Campingpladser i Rovinj

Camping i Rovinj

Et ophold på en campingplads i Rovinj byder på masser af skønhed med den grønne fortryllende kyst på det vestlige Istrien. Campingpladsen Polari har pladser lige ved bugten såvel som på de fyrretræbelagte skråninger. Vælg jeres eget favoritsted og nyd alle faciliteterne , aktiviteterne og området ved campingpladsen i Rovinj. En svømmetur i den behagelige ferskvandspool eller vugge afsted i bølgerne af det rene, krystalklare Adriaterhav, markeret med det blå flag, valget er jeres. Fiskeri, sejlads, dykning - hvad I end har lyst til.

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Rovinj med Vacansoleil

Camping Vestar

Rovinj - Istrien - Kroatien

Hyggelig familie campingplads beliggende ved den smukkeste bugt, fem km fra Rovinj's historiske centrum. Her er privat strand, swimmingpool og gourmet restauranter. Og ikke mindst uovertrufne svømme- og vandsportsaktiviteter samt god mulighed for at slappe af i skønne omgivelser.

Camping Amarin

Rovinj - Istrien - Kroatien

Slap af ved poolen eller i restauranten og nyd den drømmeagtige udsigt over havet og den sjove, energiske underholdning. Beliggenheden er perfekt. Lige ved havet og meget tæt på Rovinj.

I kan spise ude på campingpladsen Polari eller i Rovinjs centrum, som har meget appellerende tilbud. Byen byder på smuk naturlig skønhed og er rig på kultur,. Gode tider er her for at blive i de lune sommeraftener. Rovinj har et utal af begivenheder. Fra Sommer Salsa Festival til Kult Fest til Photo Days og Night of Rovinj. Ligeledes har byen et rigt natteliv. Nedsænk jer i skønhed, nyd adrenalinen og jeres ferie på campingpladsen Polari, den bedste i Rovinj.