hr-ist.jpg

Campingpladser i Porec

Campingpladser i Porec

Hvis I er på udgik efter en fantastisk og varieret feriemulighed i Kroatien vil en campingplads i Porec være det perfekte valg. Denne by på vestkysten af Istrien er en meget populær destination i Kroatien og byder på mange campingpladser i området. En skøn afslappet atmosfære, historiske centre, flotte boulevarder, den fremragende beliggenhed ved Adriaterhavet og den endeløse variation af aktiviteter gør denne by attraktiv for turister hvor end man kommer fra. Et ophold på en campingplads i Porec er meget appellerende for alle som elsker Kroatien.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Poreč med Vacansoleil

Camping Bijela Uvala

Poreč - Istrien - Kroatien

Populær campingplads - meget attraktiv for familier og med luksuriøse faciliteter. Gode swimmingpools og strand. Det krystalklare vand indbyder til dykning.

Camping Lanterna Premium Resort

Poreč - Istrien - Kroatien

Stor og livlig campingplads med betagende havudsigt. Stranden er jeres - men den helt nye vandpark, som blev åbnet vil forbløffe jer. Besøg de kulturelle byer Porec og Rivinj.

Camping Santa Marina Boutique

Poreč - Istrien - Kroatien

Et fem-stjernet paradis i Istrien! Totalt nyt. Glamping er normen. Beliggenheden er fredelig og I kan gå direkte til stranden. Poreč og Novgrad ligger i nærheden. Og campingpladsen er børnesikker!