fr-loa.jpg

Campingpladser i Loire-Atlantique

Camping Loire-Atlantique

Det er en helt speciel oplevelse at være på campingferie i Loire-Atlantique. Områder ligger ved Atlanterhavskysten mellem Vendée og Bretagne og fungerer som den perfekte base både for de, som søger en aktiv ferie, og de, som er i humør til det absolut modsatte. I Loire-Atlantique er mulighederne mange. Her er en fantastisk kystlinje, hyggelige fiskerlandsbyer, masser af interessante, historiske seværdigheder, vingårde og et grønt, bakket landskab. Hvis I er på jagt efter en feriedestination med sin egen, spændende historie, så skynd jer at booke en ferie i Loire-Atlantique med Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Loire-Atlantique med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Fief

Saint-Brévin-les-Pins - Loire-Atlantique - Frankrig

Sprudlende campingplads fuld af aktiviteter og vandparadis, hvor børnene kan more sig. Kun få minutters gang til en meget bred strand.

Camping Le Patisseau

Pornic - Loire-Atlantique - Frankrig

Nær Pornic ved Côte de Jade med sit slot og hyggelige boulevard ved vandet. Velorganiseret campingplads med meget vandsjov for børnene og restaurant med bretanske specialiteter.

Camping Les Écureuils

La Bernerie en Retz - Loire-Atlantique - Frankrig

En dejlig familie campingplads, hvor børn ikke kommer til at undvære noget som helst! En super vandpark med rutschebaner, indendørs swimmingpool, underholdning, legeplads og...stranden 400 m fra pladsen. Omgivelserne byder på smuk natur, landsbyer og større byer, temaparker og zoologiske haver. Og fine cykelruter!

Camping Domaine de Bréhadour

Guérande - Loire-Atlantique - Frankrig

En rolig beliggenhed, men stadig i gåafstand fra Guérande bycentrum, en af de smukkeste befæstede byer i Frankrig. Få km fra stranden, et godt valg for unge familier.

Camping Domaine de Léveno

Guérande - Loire-Atlantique - Frankrig

Midt i Parc de Brière finder I denne skønne campingplads. Ca. fem km herfra er der en af de smukkeste strande i Loire-Atlantique. På campingpladsen er der også en masse vandsjov.