fr-loa.jpg

Campingpladser i Loire-Atlantique

Camping Loire-Atlantique

Det er en helt speciel oplevelse at være på campingferie i Loire-Atlantique. Områder ligger ved Atlanterhavskysten mellem Vendée og Bretagne og fungerer som den perfekte base både for de, som søger en aktiv ferie, og de, som er i humør til det absolut modsatte. I Loire-Atlantique er mulighederne mange. Her er en fantastisk kystlinje, hyggelige fiskerlandsbyer, masser af interessante, historiske seværdigheder, vingårde og et grønt, bakket landskab. Hvis I er på jagt efter en feriedestination med sin egen, spændende historie, så skynd jer at booke en ferie i Loire-Atlantique med Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 5 campingpladser i Loire-Atlantique med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Fief

Saint-Brévin-les-Pins - Loire-Atlantique - Frankrig

Sprudlende campingplads fuld af aktiviteter og vandparadis, hvor børnene kan more sig. Kun få minutters gang til en meget bred strand.

Camping Les Écureuils

La Bernerie en Retz - Loire-Atlantique - Frankrig

En dejlig familie campingplads, hvor børn ikke kommer til at undvære noget som helst! En super vandpark med rutschebaner, indendørs swimmingpool, underholdning, legeplads og...stranden 400 m fra pladsen. Omgivelserne byder på smuk natur, landsbyer og større byer, temaparker og zoologiske haver. Og fine cykelruter!

Camping Domaine de Bréhadour

Guérande - Loire-Atlantique - Frankrig

En rolig beliggenhed, men stadig i gåafstand fra Guérande bycentrum, en af de smukkeste befæstede byer i Frankrig. Få km fra stranden, et godt valg for unge familier.

Camping Domaine de Léveno

Guérande - Loire-Atlantique - Frankrig

Midt i Parc de Brière finder I denne skønne campingplads. Ca. fem km herfra er der en af de smukkeste strande i Loire-Atlantique. På campingpladsen er der også en masse vandsjov.

Camping Les Pierres Couchées

Saint-Brévin-les-Pins - Loire-Atlantique - Frankrig

En hyggelig campingplads i et træklædt område, mindre end 300 m fra stranden. I bliver stillet overfor nogle valg her! Har I lyst at dykke ned i havets bølger eller at suse ned af campingpladsens rutschebaner? Omgivelserne er også smukke - fx er den middelalderlige by Pornic, absolut et besøg værd!