Campingpladser i Talamone

Camping i Talamone

En ferie på en campingplads Talamone tilbyder alle ingredienserne til en vellykket ferie. De smukke omgivelser i Talamone er perfekte for alle der elsker sport og natur. Alt fra vandreture, mountain-biking og ridning til sejlads, dykning og svømning, kan I opleve lige her. Flere campingpladser i denne region er udstyret med hyggelige private strande, men også de smukke hvide strande iVada er nemme at nå fra jeres campingplads i Talamone. 

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Talamone med Vacansoleil

Camping Talamone

Talamone - Toscana - Italien

Overraskende campingplads, meget grønt. Niveauforskellene er udnyttet på bedste vis. Ikke langt til byerne Siena og Rom - blot et par timers kørsel.

Fra campingpladsen i Talamone kan I nemt gå ind til den billedskønne landsby. Her finder I hyggelige butikker og fine restauranter, hvor I kan spise typiske italienske specialiteter. Den lille havn i Talamone har også en masse sjove oplevelser og byder på en smuk panoramaudsigt over havet. Og når I går rundt om aften, kan I opleve en smuk solnedgang. I udkanten af landsbyen ligger Maremma Natural Park, og jer, der kan lide at slappe af i en varm svovlkilde, kan besøge de varme kilder i Saturnia. Ønsker I at opleve alt dette? På en campingplads i Talamone vil alt dette være muligt. Nyd livet som en rigtig Italiener.