hr-ist.jpg

Campingpladser i Rovinj

Camping i Rovinj

Et ophold på en campingplads i Rovinj byder på masser af skønhed med den grønne fortryllende kyst på det vestlige Istrien. Campingpladsen Polari har pladser lige ved bugten såvel som på de fyrretræbelagte skråninger. Vælg jeres eget favoritsted og nyd alle faciliteterne , aktiviteterne og området ved campingpladsen i Rovinj. En svømmetur i den behagelige ferskvandspool eller vugge afsted i bølgerne af det rene, krystalklare Adriaterhav, markeret med det blå flag, valget er jeres. Fiskeri, sejlads, dykning - hvad I end har lyst til.

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Rovinj med Vacansoleil

Camping Polari

Rovinj - Istrien - Kroatien

Polari ligger smukt ved bugten, kun en kort cykeltur fra fortryllende Rovinj. Pladsen byder på et væld af aktiviteter, sport og underholdning.

Camping Vestar

Rovinj - Istrien - Kroatien

Hyggelig familie campingplads beliggende ved den smukkeste bugt, fem km fra Rovinj's historiske centrum. Her er privat strand, swimmingpool og gourmet restauranter. Og ikke mindst uovertrufne svømme- og vandsportsaktiviteter samt god mulighed for at slappe af i skønne omgivelser.

Camping Val Saline

Rovinj - Istrien - Kroatien

En dejlig campingplads ved stranden som strækker sig langs Val Salines kyst. I får straks lyst til at dykke i det skønne hav...vandet er krystalklart! Kun 5 km fra Rovinj. Tag på en dejlig cykeltur i de skønne omgivelser.