig lidt royal, på en campingferie i Loire-Atlantique.

De smukkeste seværdigheder nær jeres campingplads i Loire-Atlantique

Loire-Atlantique forkæler jer virkelig med de mange sightseeingmuligheder, området byder på. De betagende, barokke haver i traditionel stil er et skønt syn. De, hyggelige, små byer tæt på campingpladsen charmerer med deres arkitektur. Besøg den historiske by Nantes, som er kendt for den smukke katedral med det flotte, gotiske interiør. Eller smut forbi den smukke havn i Saint-Nazaire og se de imponerende ubåde fra 2. Verdenskrig.

Sol, hav og strand

I Loire-Atlantique er havet aldrig langt væk. De bedste strande ligger der, hvor floden møder havet. Smukke, brede strande tilbyder fantastiske steder at slappe af og slå tiden ihjel, efter en masse spændende oplevelser. Hvis I ser til den ene side, beskuer I det azurblå hav, og hvis I ser til den anden, hviler øjnene i det grønne landskab. Området er et veritabelt paradis for surfere og vandsportsinteresserede. Loire floden er et ideelt område til en kano- eller kajaktur. Lad roen, det behagelige klima og alt vandet omkring campingpladsen i Loire-Atlantique fortrylle jer.

Oplevelser og seværdigheder nær jeres campingplads i Loire-Atlantique

Tag vandrestøvlerne på eller hop op på cyklen og gå på opdagelse i de mange spændende kroge af Loire-Atlantique. Den storslåede natur vil forkæle jeres sanser og de pittoreske cykelruter vil føre jer forbi farverige slotte og afsondrede, små landsbyer. Området omkring campingpladserne byder også på flotte naturparker, hvoraf Brière og saltvandssumpene i Guèrande bestemt er nævneværdige steder. Naturreservatet Planéte Sauvage er et udflugtsmål i en anden genre. Her er hundredvis af dyr og et utroligt delfinshow.

Ferien bliver mindeværdig, når i holder campingferie i Loire-Atlantique.