Campingpladser i Porec

Campingpladser i Porec

Hvis I er på udgik efter en fantastisk og varieret feriemulighed i Kroatien vil en campingplads i Porec være det perfekte valg. Denne by på vestkysten af Istrien er en meget populær destination i Kroatien og byder på mange campingpladser i området. En skøn afslappet atmosfære, historiske centre, flotte boulevarder, den fremragende beliggenhed ved Adriaterhavet og den endeløse variation af aktiviteter gør denne by attraktiv for turister hvor end man kommer fra. Et ophold på en campingplads i Porec er meget appellerende for alle som elsker Kroatien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Poreč med Vacansoleil

Camping Santa Marina Boutique

Poreč - Istrien - Kroatien

Et fem-stjernet paradis i Istrien! Totalt nyt. Glamping er normen. Beliggenheden er fredelig og I kan gå direkte til stranden. Poreč og Novgrad ligger i nærheden. Og campingpladsen er børnesikker!

Når I holder ferie på en campingplads i Porec er der mere end sol, hav og skønne boulevarder. Byens historie går mere end 2000 år tilbage og bliver holdt i live i det smukke historiske centrum. Nogle af byens byvægge og tårne er blevet bevaret og gallerier og museumer er lokaliseret i talrige bypaladser. Der er så meget I kan se og foretage jer. Fra klassiske koncerter og jazz i haven, til gadekunst og talrige sportsaktiviteter. Der er ikke et kedeligt øjeblik hvis I booker en familieferie på en campingplads i Porec.